Eleenutza draga, s-a ingrosat gluma...hopa sus pe genunchii mei, jos chilotzeii si pregateste-te sa-ti aplic o corectie la popou...esti mamica sau inca nu te-ai maturizat?! La mine Ozi a fost baiat pana in luna a noua iar Tudor fata pana la 22 de saptamani si chiar m-a durut in cot ca s-au razgandit. Imi doream un copil sanatos...asta conteaza! Daca vrei sa vezi probleme reale uita-te in jurul tau: Sofiuca si Ionutz. Mai fata draga o sa ma rog eu pentru tine ca DD sa aiba ingaduinta pentru o gravidutza rasfatata!
Fetelor, va multumesc din suflet pentru urarile adresate Ozanei. Voi mai pune ceva pozici de la petrecerea ei.
Graaaaatiiiii....milioane de umile scuze!!!! 

Sa-ti traiasca printesa din povesti! Sa aiba parte de iubire si apreciere, de noroc si sanatate!!! La multi ani, Ozi scumpa!!
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
| Citat: |
| citat din mesajul lui grati.ela Fetelor, va multumesc din suflet pentru urarile adresate Ozanei. Voi mai pune ceva pozici de la petrecerea ei. ![]() "Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur |

Elle
, dam o
pentru un capitol nou!
Sa nu crezi ca scapi de mine (si/sau de noi)! ![]()
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!