navigand pe internet am dat peste acest articol:
http://www.ziare.com/Analize_de_rutina_care_pot_salva_viata_unei_femei-760374.html
Voi le faceti?
Aveti idee in ce consta testul de sensibilitate al pielii?
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
sanzaiana cred ca se refera la orice modificare a pielii aparuta in zonele mentionate...eu de cativa ani am dezvoltat alergie la soare, nici nu pot iesi afara vara pana la magazin fara sa ma dau cu crema cu factor mare de protectie ca altfel ma mananca pielea de mor. Am fost la dermatolog si mi-a dat sa iau Xyzal 10 tb si antioxidanti ce contin multa vitamina A.Nu am mai facut plaja de vreo 5 ani si cand merg la strand sau mare vara port costum intreg .
Cat despre celelalte teste fac Papanicolau o data pe an si avand 40 de ani o sa incep sa fac si mamografie.Daca mai afli ceva interesant legat de sensibilitatea pielii...da-mi de stire.![]()
Numai bine!
www.ziare.com/Analize_de_rutina_care_pot_salva_viata_unei_femei-760374.html
alycia ai idee exista vre-o crema de protectie solara cu factor mare peste 40 dar BIo? in romania vorbesc...sarumana
bulinuta mamica de bulinel dragutel 
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,