dr. TUTUNARU cap.(28)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Adelyna mie "rusine. sictirit, psihopat" cam asa imi suna. In fine, fiecare se exprima cum poate. Nu vreau sa ma cert cu nimeni, doar simt nevoia sa-mi spun si eu parerea. Si eu chiar am avut probleme si sansa de copil 0 si dupa 3 ani de umblat prin doctori si tratamente date aiurea care aproape ma nenorocisera, am fost si la un pas de accident cerebral etc, e normal sa-l vad pe Tutunaru ca cel mai bun si sufletist doctor pe care l-am intalnit pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Draga mamica arunci cuvintele cu prea mare usurinta.As gandi mai mult inainte sa ma exprim.
Nimeni nu vrea sa demonteze ce crezi despre dr. T,eu am spus doar ce am trait.

adelina si piticii
Noemi 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

Da, fiecare trebuie sa-si spuna parerea, insa eu credeam ca acest topic este pt cu totul altceva. In fond, eu intru aici, nu ca sa fac polemica si nici sa ma cert, intru sa aflu informatii, sa discut cu fete care sunt dispuse sa ma ajute cu sfaturi utile si eu la randul meu sa dau sfaturi daca pot! Ma intereseaza info despre analize, despre teste, despre nastere, despre programul medicului, chestii care ma pot ajuta. Nu stiu daca jignirile si replicile care mai de care mai taioase, ma vor ajuta la ceva, ba mai mult nu-mi fac bine la psihic.
De cateva pagini, eu vad numai discutii in contradictoriu, ceea ce nu mi se pare ok pt un forum desprecopii.
E normal ca fiecare sa judece prin prisma experientei ei.
Am inteles ca e normal sa intri aici si sa povestesti experienta vietii tale, insa de aici si pana a incerca sa convingi toate fetele ca nu e ok sa se mai duca la medicul de care sunt multumite, mi se pare cale lunga. Fiecare se convinge singur!
Sunt convinsa ca daca si eu as fi avut cea mai mica problema, as fi fost nemultumita, suparata, revoltata, dar cu singuranta, mai intai i-as fi cerut lui socoteala! Chiar ma intrebam daca vreuna dintre mamicile nemultumite, a fost sa vb cu el si sa ceara explicatii, daca i s-au dat aceste explicatii, ce i s-a spus???
Nu ma astept sa fie toata lumea ca mine, insa eu si daca sunt multumita de cineva, nu incerc pe nimeni sa conving ca acel cineva e cel mai bun, ceea e pt. mine poate insemna ok, pt altcineva poate insemna "nasol".
Aceasta este parerea mea, insa mi-ar placea ca acest topic sa redevina, ce a fost candva, un loc unde sa poti gasi sprijin si informatii utile pt toate cele care merg in continuare pe mana medicului.

Mergi la inceput

stie careva, cand e de garda T?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Adelyna am recitit ce am scris de 5 ori acum, eu doar am spus de ce am folosit cuvantul huiduit si am exemplificat. Si am spus mereu ce parere am despre tutunaru, cam atat, nu te acuza nimeni ca ti-ai expus experienta traita. Si ce cuvinte am aruncat cu usurinta? Pe bune daca inteleg.
Cata ai dreptate, ar trebui sa redevina ce-a fost subiectul. Poate deschidem altul si sa reformulam titlul, la modul "Pacientele multumite ale dr Tutunaru".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

chiar asa, acum e evaziv

Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Mergi la inceput

aveti idee, maine e T la cabinet?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Este , zilnic..

31 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaconda2

Este , zilnic..

31 +

www.flickr.com/photos/36444576@N05/?saved=1" target="_blank">poze

multam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

Comoara noastra mult dorita si asteptata
Gloria Adelina s-a nascut in data de 13.08.2009 prin cezariana 2730gr 49cm Apgar 9 la 39sapt6zile la Elias cu Dr Tutunaru

am facut deja o saptamana, buricutul ne-a cazut din a 5a zi,ne-am mai obisnuit in noua formatie suntem cu totii topiti dupa ea,
Parca nu-mi vine nici acum sa cred ca ni se intampla noua
a meritat tot chinul indurat in ultimii ani!!!!! MERITA!!!!
a inceput sa zambeasca cand ne aude vocile si am luat bine in greutate ce mai...crestem mari

cand o sa am mai mult timp o sa scriu povestea nasterii printesei noastre!

-ici pt aspirante,gravidute si mamicutze!

Vally de Gloria Adelina (13.08.2009)

Mergi la inceput