Copii din 2002 *60* Dormi in pace, licurici Emma !

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nicolets, nu-i doare azi in gat, sper! Iti tin pumnii sa gasesti un lab care sa faca testul rapid!
La exudat stiu ca nu trebuie sa manance, dar la testul rapid nu sunt sigura, probabil e acelasi lucru. Oricum, Robert niciodata nu manca inainte din cauza gatului, asa ca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna si de la mine!
Nicoleta, imi pare rau ca treci prin stresul asta si nelinistea cu scarlatina, sper sa il fi ocolit boala pe Stefan!
In rest, va pup pe toate!
Noi suntem la Visi, e tare bine, zi frumoasa, relax, liniste, copiii joaca popice sus la locul de joaca, barbatii construiesc o magazie ptr. atv-uri, noi gagicile, la bucatarie!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

of Nicoleta sa speram ca va fi bine cu puii tai.
sora mea a avut scarlatina cand avea 4 ani si dupa ea a avut si mama mea.Eu nu am avut.De la gradi Mariuca a luat doar varicela si mi s-a parut cumplit.
katty si ce faceti bun?
azi mergem la inot si apoi plimbari pe malul marii.abia astept chiar daca ma simt foarte obosita..de cateva zile tot ies cu Mariuca cu bicicleta.am la activ multi kilometri bineinteles eu pe jos.trebuie sa iau masuri. spunea cineva de bataturi?hihi...ma trec si eu pe listacat p-aci sa ajung desculta acasa.
pup si weekend placut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Nu am gasit niciun laborator cu test rapid. Am un numar de tel al unei firme din Brasov care comercialiazeaza teste rapide, dar nu au raspuns la telefon, am trimis si mail...

Pe Stefan nu-l doare nimic, insa e ca, palid... Si noi suntem cam obositi, e vremea urata, atmosfera incarcata... a plouat si e umed si caldut... vreme naspa...

Va multumesc de gandurile bune.

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Cristina, eu ziceam de bataturi zilele trecute, acum sunt bine! Nu bucatarim cine stie ce, doar ciorbita de perisoare, chiftelute, am marinat carne ptr. gratar, si am mesterit tortul (se sarbatoreste sora mea, ziua ei a fost pe 14, dar acum am stabilit s- sarbatoreasca)!
Plimbare placuta pe malul marii!

Nicoleta, si aici a picurat dimineata pe la 8,30-9, dar acum e cald si frumos, iti doresc sa ajunga si pe acolo razele soarelui!

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

katty la multi ani surioarei!!
si ca tot a venit vorba de tort incep eu urarile pentru Liviu care maine implineste 7 anisori.
La multi ani Liviu !!sa fii sanatos si sa ai mult noroc!Lucia sa va traiasca si sa fiti fericiti!
Mariuca azi a reusit sa ridice zmeul dar nu pentru mult timp caci nu a batut vantul.si la noi e zapuseala asa ca abia asteptam sa se faca seara cu exceptia Mariucai care ar fi vrut sa se bage in apa care "nu e rece deloc"..am citat
pup si seara buna tuturor!

Mergi la inceput

Asa e, ziua lui Liviu incepe mai devreme!
La multi ani, Liviu, multa sanatate si fericire, sa ai parte de o zi plina de surprize si bucurii, sa primesti multe cadouri!!
Lucia, sa-ti traiasca puiul, sa fie sanatos, si sa avaduca multe multe bucurii!

Cristina,multumesc de urari !

Va pun si eu cateva poze:
Poze

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

La noi ploua cu tunete si fulgere!! David e super dezamagit ca azi aveam petrecere de adio gradinita pe plaja si bineinteles ca s-a amanat pe vremea asta!!!! Asa ca stam in casa...si cantam la pian:
http://good-times.webshots.com/video/3095602790087737923MAnjdi

La multi ani Liviu!!!!!!

Nicoleta, aveti grija si sa auzim vesti bune, sa nu fie scarlatina!!!

Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

LIVIU

Katty-hai, spune sincer, acolo, la Visinesti, e raiul pe pamant??!Doamne, e perfect!
Ce frumos ca verisorii sunt de aceeasi varsta!! Se joaca impreuna, asa e?

Sanzi-sa mi se trezeasca barbatii si-l ascult pe David.Calculatorul e in apropierea dormitoarelor lor.
Si la noi a fost vreme rea, de am crezut ca imi matura curtea!

Crig-nu ati mai inchiriat/cumparat costumase pentru Mariuca din Oradea? de la azoldo/verbana?
Ce privilegiati sunteti voi acolo, sa aveti, cand vreti marea la picioare!!

Nico-ma gandesc la voi, sa fiti bine!

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

La multi ani Liviu!!!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput