Analize de rutina care pot salva viata unei femei

Analize de rutina care pot salva viata unei femei | Autor: sanziana72

Link direct la acest mesaj

navigand pe internet am dat peste acest articol:

http://www.ziare.com/Analize_de_rutina_care_pot_salva_viata_unei_femei-760374.html

Voi le faceti?

Aveti idee in ce consta testul de sensibilitate al pielii?

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

sanzaiana cred ca se refera la orice modificare a pielii aparuta in zonele mentionate...eu de cativa ani am dezvoltat alergie la soare, nici nu pot iesi afara vara pana la magazin fara sa ma dau cu crema cu factor mare de protectie ca altfel ma mananca pielea de mor. Am fost la dermatolog si mi-a dat sa iau Xyzal 10 tb si antioxidanti ce contin multa vitamina A.Nu am mai facut plaja de vreo 5 ani si cand merg la strand sau mare vara port costum intreg .
Cat despre celelalte teste fac Papanicolau o data pe an si avand 40 de ani o sa incep sa fac si mamografie.Daca mai afli ceva interesant legat de sensibilitatea pielii...da-mi de stire.
Numai bine!
www.ziare.com/Analize_de_rutina_care_pot_salva_viata_unei_femei-760374.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

alycia ai idee exista vre-o crema de protectie solara cu factor mare peste 40 dar BIo? in romania vorbesc...sarumana

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput