Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (119)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Am avut si noi ieri botezul lui Calin, iata cateva www.flickr.com/photos/27846704@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Intarziata ca deobicei, trimit si eu numai ganduri bune catre sarbatoritii de azi, aproape ieri, Raul si Karla! Sanatate, un pic de noroc si voie buna mereu! O imbratisare mare si multi pupici si pentru voi! La multi ani!

Rebiana si o imbratisare stransa-stransa!

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

"Asta īnseamna īmbunatatire de viata, sa ajungi la niste gānduri care sa le poti prezenta si sa le poti īnvalui īn rugaciune."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Rein, sa va traiasca micutul crestin! Tare frumosi mai sunteti!

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

"Asta īnseamna īmbunatatire de viata, sa ajungi la niste gānduri care sa le poti prezenta si sa le poti īnvalui īn rugaciune."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Ela
Roxi.. mi-am dat drumul la gura crezand ca mai e si altcineva, stiut doar de tine. Pe Suzy am reintalnit-o la odiseea mamicilor de ianuarie-februarie 2010, acolo unde figuram si eu pana de curand. Offff, sper sa dea DD sa mai pot avea copii caci numai gandul ca nu, ma omoara zilnic. pt ingaduinta!

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzy78 spune:

Salutare stup,

dupa o indelungata absenta, nu pot sa nu intru s ava multumesc de felicitari, dar absenta este motivata, lucrez ff mult zilnic d ela 8 pana pe la 10 seara, imi vad copilu dormind si dimineata si seara, asta ma intristeaza mult

despre sarcina ce pot sa va spun, a venit pe neasteptate, dar e binevenit bebe2, am fost ff surprinsid e sarcina era ultim achestie la care m-as fi putut gandi

in schimb nu ma simt asa rau cum m-am simtit cu Nicolas si asta e bine, ce ma inveseleste este ca o perioada o s astau acasa cu ambii juniori ca na o sa vina si maternitatea

am vizionat poze, avem copii frumosi, mari , nu-mi vien sa cred,

va pup si sper sa mai intru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

As fi vrut sa vin si eu la intalnire dar , din pacate, plec din Bucuresti sa-mi aduc albina acasa !Dar data viitoare..nu scapati de mine ( numai in IOR sa fie ))
Ma uit la poze si ma minunez: ce copii frumosi avem, mai fetelor !
Anastasia a reusit 5 zile la rand sa faca pisulica numai la olita si drept rasplata mi-a cerut " solutie de baloane, multa, multa ".Matei ( cel din poze )este nepotelul meu drag care s-a lipit scai de noi .
Mi-e dor de ea de nu mai pot, dar numai maine nu e sambata !
Suzzy 78- felicitari si sarcina usoara !
Rebiana 27-

Va pe toate si pe copiii vostri frumosi
Andreea, mamica de Anastasia
http://good-times.webshots.com/album/572272363juodTO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Siuta
Rebiana 27-

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Multumesc pentru informatii Roxi ... Despre Ane? Nici ea nu am vazut ca a mai scris. Si nici Paxela de ffffoarte multa vreme ... cam de cand a fost povestea aia urata cu Filmuletele lui Winnie.

Rein sa va traiasca proaspatul crestin! sa fie sanatos, norocos si fericit!
Cum ati facut cu apa? Ca citisem ca nu va aduceau ei de acolo si trebuia sa aduceti voi sau cam asa ceva?!

Am vazut acum poze cu Anastasia(super nume) proaspat venita in stup .... cam concureaza cu Timeea care .. stiu fetele ca e prima in topul preferintelor mele.

O seara buna tuturor!

Sa il ajutam pe Andrei!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si DPN 28.06.09

Mergi la inceput

Multumesc de urari.
Apa am lasat-o asa rece de la biserica (si chiar era) ca am zis ca baiatul meu e rezistent. Si nu a racit, nici macar un fornait. Pana la urma dureaza putin. Oricum in ziua aia l-am spalat de 3 ori (baita inainte de biserica, botezul si baita bebelusului) si a stat in toate vanturile Brailei si in toti curentii de la restaurant plus toate rudele l-au tinut in brate non-stop. Daca era sa se imbolnaveasca avea toate conditiile. Vorba nasei, il protejeaza lapticul mamei.

Si m-am intalnit cu Mady, cu Razvi si sotul ei, sunt o familie care inspira calm si seninatate. Zambesc tot timpul si Mady nu-i mai dadea drumul lui Calin, voia sa se ia.

Abia, abia ne revenim, a fost cam tevatura, noi am dormit 2 nopti toti 4 intr-un pat.

Vreau si eu sa vin la intalnire, nu stiu IOR-ul deloc si nici cum sa ajung dar presupun ca imi zice cineva.

Mergi la inceput

frumoasa Anastasia de primavara.

Mergi la inceput