Copii din 2002 *60* Dormi in pace, licurici Emma !

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

katty, iaca, am apucat sa scriu, dar nu ti-am multumit de capitolul nou. O fac acum.

60, wow!!! Ma intreb la al catelea am inceput eu sa scriu, ca n-am fost aici de la inceput.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Nu le dau nimic preventiv (desi de la gradi asa au zis, SANEPIDul cica), am vorbit cu pediatra mea (care lucreaza in Spitalul de Copii), a zis ca luni sa ma duc sa le fac exudate, ne facem si noi, din gat si din nas. Si sa asteptam rezultatele. Si la gradi nu-l mai duc deloc. Asta e, adio serbare de sfarsit... Ce sa fac? Nu pot risca mai mult decat am facut-o deja, fara sa stiu de fapt (daca stiam, nici nu-l mai duceam saptamanaa asta la gradi, si asa lipsise 2 saptamani si jumatate...). Daca as gasi un test rapid... dar la noi nu se stie de asa ceva!! Offff....

Cristina, multumesc.

Katty, multumim pentru capitol.

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Cristina, tu i-ai facut testul cand ai auzit ca sunt cazuri de scarlatina sau numai dupa ce a acuzat dureri? Si cazurile au fost la el in grupa? Ma cam strange camesa in spate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Nicoleta la Andy la gradi a fost un caz de scarlatina,el nu a facut nimic si nici alti copii din grupa...sper sa fiti si voi k.Eu i-am facut imediat dupa aceea exudat faringian si a iesit negativ...si eu am fost ff speriata,ma gandeam ca daca face si el face si Alexia.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nico, de frica streptococului, de fiecare data cand l-a durut in gat am facut testul chiar daca era sau nu anunt la gradinita. Cazurile erau din alte grupe, dar ei oricum se intalneau la baie, afara sau, mai nou, de cand sta mai mult, dupa pranz, cand ramaneau 2 grupe si se amestecau copiii. Alti colegi de grupa au facut si ei odata cu el. Din fericire testul a mai iesit si negativ, dar in primul an, cam la 3 luni, hop si streptococul.
Sincer, daca nu era problema cu limba, contactul zilnic pe care trebuia sa-l aiba cu vorbitorii nativi, il tineam si eu mai mult acasa in primul an. In urmatorii i s-a mai intarit imunitatea si a luat mult mai rar.
Sper sa fie OK baietii!

Mergi la inceput

Luni la prima ora ma duc sa ne facem toti exudat, dar pana atunci? Of, ma doare stomacul... Si miercuri aflu daca sunt pozitive sau negative, joi-vineri aflu la ce sunt sensibili microbii... De ce nu sunt si la noi teste de-astea?

Multumesc Cristina de informatii, Laura, sper si eu sa fie ca la voi. Am aflat ca de luni se stie ca fetita are scarlatina, eu abia azi am aflat, deci ca la noi la nimeni... Nu mi se pare deloc corect, daca aflam luni il tineam acasa! Nu e corect!!

Mergi la inceput

Nicoleta imi pare tare rau ,sper din tot sufletul sa fie bine baietii...nici pe noi nu ne-a informat nimeni,am aflat intamplator.Nu e corect,da pe cine intereseaza?Mie mi-a spus educatoarea sa-l tin sub observatie cateva zile..exact asa a fost si cu varicela,ma vantur toata ziua cu fetitza pe acolo si nu se sinchiseste nimeni sa spuna vezi ca e epidemie de varicela..noah asta e la noi.
Si pana nu uit mi-am intrebat o prietena care lucreaza la un laborator de analize si zicea ca se fac si la noi teste rapide.

Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Laura, am flat si noi, am inceput deja sa dau telefoane, mi-a mai promis o prietena ca intreaba dis-de-dimineata la un laborator...

Cristina
, trebuie sa fie copilul nemancat, nu?

Mergi la inceput

Nicoleta noi a trebuit sa mergem pe nemancate....nici apa ,nici spalat pe dinti macar.

Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Nico-bine ca ai aflat de labortator.Mai scapi un pic de stres.
Tin pumnii sa iasa bine!

cristina si Andrei

Mergi la inceput