Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(89)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Buna fetelor,

CRIS,off,iti tin pumnii sa vina bebelusa!

LAVINIA, nastere usoara!

MIRELA,felicitari,inseamna ca e fetita serioasa,vrea sa vina la termen.

CLODY,,sa-ti treaca!

HAPPYMUM,se zice ca in primele sapatamani pentru bebe este totul sau nimic,adica daca-l atinge ceva,moare,daca nu, e bine sanatos.Dar eu nu m-as risca.Bafta,

MAGDA,DEEA,ADRIANA,ma bucur ca mai apucati sa intrati pe forum!

PHILIP,,totata admiratia pentru o mamica care gateste zilnic ceva bun!

elena, s.36 cu Andra Ioana +Radu (21.10.2005)
http://community.webshots.com/user/nicuratze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ei, elena (sau magda), ii rasfat acum cat mai am timp, ca dupa ce vine bebe le va face soacra de mancare. hahahaha.
apropos, clody, nu-i mama, as fi vrut eu, e soacra, da-i tare buna si ea.
gata, i-am facut patul, poate se odihneste putin dupa ce ajunge, i-am pregatit tot ce-i trebuie, am mai aranjat prin casa, acusi ies la pescuit :))

Philip
Nicholasin4days
Mommy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

clodyacmerci de intrebare, sunt bine, obosita si eu ca si voi, luni merg sa fac scaner la bazin, sa vedem daca pot naste natural sau nu, chestia asta mi se pare super asa dr stie dinainte daca are rost sau nu sa te chinuie cu nasterea naturala si apoi marti iar la dr, acum o sa merg saptamanal la control.
Chiar ma gandeam la tine ca spuneai de plecat sotul in delegatie, al meu treb sa plece pt o noapte sapt viitoare si i-am spus ca daca ma apuca durerile facerii si nu e langa mine i-l gatui. Sotul tau nu poate vb cu angajatorul si sa-i explice situatia mai ales ca are si dreptul la 3 sau 5 zile de concediu cand nasti. Oricum inteleg ce greu iti este sa fi fara sot cand ai cea mai multa nevoie de el

37+ Stefan Amir
http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Pup fetele, am ajuns acasa dupa 11 ore si aproape 200 kg facuti doar in Bucuresti. Mai bine mergeam la mare .

Am fost si la doctor, am intrat in luna a 9-a si colul are 3 cm, placenta are grad zero de maturare, lichidul este foarte bun, copila are putin peste 2,5 kg... dar se mentine dubla circulara de cordon.

Merg sa citesc din urma si revin.

Carla, s.36 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

ganesha ce bine ar fi daca am putea si noi sa scanam bazinul sa stiu cum stau si sa stiu la ce sa ma astept asa ce ma termina incertitudinea asta dar mergem inainte

iar cu sotul ce sa spun acum profita de criza financiara si iti spun in fata nu iti convine pleci si asa i-a redus salariul daca mai ramane si fara loc de munca ma arunc pe geam asa ca in conditiile astea inghitim imi este foarte greu pt ca nu pot face nici lucrurile simple stau si la etajul 4 si pt a face cumparaturi mi se pare cel mare cosmar dar ma incurajez singura ca altceva nu am ce face

eu sunt dependenta de cris el imi da putere cand imi e rau si ii simt foarte tare lipsa unde mai pui si hormonii iti dai seama ce stare am

te pup

carla nu tu ai venit acasuca? vezi poate te-ai obosit prea tare ca iei bataita

37+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
38 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

hihi carla am scris in acelasi timp ma bucur ca sunteti bine eu am grad 1 spre 2 placenta e de rau?

37+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
38 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Clody, la varsta ta a sarcinii este normal gradul de maturare a placentei, nu e nici o problema. Eu ma oftic ca totul arata perfect inauntru, analizele au fost mereu super, dar cel mai probabil voi face cezariana.

Carla, s.36 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_Ioana spune:

ceau fete!am intrat sa salutam si noi albinutzele!de la noi nimik nou inca.yupiii...am mai crescut cu o saptamana.azi am intrat in sapt 38(nu credeam ca o voi ajunge)!si inca odata yupiii...am recuperat tot din urma.sunt la zi cu citittul, in sfarsit.
cris tin pumnii sa vina bebela cu bine!
lavinia succes, curaj si nastere usoara!
lauraoana..vreau si eu sa fac viol de sot, dar partea funny e ca si el vrea!sa vedem ce iasa!
carla felicitari pt vestile bune de la dr(mai putin cea cu circulara)!
ganesha...ce tare faza cu scanarea bazinului!si eu vreau...ca la mine inca nu e sigur daca se poate normal sau trebuie ceza!
clody un sa mai treaca din suparari!
si pt toate celelalte fete multi si sa ne citim cu bine mai tarziu!

38 cu Alexia-Gabriela

http://picasaweb.google.com/RalucaIoana23/AlexiaGabriela?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

LauraOana............pacaleste-l si mai dai bataie cu un viol

clody.......... de incurajare de la noi pentru ca sa treaca perioada asta mai neagra.Un dusulet poti sa faci linistita

philip..........toata ziua faci de papica.Eu cu noaptea in cap am inceput cu stangul..curgea si pe jossi pe nas..dar jos de la activitatile bebelului mi s-a tras.Acum doar un pic mai curge..si altceva in afara de asteptat,nu prea am ce sa fac

ganesha........in caz de ceva sun si vad ce e de facut..ca de cezariana nici nu vreau sa aud.Dar tu cu munca cum te impaci?mai poti?

carla...........imi pare rau ca bebita ta nu a renuntat la "fular" ,dar pana la urma o sa vezi ca totul o sa fie bine

38+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

AMR cred ca cel mult 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_Ioana spune:

A...am uitat sa va intreb daca stiti cumva vreun remediu pt picioare fff umflate, inafara de statul in pat cu o perna sub ele.nu prea are efect.
pupici!

38 cu Alexia-Gabriela

http://picasaweb.google.com/RalucaIoana23/AlexiaGabriela?feat=directlink

Mergi la inceput