Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(89)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

AlexSiMatei sarbatoarea si ziua libera mie imi suna a Christi Himmelfahrt . In ce tara esti de fapt?

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
34+

In Austria am gasit din fericire si un Billa deschis la gara asa ca nu murim de foame

Alex 34+ [o sa ne hotaram la un moment dat...] Victor
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/PanaAcumPeScurt?authkey=OSg7SMV1YUU&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/Bebel?authkey=69A5urjDRCw&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Cris, multa bafta maine. Daca e dupa tine si poti sa mai astepti, atunci mai stai pana se declanseaza nasterea singura. Sau... ia o sticluta cu ulei de ricin si pune-o la o salata de cruditati .
Yioanna, ai dreptate cu apa, era sa uit, uite acum imi pun in congelator o sticla, sa iau la mine . Aici au anuntat 33 grade maine. A, si o sa-mi iau si incaltaminte de schimb, la dr. sa fiu gigea si in rest sa pot merge comod. De condus conduc si desculta, dar de mers pe strada parca nu-mi vine.

Carla, s.36 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LauraOana

tot fara internet acasa ...cica abia saptamina viitoare se va rezolva..pina atunci intru repede de la sora mea cind apuc (ea sta cu 3 etaje mai jos) ...

aseara am avut contractii regulate la 7 minute..dar nu au fost foarte dureroase..doar asa cit sa le simt...si cum si in austria daca nu sunt la 5 min si nu esti dilatata peste 3 te trimit acasa nici nu m-am impacientat sa plec la spital...pe la 2 noaptea sau oprit contractile..de dimineata au inceput din nou, dar ne-regulate...cum se pare pot sa ma iau cu maria de mina apropos:

!!!felicitari maria!!! refacere rapida!!

cred ca pina la urma ma duc si iau casa scarii in primire! sus jos sus jos..pina la urma o ajuta la ceva..ca sotu nu se lasa prins la viol..cind ii spun de huta huta se uita la mine de parca mi-am pierdut mintile

AMR 0 ZILE!

40+2 cu Sebastian Gabriel
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Laura am auzit si eu ca urcatul scarilor ajuta la declansarea travaliului, chiar azi glumeam cu un prieten ca scarile de aici sunt perfecte (pana la etajul 3 si nasti ). Iti tin pumnii sa vina Sebastian cat mai repede si mai usor!

http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/PanaAcumPeScurt?authkey=OSg7SMV1YUU&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/Bebel?authkey=69A5urjDRCw&feat=directlink

Mergi la inceput

Mi-am amintit ce mai era bun pentru sani: vitamina A uleioasa. Eu o sa le incerc pe toate, poate ceva tot o sa mearga pana la urma.

Carla, s.36 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Carmina si Andreea felicitari, sa aveti parte de bebei sanatosi si mancaciosi.

La Multi Ani Elenelor si Constantinilor!

Blue mie mi s-a spus sa manac normal, voi face un test la 6 saptamani.
Baby First eu folosesc lanolina si protectia de silicon pentru sfarc (se gasesc protectii in farmacii?)

mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

chiar,Lauraa...a zis ca azi ne face cunostinta cu Maya.

Yioanna 36+ Stefania Alexandra

http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna

AMR 4 saptamani pana

Mergi la inceput

Carla ieri am vazut o emisiune, se numeste Deliver Me in care o mama a nascut natural desi fetita avea cordonul foarte strans in jurul gatului. Doctorita a zis ca atat timp cat copilul suporta travaliul nu e o problema circulara. Copilul a fost monitorizat tot timpul. La primul semn de stres erau gata sa ii faca cezariana.

Mergi la inceput

Carmina felicitari!!!

Fetelor ma ia cu ameteala cand vad cum vin bebeii...mie inca mi se pare tare departe la mine, ii spuneam si Magdei acum vreo doua zile ca probabil o sa raman ultima ca am eu un feeling ca bebe nu o sa se grabeasca...

Noi am fost azi sa ne vedem cu moasa, care e tare tare draguta si vorbeste si engleza, o sa mergem sambata sa facem primul curs si o sa facem pregatire de acum incolo in fiecare saptamana. O sa-mi dea si o lista cu tot ce trebuie sa cumpar, chiar m-am mai linistit acum ca intrasem un pic in panica. Am cumparat deja carucior + scaun de masina, pompa si sterilizator si un prosopel cu gluga tare dragalas. Dupa ce ne da ea lista o sa mai cumpar diverse chestii, dar macar pe-astea mari le-am rezolvat.

Happymum iti tin pumnii, sa stii ca si eu am patit la fel si a fost cu bebe, sa dea DD sa fie si la tine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oana_MVT

Carla ieri am vazut o emisiune, se numeste Deliver Me in care o mama a nascut natural desi fetita avea cordonul foarte strans in jurul gatului. Doctorita a zis ca atat timp cat copilul suporta travaliul nu e o problema circulara. Copilul a fost monitorizat tot timpul. La primul semn de stres erau gata sa ii faca cezariana.

Off, stiu ca la voi se poate, am vazut asa ceva chiar pe viu, din pacate dr. mea a spus ca nu-si asuma riscul de a avea copilul afectiuni neurologice permanente, cordonul este foarte scurt si se va sugruma la expulzie, si daca insist sa incerc atunci sa-mi caut alt doctor .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Citat:
citat din mesajul lui oana_MVT

Off, stiu ca la voi se poate, am vazut asa ceva chiar pe viu, din pacate dr. mea a spus ca nu-si asuma riscul de a avea copilul afectiuni neurologice permanente, cordonul este foarte scurt si se va sugruma la expulzie, si daca insist sa incerc atunci sa-mi caut alt doctor .

Aaaaaaa, deci dr a luat deja decizia si nu mai e cale de intoarcere. AM crezut ca sunteti inca in negocieri.
La spital au monitoare pentru mama si copil?

Mergi la inceput