Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(26)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MADALINA_T spune:

fetele va pupacesc. plec acasa pt ca m-a cam durut burtica de dim, am luat un no-spa si vad ca mi-a trecut aproape de tot. ma duk sa stau in pat. daca e nevoie sun doctora, sper sa nu fie nevoie. vb mai pe seara

12+ david 16.01.2005

http://www.flickr.com/search/?w=38427435@N02&q=ingerasul+lu%27+mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

eu inca la 12 sapt n-am pus nimic, chiar am dat jos 2 kg, am 55 kg...

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

12+

strumfulet + poza strumfulet + poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralia spune:

neata tuturor!
monis5 ai PM..
ma apuc sa citesc din urma..apoi revin..

oli 8 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

noi am anuntat parintii in felul urmator:...ai mei erau proaspeti bunici de 3 luni, de la fratele meu, si hop si eu cu vestea....
i-am invitat duminica la masa, sa bem ceva (adica ei )...si sa ciocnim, si eu de colo...sa fiti sanatosi, bunicilor!!!...mami s-a uitat la noi ,,nelamurita'' zice: ce, vine barza???????? eu toata rosie si tremuranda DA, pfoai bucurie mareeeeeeee, imbratisari, pupaturi, tati a ramas afis, nu intelegea ce se intampla, s-o fi gandit fata lui mamica , si mami da ii sigur, da nu-i prea devreme, sa mai asteptam putin, zic mami: dupa 4 teste pozitive, o analiza de sange, si lipsa rusilorrrrr , ii sigur bebe.....
la fel a fost si cu socrii......apoi toti prietenii....

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

12+

strumfulet + poza strumfulet + poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Fetele eu simt ceva ciudat..o senzatie ca ma arde ma ciupeste si-n acelasi timp ma ustura in partea stanga a burtii. Nu stiu dc ati inteles da asa simt....si ciudat este ca dc sunt in picioare nu mai simt nimik, dc ma asez incepe iar..

14+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

neatza burtix!

ieri am plecat mai devreme de la serv..parca am anticipat ce-mi va spune sefu' ...dar azi....ma declar invinsa!!!...de una bucata pizza ...

Ramo, atat de mult am savurat pizza aia, incat aseara m-au luat niste dureri de stomac...care ma tin si acum........of, ca buna fu, fir-ar ea sa fie...sper sa se digere mai repede, ca mor aici
Mie, dr. mi-a dat sa iau utrogestan pana in s16...acu'...uitati s-o intreb daca e inclusiv au ba
ah....si se keama "mint rubbing" ...ca sa nu se prinda sefii...la faza cu menta

andrutza, bafta la examen!

andra, bine ai venit la fulgusori!..la 12s, cred ca e cam mic sa se vada..paote un ochi si cu eco bun...cine stie

eehhh..ce frumu'....la magic fm canta "cum am ajuns sa te iubesc"...pe melodia asta a rulat filmuletul nostru la nunta ....ce vremuri

asa..sa revenim...

simi, draga de tine......ce ma bucur...bravo!

carmina, bine ai venit si tu p'aci!

Jay, sa cresti mare! ...rabdare am pe forum..ca in rest...."repezita" is my middle name ..desi, ma tratez non-stop

bya, asa-ti traiasca sotul!

camy, nu mai fi tristutza..o fi vrut sa-ti faca vreo "suriza"....si s-o fi luat cu altele...zic si eu ..haide, pupi la fata sa nu mai fi botic!
ah....sa inteleg ca gata, impacare-imapcare...buun, asa-i cel mai bine!

Adriana.....vin si eu cu 2 bucati de inteligenta, daca ma primesti
adevaru' e ca acu' am o "cultoshenie" in mine...de la pizza aia...seamana cu pepenele pe care l-a luat al meu ieri din piata....rotund, frumos..si sinteligent, desigur

Pirelia...ce-i aia "dugongi", fata mea..ca-i prima oara cand aud cuvantu' asta!..oare sa nu fiu chair asa de ....culta? ....ca am mai cetit si je la viata mea..da' despre dugongi...pacatele mele, zau ca nu am paucat pan' la etatea varstei asteia pe care o posed
zii-i si mie sa nu mor proasta, pliz..

eu nu m-am mai cantarit in ultima perioada..de cand m-au mai lasat greturile si am inceput si eu sa mananc mai ca lumea...chiar sutn curioasa...ca prea va bateti in kg

ah...si fac si eu cinste azi cu ..... de toate..... ca am facut 15s
mai am 2 si sper sa flu atunci ce e tzutzupida.....de fapt, sa-mi confirme dorinta mea si sa-mi spuna ca e fetitza

of....ce chef nu am....urata-i ziua de vineri la munca......noroc ca am program scurt

krelia 15+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

kreliutz - sa-ti treaca mai repede durerea de burtix si sa se digere chitza

si eu plec mai repede azi , ca n-am sef. cred ca dau o tura pe la targu' de haine, poate vad ceva cu burtix
si sper sa fac niste poze azi sa pun si eu pe net sa ma vaza lumea, ce sunt si ce roscata m-am facut

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciandrea spune:

A_driana, avem fulgusorii de-o seama!
Si eu fac astazi 12 saptamani..

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Krelia, atasez un articol despre dugongi si poate reusesc sa caut si despre lamantini. Am vazut acum cativa ani pe Animal Planet un documentar despre ei si mi-au placut foarte mult.

http://www.green-report.ro/stiri/dugongul-australian-este-mai-amenintat-cu-disparitia-decat-balenele

Viitoare mamica in culmea fericirii 10+ (12+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciandrea spune:

Fetelor stiti cumva cum pot atasa poze, ca la mine nu merge deloc...sau poate ca nu stiu eu! ma poate lamuri cineva?

12+

Mergi la inceput