Fibrom uterin (23)
Raspunsuri - Pagina 9
sorinake spune:
buna dimineatza!
arrina, intru in fiecare zi sa vad ce vesti ne mai aduci si ma rog sa fie bune!
eu nu prea stiu nimic despre fbrom. abia acum incep sa ma documentez, asa ca, va rog, sa ma iertati ca nu pot da sfaturi ci doar cere!
multa sanatate!
http://tt.lilypie.com/IiZQp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Avalon spune:
Da, Arinna, citeam despre problemele cu sistemul vostru de sanatate si ca nu prea ai de ales decat sa mergi la urgenta in cazuri similare cu al tau, pana la prima ecografie care se face foarte tarziu pentru sarcina... conceptia asta cu "totul sau nimic" ma scoate din minti... frate, iti permiti asta cand ai 20 ani, nu cand ai 40, cand te agati de un fir de pai... in fine, nu te poti pune cu sistemul... cred ca noi suntem norocoase ca ne ducem cand vrea muschiul nostru la eco, eu am facut 15 eco pana la 16 saptamani de sarcina, iti dai seama? si cel mai mult am platit aproape 100 euro pt cea morfologica, cu 5 pagini de masuratori si film pe CD cu ambii bebelusi... i-a masurat fiecare oscior la 12 sapt si mi-a spus si sexul ambilor bebei... nu mai zic pana la confirmarea sarcinii cate beta am facut si analize de progesteron...
Asta e, trebuie sa rezisti si sa te rogi sa fie bine!
Dar te rog eu scoate-ti din minte ideile cu saci gestationali fara embrioni... ar fi o gluma sinistra a destinului , dupa o extrauterina sa ai o sarcina fara embrion... NU TE MAI GANDI! Te rog, incearca sa fii optimista si alunga gandurile negre!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon 16+
arinna spune:
Sorinake, Avalon
, va multumesc,chiar ca aveam nevoie de voi
...sunt mai rau ca la inceput.Iar nu s-a vazut nimic la eco, tehnicianul a zis ca s-ar putea sa fie tot prea devreme dar asa mi-a dat medicul de luni.Azi am nimerit-o pe o Dr dusa care mi-a zis saptamana trecuta ca e ori avort ori sarcina ectopica si valorile hcg cica erau prea mic si pt ectopica.Am decis ca bate campii dupa ce restul medicilor au vazut cum creste nivelul hcg si au zis ca e ok.Din nefericire azi am dat iar de ea, habar n-avea dar isi dadea cu parerea ca e ceva ciudat ca hormonul creste dar nu se vede nimic.Valoarea a fost de 1072, cresterea pare buna desi nu e dublu , la mine merge mai incet. Din nefericire s-a dus sa se sfatuiasca cu o Dr ginecolog-alta catastrofa, o stiu de cand isi dadea cu parerea si batea campii cand cu sarcina extrauterina data trecuta. Cand am auzit de combinatie- amandoua- am facut soc.Mi-a dat iar sa repet eco si hcg vineri(cica sa vada cum sa dubleaza
) desi cred ca e tot devreme.Cred ca unele ca ele daca vad ca nu se dubleaza la 48 de ore ma trec iar pe lista avorturilor ca atata stiu( oricum totul a durat f putin nici nu stiu daca s-au uitat ca lumea pe rezultate)mai mult, au banuit ori ca e prea devreme ori ca nu se vede de fibrom dar a scapat si ca nu e sigur ca e sarcina.Asta m-a terminat de tot si uite asa fabulam in continuare , chestia cu sarcina fara embrion e "mic copil" acum
Azi dupa eco, acasa, iar am avut sangerari si bucatele de cheaguri sau ceva endometru mai degraba.
Noroc cu mesajele voastre, imi schimba dispozitia si intru in normal
Sa nu va suparati cand o iau pe aratura dar uneori nu mai rezist.Azi am avut o zi tulbure rau.
Avalon, inteleg ca ai doi baietei ?
PS Completare : am vazut acum unul din linkurile de la tine,e foarte interesant,( Dr Clark ) spunea ca e vizibil sacul yolk in 5-5,5 saptamani, eu am azi exact atat,(si 24 zile de la conceptie zic eu)nu stiu daca vineri apare ceva.Nu ma impac cu lipsa asta de comunicare aici,parca traiesc sub pamant, si eu m-am obisnuit sa mi se explice si eventual sa vad chiar eu rezultatele; sa nu-ti spuna nici macar daca s-a vazut sau nu ceva, cica nu e voie,doar medicul poate,e greu de acceptat.
Sorinake,e greu la inceput cand afli ca ai un fibrom mai ales cand te chinui sa ai un bb,eu nici nu stiam ce este, credeam ca e ceva grav.Important e sa vina bb cat mai curand.Succes mult.
Gina, ai plecat spre Bucuresti? Iti tin pumnii pentru vineri!
sorinake spune:
arrina, cu gandul la tine! asteptam o veste buna care sa ne ridice si moralul!
http://tt.lilypie.com/IiZQp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
kiki_cri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gina36 Buna fetele! lyly multumesc pentru raspuns. Esti o draguta! ![]() Asistenta care m-a programat pentru vineri, prima data mi-a spus sa fiu acolo la ora 13 cu rezultatele de sange in mana, ca la 14,30 imi face interventia. A doua oara mi-a spus ca ar fi bine ca dupa ce primesc rezultatele sa ii dau interpretarea prin telefon, ca daca ar fi vreo analiza rea (doamne fereste)sa nu fac drumul degeaba.O fi si ea asistenta! Am sa fiu obosita de pe drum, ca plec de acasa vineri pe la 8 dimineata, (nu cunosc Bucurestiul absolut deloc)sa fiu acolo la ora stabilita. Pana atunci va las cu bine si mai vorbim! ![]() |
Gina, bafta la embolizare!!!
![](pupic.gif)
KIKI
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](baietel.gif)
kiki_cri spune:
Arinna, bafta mult si de la mine!!!Nu inceta sa iti pierzi speranta...totul va fi bine! Si eu imi amintesc ca aveam niste dureri de burta de parca acuma acum imi venea ciclul...era exact "jena" de care ziceai si tu...
Te si asteptam vesti bune!
KIKI 25+
si
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lyly_mar/lyly_mar.jpg)
lyly_mar spune:
Gina, Bafta multa! te aspteptam cu vesti.
Arrina, Bafta multa si putere si mai multa!Trebuie sa fie bine!
Kyky, pupici mici si mari
arinna spune:
Multumesc mult fetelor
Gina, sper ca merge un metrou in zona, e cel mai convenabil daca nu veniti cu o masina.Maine suntem consemnate amandoua.
georgetani spune:
SALUT
Scuze ca dau buzna , primiti si musafiri nepoftiti?
Daca i-mi permiteti fetelor vroiam sa va spun ca eu una am uter fibromatos, ma lupt de aprox. 11ani sa am un bebe si intre multe altele am facut la Cluj la gine.1 operatie-miomectomie(mi-au indepartat 3 fibroame, cele mai mari) si astfel am pastrat uterul si am facut apoi si FIV(nereusit)-deci se poate si fara sa fie scos uterul din prima. Si mie prima data mi sa spus ca nu am ce face decat histeroctomie dar eu sunt mai capoasa si vreau BB si nu am fost de acord si am cautat in tara pana am gasit la Cluj si nu am scos decat ce trebuia urgent. E adevarat mi sa spus ca poate peste un an, doi vor creste ceilalti care acum sunt mici si poate voi ajunge tot la histt dar macar pana atunci cu siguranta voi face un BB
asa ca nu cedati la primul dr. informativa cat cuprinde. BAFTA