Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (215)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

fetelor .. eu va citesc .. sunt prin preajma ..

numai ca nu sunt in stare de nimic, nu ma pot aduna .. am mintea vraiste .. nu-mi mai doresc nimic de la viata asta .. nici la odisee nu mai intru .. nu suport sa vad carucioare bleu .. nu vreau sa vad cum se lauda fetele cu baietii lor si io am o amarata de fata .. am un ghimpe in inima ..

imi pare rau ...

Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Helene,

Eu te-am inteles, stiu ca ti-ai dorit baiat, c-a fost visul tau, dar de la asta asta si pana la faza cu 'o amarata de fata' mi se pare c-ai intrecut masura

In primul rand este un sufletel, este o fiinta vie nu o rochie care ai cumparat-o si cand ai ajuns acasa nu-ti mai place.
Dak tu ca mama, poti gandi asa, cum crezi ca se va simti ea si mai rau, cum crezi ca o va percepe cei din jur?! vrei sa-ti spun eu? Dak tu o consideri o 'amarat' cei din jur o s-o considere o ratata (si numa refer la familie aici).

In al doilea rand, este suficient ca traim intr-o societate patriarhala (mai mult sau mai putin recunoscuta); dak nu beneficiem de increderea familiei si dak nu ne sustinem fiicele, cine vrei s-o faca?!
Sa stii ca nu vreau sa tin discursuri 'din carte' dar detaseaza-te putin si mai gandeste si in viitor.

Si nu in ultimul rand: dak tot nu te-ai gandit la bb ca fiind un COPIL ci ca fiind un BAIAT, nu crezi ca ai fost cam egoista?! Sa-ti satisfaci TU dorintele! Ar trebui sa stii ca o mama nu mai pune dorintele ei pe primul loc.
Chestia cu 'mi-am dorit baiat' ai impins-o la extrem si cam denota egoism din partea ta.
Si dak tot nu ti-ai dorit acest copil, de ce l-ai facut?! Mai bine un avort facut cu sufletul impacat decat sa nasti un copil si sa ai sufletul plin de resentimente si de ura!

Si vrei sfatul meu: mai bine da copilul asta - si vorbesc foarte SERIOS - ca sunt destule fete care isi doresc un copil si fac ORICE sa-l aibe.
Mai bine sa aibe o mama adoptiva care s-o iubeasca si sa-i cladeasca increderea in sine, decat o mama naturala care , atunci cand se va uita la ea sa vada o 'gresala' si care in timp, sentimentul de 'repulsie' o sa i se transforme in ura.

Am zis!

(si acum poti sa nu mai vorbesti cu mine; eu tot ce-am scris, am scri snu ca o judecata ci pentru ca principiul meu este: "un priten est eintotdeauna sincer pentru ca tine la tine" - si eu chiar te consider prietena )

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

rox ai dreptate si nu sunt suparata pe tine!

eu sunt suparata pe mine!

gata .. promit sa nu va mai deranjez cu prostiile mele!

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

doamne Elle revino ti!

Shose si iubita mica au probleme? Of Doamne,as suna, dar daca e inoportun? Sper ca nu e nimic f serios!

Crista of prin ce emotii ati trecut! Sanatate multa si sa nu mqi treceti vreodata prin asa spaime!
merci frumos de info, da vreau detalii despre siteul gwrman si pensiune, aici sau pm cum preferi, thanks!

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Elle, nu se pune problema "sa nu ne deranjezi cu prostiile tale"!

Iti spun la modul cel mai serios posibil ca eu sunt foarte ingrijorata pentru tine. FOARTE!
In mod sigur sunt de vina si hormonii de sarcina care stim bine toate cat de mult ne dau peste cap, dar....modul in care tu simti acum este de-a dreptul ingrijorator.

Te rog un singur lucru: vorbeste cu cineva apropiat tie si spune-i exact cum esti. Roaga sa te asculte si sa-ti fie alaturi cu un umar pa care sa plangi si sa-ti descarci frustrarea. Nu sta singura si nu te inchide singura cu durerea. Poti sa faci asta! Este un moment pe care trebuie sa-l depasesti. Daca nu o faci pentru tine sau pentru bebe din burtica fa-o macar pentru Eva.

Te pup si te rog sa ai grija de tine!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ellenuta, zau ca sunt foarte trista cand ma gandesc la sufletelul ala din burtica ta, care asteapta sa-si cunoasca mama care sa-l creasca si sa-l iubeasca, care va avea o surioara iubitoare, vine intr-o familie unita care se iubeste, cum sa n-o iubiti? Are vreo vina acest copil? Are cineva vreo vina? Dumnezeu ti-a dat acest copil sa te bucuri de el la fel ca si de Eva. Nu poti sa faci discrimnari intre frati. Eu o am pe soacra-mea care face si nu o inteleg si refuz de fapt s-o inteleg, pentru ca nu e de inteles. Toti copiii unei mame sunt egali si merita aceeasi iubire, grija, atasament si devotament.
Te rog revino-ti, mergi la biserica, vorbeste cu un preot daca ai, daca nu te pot trimite la preotul meu care e un om deosebit. Vorbeste cu sotul tau, cu prietene sincere si apropiate. E cea mai mare greseala sa te inchizi in tine si sa te alimentezi cu aceasta ura.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Elle, nu se pune problema "sa nu ne deranjezi cu prostiile tale"!

Iti spun la modul cel mai serios posibil ca eu sunt foarte ingrijorata pentru tine. FOARTE!
In mod sigur sunt de vina si hormonii de sarcina care stim bine toate cat de mult ne dau peste cap, dar....modul in care tu simti acum este de-a dreptul ingrijorator.

Te rog un singur lucru: vorbeste cu cineva apropiat tie si spune-i exact cum esti. Roaga sa te asculte si sa-ti fie alaturi cu un umar pa care sa plangi si sa-ti descarci frustrarea. Nu sta singura si nu te inchide singura cu durerea. Poti sa faci asta! Este un moment pe care trebuie sa-l depasesti. Daca nu o faci pentru tine sau pentru bebe din burtica fa-o macar pentru Eva.

Te pup si te rog sa ai grija de tine!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Elle citeste cu atentie ce a scris Alina. Ti-a dat un sfat extrem de bun. Este imperativ necesar sa vorbesti cu cineva despre asta.
Simtamintele tale nu te afecteaza numai pe tine ci si pe sotul tau si pe Eva. Si pot avea repercursiuni pe termen lung.

Poate fi doar dezamagire, poate fi depresie ...dar e bine sa iti pui ordine in ganduri.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Elle, tu nu ne deranjezi si nici nu sunt "prostii", e ceea ce simti tu, dar prea ai dus la extrem toata treaba asta cu " baiatul".

Stii, sotul meu si-a dorit extrem de mult fata, el nu concepea ca am putea avea baiat. Chiar la eco de 12 sapt. ne-a spus ca e baiat 75%, iar el tot nu credea, zicea ca e sigur ca e fata. Atunci m-am infuriat tare pe el si i-am zis "si ce vei face daca e baiat? il vei da? nu e copilul nostru, un sufletel nevinovat?" Iti spun sincer ca din acel moment nu a mai contat nici pt. el ce urma sa vina, era BEBE si nu conta decat sa fie sanatos. Chiar am zugravit camera in verde si am mobilat-o in crem, culori neutre...indiferent ce sex urma sa aiba copilul, camera era pregatita.

TU esti o NOROCOASA...si mi-e ciuda ca nu-ti dai seama.......

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:

Eva creste mare
Eva

papa bun

Pai, tocmai asta e! DERANJEAZA-NE!!!
Cum imi spuneai mie?! "vorbeste cu noi"
Dak nu cu noi, macar cu un psiholog (sau cu cineva apropiat).
A zis bine Alina: nu te inchide in tine!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Simona merci frumos, asadar cofetaria alice. Pup fetele!

Elle in cateva saptamani sau chiar zile iti vor trece gargaunii din cap, abia astept sa treaca timpul asta si sa iti intri ' back on track', ellenuta noastra vesela si optimista, cu o vorba buna pt fiecare si la randul ei sufletul forumului, pe care o iubim la pachet cu cele doua frumoase ale ei

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:

Eva creste mare
Eva

papa bun

Elle draga mea, dar nu ne deranjezi deloc,Ti se pare ca ne dranjezi?
Noi incercam sa te ajutam sa iti revii din socu asta, ca asta mi se pare ca e un soc peste care nu poti trece.
Noi suntem aici pentru tine asa cum ai fost si tu pt fiecare din noi la nevoie.
Vrem sa vorbesti cu noi, sa te putem ajuta.
Noi iti suntem prietene si de aceea vrem sa fim alaturi de tine.
multi multi

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI DE LA 1 AN si 4 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput