Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (215)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Buna dimineata si poftiti la cafea .

Ce-i cu linistea asta aici, zau ca ma uimiti.
Tocmai astazi cand am si eu timp sa intru un pic de la munca.

Va pup si va doresc o zi cat mai frumoasa.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

A, am uitat aseara sa va spun, cine este interesat de zona Moeciu, am fost in weekend la o pensiune super din toate punctele de vedere: - camere mari, curate, izolate perfect astfel incat nu se auzea nimic in camera; apoi servirea la restaurant - ireprosabila, am ajuns noaptea la 10 la ei si ne-au facut de mancare ce am dorit, inclusiv papanasi; cat despre mancare- totul este facut, crescut de ei. Adica toate branzeturile, oua, carne, chiar si peste este de la ei din curte.
Si acum pretul: 100 Ron camera/ noapte, nu este putin, dar nici mult, eu cred ca este acceptabil pt. ceea ce ofera.
Am stat in conditii mult mai proaste si la un pret mai mare, in alte parti.
Pensiunea este in Moeciu de Sus, la sosea, dar vilele sunt in curte si au o vedere de exceptie. Asa, se numeste Nicoleta si are 3 margarete.
Ce ne-a mai placut in mod deosebit este ca pe o parte a curtii au construit vilele (2) si restaurantele (2), iar pe partea cealalta au loc de joaca pt. copii, gradina pt. servit masa/relaxare, teren de baschet/fotbal, de fapt loc pt. jocuri cu mingea, apoi un bar cu biliard, sah, table, si iar o gradina pt. servit masa/relaxare in aer liber. Gradinile au si leagane din acelea mari din lemn. Pe langa asta mai au si un helesteu pt. pescuit si loc pt. gratar si protzap....pt. amatori. La parterul vilelor sunt amenajate camere de zi cu spatiu pt. bucatarie.
Daca va intereseaza va pot da si nr. de telefon.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Salut! Dau si eu buzna c-o problema! Alexia e mucoasa de aseara, respira greu si fornaie nasul. Nu are febra! Ce ziceti sa-i dau? I/am dat nurofen si curatat nasul cu apa de mare si bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Elleeee,de 2 zile tanjesc dupa cafeluta ta,nu mai zic nimic,fetele au zis cam tot ce vroiam sa zic,

Codruta,asa am procedat si eu cu Sonia zilele trecute,eventual dupa ce cureti nasucu sa ii dai cate o picatura de Vibrocil

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Raluca. Si daca tot te-am prins, voiam de mult sa iti spun ca imi parea tare rau ca nu a iesit proiectul bebe luna asta. Sigur veti reusi, trebuie doar sa aveti incredere! pentru tine, mami, sa nu fi suparata!

Eu sunt pe fuga, dar nu pot sa nu-i trimit un Elenutei, cu rugamintea de a iesi din butoi. Parca nu au asa farmec diminetile p-aici fara cafeluta ta, Elenuta! Hai, te asteptam !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

neata zuzici!
elle ,eu iti spun felicitari pr surioara Evei,sunt sigura ca o sa-ti treaca supararea si o sa o adori la fel de mult ca pe eva! si incearca sa gandesti pozitiv...mai poti incerca o data si a 3 oara sa fie cu ciucurel
cristina imi pare rau pt problemele avute,bine ca sunteti bine acum.te inteleg perfect in legatura cu faptul ca neglijezi copilul ca sa faci altceva,si eu abia mai deschid calculatorul,prefer sa ma joc cu robi sa merg afara cu el,orice ca azi maine incep serviciul si o sa tanjesc sa stau mai mult cu el.

cati voi cand mergeti la mare?tare vroiam si eu...dar nu cred ca reusesc din motive financiare.. si mi-am promis ca o sa-l duc pe robi vara asta la mare...poate reusesc sa ma imprumut...oi vedea.concediu placut!
robert ma termina toata ziua alearga,greu ma tin dupa el,numa "prostioare" face da mie imi place asa nazdravan.si-a dat drumul si la vorbit tot mai multe cuvinte zice,iar eu binenteles ca cioara,ma umplu de mandrie
va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'Neata! si mersi de cafeluta Crista

Aoleu ce patanie urata ai avut cu mititica...brrr! Bine ca a trecut cu bine si ati scapat de balaur!

Mai fetelor ce pofta de intalneala imi faceti...hmmm ce mi-as dori sa va cunosc...dar e prea departe si prea complicat. Poate ajung si eu prin Bucuresti candva si atunci trag de voi sa iesim la o terasa sau in parc.

Elleeeeeeeeeeeeeeee!Iesi din butoi si treci la raport!Vezi ca nu arata prea bine pontajul tau pe saptamana asta

Vennnnnnnn, LAuraaaI, Laurici si multe altele...ati amortit? mai spuneti-ne si noua cate ceva despre voi.

LauraI - cum e Theuta? N-ai zis nimic...sper ca binefetele!

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata,

Un buchet de ici pebtru Cristina si printzesa Antonia!
Off, prin ce-ai trecut! Mi s-a facut paru' maciuca cand am citit!
Cat despre 'neglijarea' Antoniei, te-nteleg perfect - eu mai am din cand in cand, mustrari c-am lasat-o la 5 luni!

Codruta,eu am 'desfundat-o' pe Adela cu COLARGOL; pateaza, dar scoate lumanirile instant.

Am SMS-it-o pe LauraI sa vad cum a fost l adr; Thea este ok, n-are probleme.

Eu o s-ajung in Herastrau duminica, pe la 10:00 dimineata.

Si acum, sa facem un scurt apel: LauraD, Gabritza, AncaB???

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Neatza zuzici!

Sunt mai libera la servici si am recuperat si eu din urma.
Offf ce vesti proaste!
Stancutza sincer ma asteptam la vesti mai bune. Offf ce rau imi pare ca draga noastra Sofia va trebui operata pana la urma Ma rog la Dumnezeu sa treceti cu bine peste aceasta grea incercare si Sofia sa fie sanatoasa si mereu vesela asa cum o stim!
Elle imi pare tare rau ca esti dezamagita si ca bb nu are putzulica, dar cum au zis si fetele este copilasul tau, surioara Evei si sunt convinsa ca peste ceva timp o sa regreti ce gandesti acum! Hai te rog, iesi din butoi!
Cristina prin ce ati trecut si voi ! M-au trecut fiorii...Ma bucur ca acum printzesica este bine si nu a ramas cu urmari!
Roxanici multumim de veste. Ma bucur ca Theutza este bine!

Poze Daria
Cum creste Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput