Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(179)
Raspunsuri - Pagina 11
popbianca spune:
buna dimineata!
pussi...eu i-am luat Anei mustela...fenistilul e ok...eventual ceva crema mentolata sa nu o manance
abramburika
cretulinei...! la noi pepene = penini si piticii de gradina =pititi
creem...o scumpete de fata!foarte tare tinuta ei rozzzzzz
adinag....ma bucur ca sunteti bine cu totii...
pe Floris zvapaiatul!
bb, cum a fost la strand...si noi am vrut sa mergem ...dar, sincer, nu prea am incredere in "apele" noastre....probabil in we vom merge la unguri....
sper sa veniti cu vesti bune!
eladea...eu i-as face in vestigatii...in prima faza neinvazive...ORL, urina , scaun....
roxxy80...wow saracutul, ce lovitura si-a luat...
multi...greu cu dr. astia! oricum ...tre sa te menajezi
ank...m-au trecut friguri cand am citit...nu am idee ce poate fi....asigurati-va ca stati de vb cu doctori buni...Doamne ajuta sa nu fie nimic grav !
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
bb_yasmi spune:
bianca, eu nu am nici o problema cu apele de la stranduri. iasmi a fost inca de anul trecut cand avea doar 7 luni.si ieri am fost la un strand cu apa termala, deci nu era bazin special pt copii...
si noi am vrut la unguri dar e destul de departe de noi si plus ca al meu sotz era de servici....
, poate in wk asta ce vine!!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
eladea2005 spune:
neata!
offf anca...am ramas socata cand am citit despre voi... ce s-o fi intamplat?? a mai avut ceva semne inainte?? antecedente?? nu cred ca asa brusc se paote intampla o chestie de genul asta, pareza adica...
oricum, ar fi bine sa il vada macar 2 medici...stii tu cum e pareri si pareri...
ne gandim la voi si ne rugam sa fie totul bine...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
bianca, i-am facut analize de urina si scaun in urma cu cateva luni dar au iesit ok...stiu ca pt paraziti ar rtebui duse mai mutle scaune timp de cateva sapt... eventual sa-i duc in mai multe randuri...poate apare ceva...nu stiu...
mersi de sfat...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
adinag spune:
Ank, imi pare fff rau
Ati facut vreo injectie sau vaccin in ultimul timp? Ma rog si eu pentru Raulito sa iasa totul bine, oricum eu asa simt!
LAvi, iti tin si tie pumnii sa zica dr altceva decat operatie.
Iar pe buni de Iasmi o astept cu sufletul la gura, ca am vrea si noi o seara singuri, ca de cand a venit F nu am mai avut asa ceva 
Andreea, totusi el a mancat, nu mult, dar nici nu se poate zice c anu a mancat nimic. Poate o fi de la caldura, la mine ai mei amandoi nu mananca mult in timpul zilei cand e cald, dar recupereaza de obicei seara, cand servesc masa de pranz portie dubla ![]()
Fetelor, nu cred ca mai intru asa curand, F plange langa mine sa ies cu el, treburile ma asteapta...
popbianca spune:
bb,pai la unguri sa mergi pe we...eu sunt mai reticenta acum..avand in vedere problemele ce le-a avut cu candida
eladea...baietelul unei prietene a avut infectie urinara...fara prea multe simptome....si a avut si paraziti intestinali ....dar i-a iesit din prima la analize...era "infestat"...si inapetenta era prezenta in ambele cazuri...si de orl zic ca e important ...dr vede imediat daca e ceva cu gatul, urechile(asta deranjeaza cand inghite)
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
pussi spune:
buna dimineata
ankule sa fie DD cu voi! daca te putem ajuta cu ceva te rog sa ne spui! Sper sa fie totul ok!
bianca Mustela si Aven am folosit anul trecut cu factor 50%, acum ce factor sa iau?
bb acum m-am prins, voi ati fost in parcul nou, acolo nici eu nu le las pe jos decat daca suntem 2 persoane sa le supraveghem... singura n-am curajul! Si cica s-a deschis un strand nou la Szeged, probabil vom merge prin iulie august in wk. E cu tot cu hotel!
adina ma bucur ca ai aparut!
andreea si eu am faze din astea cu Ana, incepe de dimineata cand bea doar putin lapte si asa o tine toata ziua...dar ii trece! daca o tine mai mult de o zi ii dau ceva ce-i place, de exemplu: barnza topita, cirese...si daca papa asta atunci nu are nimic!
o sapt. frumoasa!
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
ancadragoman spune:
Acum am vb cu Anca si se pare ca nu e ceva neurologic,pare a fi un virus localizat pe un nerv
...acum fac tratament si ea nu crede ca ii mai face RMN.Azi i-au controlat reflexele si se pare ca raspunde f bine,daca mai am vesti va spun.
Pussi mai sti ceva de Sheri?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
cristi07 spune:
buna ziua tuturor!
Ank, imi pare rau pt Raul,
sa ii treaca repede!
dragi mamici am vazut toate pozele cu piticutii draguti...fetite cu codite, "cadouri" pt mamici...
noi am fost joi la baby expo si ne-am intilnit cu cristina (uberbax) si maria, cu jasmin si lucas...si pe fuga cu alina si maria
http://picasaweb.google.com/cristinacovoran/BabyExpo21052009#
adina 
Cristina si Radu 3.12.2007
ancadragoman spune:
Cristina f frumoase pozele si f frumosi copilasii
Noi suntem la inceputul operatiunii "fara pampers",mai exact am inceput de 2 zile,nu cere dar o pun eu din cand in cand pe WC...am mai avut si accidente si afara iesim in fust si cu chilotei de rezerva![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI