Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (127)
Raspunsuri - Pagina 18
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui _giulianna_ Bai si eu am o fobie...da' n-o sa i-o spun never ever lui Edi. De fapt, nici n-o sa am cum, ca e o fobie "de noapte" si el, ca un copil cuminte ce e, doarme atunci |
Sa nu i-o spui.....

Babytza si puii
Valentina
DavidPoze
Vot pt Maya
laureta spune:
Inisa mea este o fricoasa si o sensibila , ca deh asa sunt printesele
. Tot timpul am incercat sa i explic ca nu se intampla nimic ( io faceam pe mine
)
N am tipat niciodata de frica cand sint cu ea, orice a fost m am abtinut, strang din dinti si trece.
Dar ea asa a fost de bebelus, precauta grijulie, Bianca in schimb nu e asa, sper ca Bianca sa fie "barbata":)
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
_giulianna_ spune:
Nerantula sa dea Domnu' sa fie asa cum iti doresti! 
Si daca faci o fetita, mai fac si eu un baiat, sa ne-ncuscrim :)
Nah, ca am fost prima! Sa nu va apropiati da?
PS: Mi-ar placea sa am doi baietei.
Si mai ales sa am doua nurori 
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
laureta spune:
Cd imi pare rau ca ati avut parte azi de accidente, pupam kukuiul
Ce activitate azi in miez de noapte, mai bine faceam o conferintza![]()
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
nikolici spune:
bai of course ca o sa ma concentrez cumva...cel putin teoretic deocamdata...sper sa mi reuseasca si practica in fatza fobiilor.
Eu ma tot gandeam in unele zile ..ce m-as face daca vreun paianjen atenteaza la corpul copilului....daca o sa sar, eu cred ca da, si sper sa fiu asa.Dar pt.moment sunt in incercarea de a-mi invinge temerile.
Parca mai degraba as dormi cu un sarpe decat cu un paianjen.
Si daaa cu ramasul singura noaptea este big problem for me too.De mica tot am impresia ca, vin cete de oameni sa ma omoare
, sau sa ma violeze intai si sa ma omoare in chinuri dupa.SADIK NU?
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui _giulianna_ Nerantula sa dea Domnu' sa fie asa cum iti doresti! ![]() Si daca faci o fetita, mai fac si eu un baiat, sa ne-ncuscrim :) Nah, ca am fost prima! Sa nu va apropiati da? PS: Mi-ar placea sa am doi baietei. Si mai ales sa am doua nurori ![]() |
hahaha .... atunci treci pe margine la incalzire, cu joc de glezne sau ce fobiile tale mai stii tu sa faci
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
nikolici spune:
CD
dar las ca poop yo kukuiul si gataaaa a trecut!
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
luminita2008 spune:
CD, si io si io
cucuiul. am avut si noi - Edi, ca el e nazdravanul - undeva pe langa tampla totusi... si nu s-a lovit chiar in lemn, ci in marginea patului care e capitonata cu piele, e mai moale putin. dar cucui tot a iesit.
sa treaca!
fetele, io va las, mi-a sosit sotul ratacitor, ma bag la

Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
CD27 spune:
auzi lumi, ce-ar fi sa il pun pe sotz sa te ia in we si sa te aduca la baby expo
, asa ne-am intalni si noi![]()
sa nu cumva sa intelegeti ca imi las sotzu cu sirena lumi, nu nu
, sa fie prezenti si hunii![]()
Mami de Mikul Robert Constantin

CD27 spune:
i-am dat pe cuci cu crema de galbejele, altceva n-am stiut ce sa-i pun, stiu ca vin rosu se pune ca sa nu se invineteasca dar....uhh cred ca maine va fi vinetiu in frunte
Mami de Mikul Robert Constantin