Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (303)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ramonarosca, felicitari!!!!

Simona, cred ca e greu cu casa, si intr-adevar finisajele interioare sunt de groaza cum papa bani...dar ce frumos va fi cand va veti muta...chiar asa pe cand bebe 2?

Roxana, succes lui Bubu la gradi!

Ana, bun venit pe lume prichindelei!!!!

Erina, felicitari lui Matei si voua petrecere frumoasa in weekend! M-am amuzat tare de remarca ta vizavi de culori!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Multumim frumos tuturor celor ne-au urat astazi La multi ani! Dorim si noi sarbatoritilor zilei de azi mult noroc, sanatate si numai bucurii.
De dimineata Vladi s-a prezentat la tatal lui (care e si el Constantin) cu un trandafir rosu in mana si i-a spus "Mu'ti ani"

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Hahaha... Andreea, uitasem ca bebe Vladi e mare imparat. Multi ani fericiti pentru baietii tai!!!

LA MULTI ANI pentru toti Constantinii si pentru toate Elenele!!!!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

La multi ani ! tuturor papanashilor, dulcetzelelor, mamicilor, taticilor si bunicilor care poarta numele de Constantin sau Elena

Primiti din partea noastra cele mai fumoase ganduri !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Bun venit pe lume, bebe Robert de ramonarosca !
Sa-ti fie viata plina de fericire, sa ii ai alaturi pe cei dragi si sa va bucurati impreuna de fiecare clipa !
Felicitari, ramonarosca, si mult succes cu cei doi prichindei !

Mergi la inceput

Adi, felicitari pentru fratiorul Lisei ! Veti avea o pereche pe cinste !
Ma bucur ca nu mai sunt probleme cu Lisa , insa mi se pare totusi dubioase durerile pe care le-a acuzat, in conditiile in care nu s-a gasit cauza lor. Offff... Sanatate multa va doresc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Multumim pentru urarile si gandurile bune pt Degetica - Elena!
Le intoarcem si noi inzecit celorlalti sarbatoriti!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Noi n-am sarbatorit, ca nu prea e genul nostru. A primit insa un cort www.flickr.com/photos/22336005@N05/3552532200/" target="_blank"> buburuza de la sor-mea care a facut-o super fericita.

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Carpatina, sanatate trandafirasului! Da' stiu ca ati avut sezon plin de musafiri nepoftiti din astia...

Adi, e totusi ciudata durerea acuzata de Lisa care pare a nu avea o cauza. Sper din tot sufletul sa ma insel si sa nu fie nici o legatura intre episodul acesta si plansul ei de bb cand facea pipi. POate n-ar fi rau sa discuti cu medicul amintind intregul "istoric".
Tin pumnii sa nu fie totul bine!

Mergi la inceput

Am fost azi la Baby Expo, asa cum v-a zis si Cecilia ( multumesc mult inca o data pt ajutor, fara tine nu stiu cum m-as fi descurcat ). Am mers pt "Salonul Gradinitelor" si pt ca voiam sa-i cumpar Mariei sandale.
Oferta pt gradinite era mai buna decat ma asteptam, in sensul ca am crezut ca este un singur stand al celor de la Gradinite.com, unde se ofera informatii despre gradinitele inscrise in baza lor de date. De fapt fiecare gradinita avea standul ei, semnalizat foarte bine prin faptul ca langa nume era trecut si sectorul, astfel incat te puteai orienta cu usurinta catre gradinitele din zona in care te interesa. Pentru sectorul 4, unde locuiesc, nu am gasit insa decat 3 gradinite, de una dintre ele stiam si era tentanta, insa era un pic cam departe fata de ceea ce-mi doream si cam scumpa ( 350 euro /luna la program lung ). Am descoperit insa o gradinita mai aproape de mine, am vorbit cu directoarea de acolo care mi s-a parut amabila si am stabilit sa iau legatura cu ea saptamana viitoare, ca sa programam o vizita la gradinita. Ca acolo ar fi locuri ( am intrebat asta din start, sa nu am surprize ). Sa vedem ce o sa iasa din asta...
Am atins si obiectivul nr 2 de pe lista - i-am luat Mariei o pereche de sandale frumusele cu 80 ron, a plecat de acolo incaltata cu ele
La plecare, a zabovit ceva in fata salii polivalente, unde a admirat la "Ferma Animalelor" poneii, caprele si gainile
Desi nr de standuri cu expozanti era mai mic decat la alte editii, pt mine a fost o vizita reusita, am gasit ceea ce cautam. In plus, mi-a facut placere sa ma intalnesc cu Cecilia si sa povestim un pic. Ne-am intalnit la intrare si cu Urmy si frumosul Tudor, pacat ca ne-am pierdut pe acolo si nu am apucat sa vorbim.

Mergi la inceput