Cand barza vine neinvitata
Raspunsuri - Pagina 8
babyblue spune:
n-aveau..ca nu luau anticonceptionale si se apucau pe la 17 ani de facut copilasi.
n-aveau tv, mobil, masina, poluare, stres, coloranti, conservanti...
nu-i stresa si nu-i grabea mai nimic, poate doar cate un razboi sau un cataclism...
_
Babyblue va pupa pe toti!!
"Dorintele neimplinite sunt sursa dramatismului interior. (Cioran)" -
Ruxita spune:
deci sa-i numaram copiii si sotii
un baiat cu primul sot mort la datorie la scurt timp dupa nunta,
o fetita cu al doilea sot mult mai in varsta decat Scarlet, mort si el in nu mai tin minte ce imprejurari; a treia casatorie cu Reth si copilul ceva cu Blue, Bonnie Blue, care moare la varsta frageda, ceea ce nu dorim nimanui si nu vrem sa copiem destinul nimanui.
mariamunteanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyblue n-aveau..ca nu luau anticonceptionale si se apucau pe la 17 ani de facut copilasi. n-aveau tv, mobil, masina, poluare, stres, coloranti, conservanti... nu-i stresa si nu-i grabea mai nimic, poate doar cate un razboi sau un cataclism... [ |
nuuu nu-i grabea nimic, doar ca traiau putin, de multe ori in conditii care acum ar fi de nesuportat ...
babyblue spune:
categoric.
de ex eu n-as putea trai fara masina de spalat. si multe altele.
eu zic sa nu ne plangem, fiecare era cu pacatele ei...
_
Babyblue va pupa pe toti!!
"Dorintele neimplinite sunt sursa dramatismului interior. (Cioran)" -
Porumbita spune:
citat din mesajul lui Ruxita deci sa-i numaram copiii si sotii un baiat cu primul sot mort la datorie la scurt timp dupa nunta, o fetita cu al doilea sot mult mai in varsta decat Scarlet, mort si el in nu mai tin minte ce imprejurari; a treia casatorie cu Reth si copilul ceva cu Blue, Bonnie Blue, care moare la varsta frageda, ceea ce nu dorim nimanui si nu vrem sa copiem destinul nimanui. |
ai numarat corect; bonnie moare in accident de calarie;
in cartea Scarlet, care se vrea continuare dupa Pe aripile vantului mai face o fetita cu reth
n/a spune:
fetelor, chiar conteaza cati copii a avut Scarlet? si cu cati barbati? E un roman.... ROMAN. Realitatea zilelor noastre nu se regaseste in acele pagini. Contextul si timpul e cu totul altul.
danny1 spune:
ma bag si eu in discutie ca sa aveti in cine sa aruncati din nou cu roshii, acu ca v-ati calmat.acum 3 ani si juma, ramaneam insarcinata cu tot cu sterilet.aveam o casnicie fericita, o fetita de 2,6 ani si abia ma angajasem.renuntasem la cariera mea de dinaintea sarcinii si ma apucam de alta in cu totul alt domeniu.eram incantata.aveam casa, mashina,bani....aici e problema.nu de-ajuns.ca sus pretentioasa.haine, plimbari, concediu.nu multe, dar destule.menstruaia intarziase putin si eu am mers sa fac razele la plamani pt angajare.refuzam sa iau in cosiderare o sarcina.alungam gandul, desi usoare simptome erau.deci, am facut razele, am facut testul de sarcina-pozitiv.nu vroiam copilul,acu nu aveam nici o sansa sa-l pastrez.vremea a trecut,ne dorim al doilea copil.intre timp m-am imbolnavit, ma zbat enorm sa scot la capat o sarcina.am pierdut 2 intre timp,nu stiu daca voi reusi.sufleteste doar fetita ma ridica.fara sa stiu, mi-am zdrobit sufletul.de nauca, de nebuna.crezand ca pot avea totul cum si cand vreau eu.nimic din ce am realizat intre timp nu poate inlocui copilul pe care l-am pierdut.suferinta mea, regretele si lacrimile nu ma alina.daca va mai fi un alt copil,tot nu-i va tine locul.eu de atunci nu-mi gasesc linistea.asa ca, aveti grija ce va doriti.
mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans
Ruxita spune:
nu ma pricep deloc la cuvinte de alinare... si nici nu cred ca stiu cum e sa pierzi un copil... gandul ca as putea sa-mi pierd copilul (primul copil) ma innebuneste doar ca ipoteza ca ar putea sa i se intample ceva... copilul mai mic se pare ca vine la tzanc - nu voi mai fi obsedata de grijile pentru fiica mai mare (ca cine stie ce i se intampla cand nu sunt cu ea) si va putea sarmanul copil sa respire linistit o vreme... mamele cu mai multi copii s-mi zica cum e - daca poti iubi in acelasi timp mai multi copii? pe toti egal si fara discriminare? mie mi se pare o chestiune imposibila sau ma insel?
si mai am un singur dor si of - as vrea sa-mi gasesc pacea interioara...
Ruxita spune:
citat din mesajul lui noideea fetelor, chiar conteaza cati copii a avut Scarlet? si cu cati barbati? E un roman.... ROMAN. Realitatea zilelor noastre nu se regaseste in acele pagini. Contextul si timpul e cu totul altul. |
corect, doar ca adusesem in discutie nu un roman oarecare ci un roman care m-a impresionat puternic (nu atat romanul, cat caracterul); Apropo de Scarlet, in continuare romanului Pe aripile vantului, face inca un copil cu sotul ei, in timp ce erau pe picior de divort si dupa ce el i-a dat un milion de dolari ca sa dispara din viata lui. Cu exceptia milionului de dolari, care a fost o pura fantezie erotica de-a scriitoarei, romanul zici ca e inspirat din realitate :))