Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (127)
Raspunsuri - Pagina 9
Muuh spune:
luminita decat sa te faca mama ta cu nervii mai bine tocmesti o baba de prin bloc, contra unei sume modice sa te ajute ea. Iti spun sincer ca linistea ta si a copiilor tai merita orice efort. Crede-ma stiu ce spun.
dyanira spune:
Lumi un mare
si o
pentru cea mai tare mamica!!
LUMI:
The best mother 
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luminita2008 Eu nu cred ca le dau incaltaminte pana pe la 1 an, poate ceva lejer, de vara si cam atat. merg f bine in piciorusele goale. Om vedea, poate imi schimb parerea intre timp... sandalutele lui Gruia sunt superbe! Nerantula, de unde? Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008_ Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu… GHIDUL MAMEI poveste despre comori Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi |
Din Titan, mami!
Cobori la 17 cu carutul? Unde stai, ca vin eu sa-l pazesc pana vii cu hunii sau alta combinatie
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
luminita2008 spune:
fetelor, multumesc mult, sunteti EXTRAORDINARE! Hai ca mi-ati ridicat moralul de la demisol la parter, e mare lucru, eu ma chinui de 3 zile si tot nu reusesc. 
Nerantula, mami, merci mult, dar nu ies la 17.00, hunii inca dorm, de 2 ore, nu stiu ce-i cu ei. si n-au papat, mancarea nu e gata.... lasa mami, ca ma descurc cumva, pandesc o baba vorba Mirunei...
Multumesc mult inca o data!!! Tuturor!
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
laureta spune:
Eu sunt pt sandaluzte asa doar de forma dar cand merge o las o piciorusele goale , se descurca exelent.
Eva e superb Noah
, si nu se lasa pina nu ajunge unde vrea![]()
Lumi, pupam mamica obosita
, dar si cand vor creste cine va fi cea mai mandra mamica din lume
alina cum sunteti?
ratonelu si noua ni s a recomandat peritol, a agitato tare mult pe Bianca, noi aveam pt mancarime ca aveam bubitze de varicela.
giulianna pupam Edy sportivu
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui laureta Lumi, pupam mamica obosita , dar si cand vor creste cine va fi cea mai mandra mamica din lume![]() |
oricum asa ma simt, draga mea, inca de pe acum! cred ca 90% din oamenii pe langa care trec zilnic cand sunt cu copiii, imi spun/le spun cate o vorba buna, primesc cate un zambet, cate o felicitare... hm... uite, deja ma simt mai bine numai cand ma gandesc!

Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
laureta spune:
Ora de film ![]()
ea e smecherila smiorcaila![]()
asa ne prefacem ca ne place papa
si asta e jocul meu preferat

plec sa culc cupilu, cica se freaca la ochi
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
gaia.nevia spune:
Lumi mama chiar ma gandeam la tine.
in mica mea scena de groza, pisata pe pantaloni (nu de la mine, ci de la radu) urlete de nu ma puteam misca, nu puteam trece nici prin hol spre camerea cealalta in cracii goi (de nervi scosesem pisatii de pe mine si-i bagasem sub cearceaf sa mai absoarba din saltea
) ca era socru brambura prin casa, nici cu radu ca urla in fine pe cand Teo dormea, am simtit ca paralizez un pic de nervi.
si brusc mi-am adus aminte de tine si am gandit problema la rece.
l-am pus pe radu jos in ciuda protestelor. in urletele lui continue mi-am pus wrapul si l-am bagat acolo.
s-a potolit un pic sa zic asa... m-am dus dupa pantaloni (what the hack, la mine in casa am ajuns sa ma strecor...) am revenit cu o paturica absorbanta de-am bagat-o peste salteaua pisata... si cu radu in wrap m-am dus la bucatarie sa ii fac laptele.
acu daca se trezea teo, ghinion. nu s-a trezit, asa ca am trimis si socru acasa ca azi m-a terminat nervos.
e de mare ajutor da cateodata se vede ca nu e treba de barbat frate... asta cu crescut copiii...
azi dim m-am dus sa fac laptele lui radu si am ras repede si un mar de l-am bagat la steamer, pt teo, sa manance si el de dim cu branza si cereale. si pana sa ii dau copilului biberonul, vine socru pe furis cum vine el, prea devreme cum vine el, se duce la bucatarie si face altceva de mancare, fara sa se uite in jur, nimic. fara sa ma intrebe... si vorbisem marti seara ca mar ii las facut la steamer .. o fi uitat, m-am enervat si am facut ca trenu.
Cica lasa ca iti cumpar io mere. Parca in mere stateam nu in nervii pe care mi i-am facut ca m-am agitat atata sa pregatesc si el isi baga picioarele.
Mai tarziu statea pe canapea si se cam uita in gol. Teo ce sa faca, scosese de undeva (zau nu stiu de unde) o sarma de vre-un metru juma si se juca cu ea la calorifer. Era sa fac poc de la inimioara cand l-am vazut cu aia pe langa ochi...
cica nu l-am vazut, da de unde ai luat sarma?!

asa ca l-am intrebat daca se simte bine, a zis ca nu, si l-am facut pachet si l-am trimis acasa.
sunt nebuna, nu?! ma duc la noua sau trimiteti voi?
Muuh, mi-a placut la nebunie partea din mesajul tau cu parintii care sunt entitati diferite si gandesc diferit. Esti geniala!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
bitza2008 spune:
| citat din mesajul lui fce buna ziua de la iasi! bitza eu nu stiu nici un homeopat pt care sa pot garanta ca e bun in iasi, tocmai ce am avut o experienta neplacuta cu unul...daca nu se ofera nimeni cu info pot sa/ti dau un nr de tel al unei dr - e o recomandare de la o mamica, dar n/am fost s/o vizitez.. Carmen, mami de Erica (27.10.2008) ticker tori ![]() |
Te rog mult,zi-mi si dr care te-a dezamagit, sa ma feresc si recomandarea mamicii...
Sanatate multa!Sper ca te-a mai lasat durerea.
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

mami