Pepenasi de iulie-august 2008 IN SARBATOARE! (118)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Codrin
La multi ani primul pepenas al odiseei noastre!Sa cresti mare si voinic si sa aduci numai bucurii parintilor tai!!

SunSmile

Ancutza 82

proud mammy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

La multi ani, Sunisor...Sa fii sanatoasa si toti cei dragi tie sa-ti fie sanatosi...

Codrinule, ai inceput sesiunea de aniversati de 1 anisor.Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, sa-ti bucuri parintii si fratiorul.Esti un copil special!!

Ankuta, La multi ani sa ai!!!!!!!!!!!!Si sa fii fericita!!!!!!!

Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii

Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

In alta ordine de prioritati, deja am cumparat biletul, am semnat declaratii, le-am autentificat la Ministerul de Externe, avem pasaport si ne pregatim de ultimele cumparaturi inaintea plecarii...

Xena, daca vin de la tine aprecierile, au intr-adevar greutate.Studioul, ca multe altele, sunt de pe aici, d eprin Brazilia.Nimic special, sa nu-ti inchipui ca am mers la vreun studio de fitze sau la vreun super talent.E o tipa draguta care stie sa lucreze cu copii si, ce e mai important, are decoruri, haine, panze pictate (fundaluri sau cum le zice).Nimic nu e facut pe calculator, totul e real.
Oricum, asta e un vis de al meu, sa fac un studio din asta pe undeva pe acasa intr-un an un an jumate.Decorurile, panzele etc aduse de aici, acolo doar locatia, fotograful si restul.Daca te intereseaza, vb la momentul potrivit.

Capri, nu am inteles.Adica daca fac un album nou imi apare printre primele sau cum?Succes maine...adica azi!Sa intri sa ne spui de voi, da?

Eu am trimis deja pe mail pozele pentru concursul cu ratusca din viata mea, vad ca inca nu mi-au aparut in albumul de concurs.Cine stie...

Va pupa Narci pe toate...

ps-Mona, nu te-a lasat Dumnezeu in momente cu adevarat grele.nu te va lasa nici acum, fii sigura

Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii

Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...nu-mi vine sa cred, ca astazi este un an de cand primul pepenas avea sa apara, imi aduc aminte cu atata emotie de tot ceea ce simteam eu atunci, cum visul de a deveni mama prindea contur prin nasterea lui Codrin, parca atunci a fost prima data cand poate am constientizat ca voi avea cu adevarat un copilas.
Tot ce este mai bun si mai frumos pe aceasta lume doresc tuturor pepenasilor, sa le dea Bunul Dumnezeu multa sanatate, pentru ca se pare ca este cea mai importanta, fericire, implinire in viata.

Voi parinti, sper sa va bucurat indeajuns de aceste momente unice, pt ca sunt grele, dar unice de frumoase...si se duc asa de repede din pacate..

La Multi Ani Codrin si Antonia.. viata sa va fie incununata cu multe flori, zambete, bucurii, fericire si implinire!

Va multumesc mult pt urari!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

15+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

La multi ani celor care poarta numele Constantin si Elena
Sun sa iti dea Dumnezeu tot ce iti doresti, sa fii sanatoasa, fericita si sa te bucuri alaturi de sotul tau de Thea ta mult iubita, ma bucur mult ca ai mai scris.
ancutza1982
Codrin sa cresti mare, sanator si sa-i aduci lui mami multe bucurii

Mona imi pare rau ca te intelegi asa de rau cu sotul tau, este urat din partea lui ca se comporta asa cu tine, este greu sa dai un sfat in astfel de situatii, eu una as incerca sa salvez casnicia daca si el ar face eforturi sa se schimbe, ar fi dispus sa comunice mai mult,si sa ma respecte, daca nu cred ca m-as gandi la divort.
Noi suntem bine, Miruna face progrese pe zi ce trece tot mai mult, are multa energie si nu sta locului nici o clipa, o duc in fiecare zi in parc pt ca adora sa fie inconjurata de copii si sa o dau in leagan, tipa mult, vorbeste toata ziua pe limba ei, il adora pe tati ei si vrea numai la el cand vine seara acasa, iar el nu mai poate de mandrie.
in rest eu nu prea mai am timp de forum, sunt in ultimul an la master si am restante, si trebuie sa imi termin lucrarea de disertatie, in plus am muncitori la casa si trebuie sa le fac de mancare,plus curatenie...
asa ca va pup pe toate si urez la multi ani pepenasilor care or sa implineasca un anisor, o sa incerc sa mai intru macar pt a face urarile
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

La Multi Ani fericiti, Codrin! , sa fii sanatos,iubit si norocos in viata!

anka, ileanna, sigur la urda face alergie pentru ca in ziua respectiva a mancat aceiasi mancare ca in zilele trecute, ca eu venisem pregatita cu mancare la borcanase si plicuri din Japonia, sa nu o pun pe maica-mea sa gateasca si pt Matei si pt noi.
Cat am stat in tara a mancat cascaval, branza de vaca, placinta de branza, iaurt, smantana.....si nu a avut nimic......ei, cum i s-a dat branzoaica cu urda in nici 5 minute era rosu la fata si in juma de ora era tot umflat,tot corpul rosu, se scarpina saracu si tremura din tot corpul, ca atunci cand iti este atat de frig si nu te poti controla din tremurat.
Dupa 3 zile de regim, a revenit la mancarea normala si nu are nimic, asta e urda e naspa pt el, asa ca nu are sa serveasca toata viata lui.
Neamurile erau terminate saracele, James mi-a si spus, sa nu cumva sa le invinovatesc ca nu au nici o vina, de fapt se referea la maica-mea, care era parca scursa de vlaga, asa remuscari avea.

narcisa, la mine din usa casei de aici si pana am ajuns la Tulcea la ai mei am facut 24 de ore.
Mi-am luat 10 pampersi, vreo 4 borcanele de mancare, 3 borcanele de fructe si vreo 6 lingurite din plastic( ca le aruncam dupa ce le foloseam), si niste biscuiti.
Doua perechi de pantaloni unul pe el si a doua de schimb, o bluzita la schimb daca se face ca porcul, servetele umede, doua jucarii, o caciulita si cam atat.
Iti dau patut pe care il monteaza ei, se doarme binisor in el, e cam ingust, da merge.
Noi la intoarcere am ales 3 locuri la rand ca ne era mai usor asa, l-am pus pe scaunul din mijloc si somn de voie, da asta a fost posibil ca avionul nu era plin, ca alfel ne dadea unde se ataseaza patutul.
Parerea mea, daca stati mult prin aeroport in transit, luati carut dupa voi, pe noi la intors ne-a salvat, ca am stat 4 ore in Roma, ne rupea mainile altfel.
Si inca un parere, ia mai multa mancare pt intors, adica borcanase, ca s-ar putea sa nu-i placa mancarea din tara, lui Matei nu ia placut, tot drumul pana acasa a mancat paine cu fructe si salata, ca inca era in regim .
Sa afaceti asigurare medicala in aeroport, daca Anais nu are certificat romanesc, daca are luati-l cu voi, la noi nu prea stiau ce sa faca, Matei nu are certificat romanesc, si nici asigurare medicala nu i-am facut, ca nu ma asteptam la problema care se ivise.
In general zborul a fost super, a stat cumintel, a dormit destul de mult, dar in mare lumea e intelegatoare daca e sa planga, ca mai tipa Matei in avion, vb pe limba lui cam tare si eu incercam sa-l fac sa taca, la care lumea din jur imi spunea sa-l las in voia lui ca e bebe si el mare lucru nu stie din reguli, asa ca l-am lasat sa faca ce a vrut.
Oricum Matei a mers din brate in brate in avion, venise si copilotul sa se joace cu el inainte sa decolam, era vedeta omu in avion.
Nu trebui sa te stresezi, o sa fie bine, noi in ianuarie vrem sa venim iar, o sa fim mai relaxati acum, cand stim ce si cum are sa fie, speriati de bombe eram la inceput la primul zbor.
Calatorie placuta, sedere faina in tara si ai grija de urda, glumesc eu acu, da imi tremurara gladiolele atunci.

Caprioara, sper sa intru mai des, numa sa ma lase alergicul asta mic, ca tare imi vine sa iau matura si sa-i alerg pe toti care l-au tinut in brate si mi-au alintat urlatorul.
Pup fata!

M-am uschit ca s-a terminat masina de spalat.
Sanatate va doresc si numai bine la toata lumea!

Mami de Matei
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

ola fete!
hai ca-s la zi cu cetitul. sa incep prin a ura:

La Multi Ani Codrin!! pepenasul nostru fruntas! Sa fii sanatos si sa iti bucuri parintii! Mona felicitari, sa te ajute Dumnezeu sa ii cresti intr-o familie unita si fericita!

Anka sa stii ca eu mor de ris cind te citesc, fata tu ai putea scrie comedie zau, fara misto, ai un stil .... Stii la ce concluzie am ajuns eu? ca romanul se identifica cel mai bine cu zicala aia "dupa mine,potopul.." pai cum altfel?? daca mie mi-e bine ma doare in cot de ala de linga mine, si apai mie tre sa-mi fie bine, cel mai bine stii ce-as zice eu la faza ca doarme copilul? pai ia taci cucoana ca al meu se joaca si mi-l inhibi
eu pina nu am ajuns aici nu am putut crede ca exista persoane care isi cer scuze ca au fumat acu vreo ora si poate te deranjeaza mirosul lor, desi incearca sa-l ascunda cumva, mesteca o guma .... pai la mine acasa de unde plecasem, ma luau la suturi pe strada daca faceam vreo grimasa nemultumita cind imi sufla careva fumul drept in figura
hai sa mai zic o chestie: nu ca-s astia oameni mai buni ori mai destepti. dar li se insufla domne' din pruncie anumite valori. uite fii-mea are doi ani si le repeta la gradinita pina la epuizare ca tre sa "share" adik sa imparta jucariile cu ceilalti. la fel: sa-si astepte rindul, sa nu impinga alt copil, sa nu loveasca etc. sunt niste sabloane care le repeta si la scoala dar si parintii acasa, ca astea sunt regulile societatii. si uite asa ajung sa le intre in cap si in comportament de f mici. pai citi parintii am vazut eu la noi sfatuindu-si odrasla ca tocmai dimpotriva, sa fie agresiv.... ca cica altfel ramine al lui de fraier?! si alta expresie pur romaneasca care pe mina ma face sa mor de ris: hotomanul/hotul lu' mama! pai asa o calitate, sa nu te mindresti cu ea ???

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Nati pe tine nu te vazusem, ca am scris in acelasi timp! ce ma bucur ca mai scrii! v-am vazut pozele si e o splendoare Matei Si tu arati super, slaba si fromoasa nasol rau cu ce ati patit cu alergia, ce sa mai zic..

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

La multi ani, pepenas Codrin, sa cresti mare si sanatos!

Violeta, poze poti sa trimiti la orice Carrefour, cred. E vorba de poze 10x13, de 2-3 ori pe an am vazut ca apar promotii de pret. Pozele se trimit pe net, prin programul lor sau le poti duce personal. Uite mai multe detalii aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

CODRIN Sa cresti mare, sa-ti dea Dumnezeu o viata senina si fara griji, iar tie Mona iti urez sa te bucuri multi multi ani de baietii tai si sa gasiti calea spre impacare si armonie cu sotul tau!

SUN Sa fii mereu la fel de luminoasa, senina, calda si sa iti fie viata mereu luminata de Thea si de sotul tau!

ANKUTA Sa ai parte de iubire, liniste, noroc si sanatate! Cum e Sara? S-a mai linistit sau e la fel de dificil cu ea? Mai scrie-ne si povesteste-ne de voi.

MONA, legat de youtube, s-ar putea sa fie prea mare filmul, zic si eu. Eu cand am mai incarcat filmulete le-am incarcat micsorate, codificate in nu stiu ce program de catre sotul meu, insa eu sunt varza la capitolul asta, nu stiu sa-ti zic in ce format sa le faci sa fie mai mici.

CAPRI, Doamne ajuta sa treaca bine Matei peste operatie!

Monica, mami de Luca

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."

Mergi la inceput