Gravidute si mamici din Arad [olala]
Raspunsuri - Pagina 3
86cmm spune:
era o vreme la ziri la house of hart hainute faine..:)..da s-o inchis:(..is bune hainele de la iana...:)..dar cum spui poate la timi gasesti mai multe..:)
cristina
10+
anca16 spune:
La House of Art erau haine de bebelusi? Sincer nu m-am uitat niciodata pentru ca nu prea mi-au placut hainele lor.Mi-a spus o fata de pe Timisoara ca la Iana sunt reduceri de 50%...daca vrei tu sau sora ta.Eu nu ma pot duce si cred ca e vorba de hainutele de iarna, care pe mine nu ma ajuta, primele care le voi folosi vor fi cele de vara.Noi nu avem un buget foarte mare, mai ales daca luam mobila aia cu 7 mil, asa ca ma voi limita la cele necesare si mai voi abtine de la cumparaturi facute pe criteriul "vaai ce fain/dragut e". Weekend placut draga mea.
21+
86cmm spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca16 La House of Art erau haine de bebelusi? Sincer nu m-am uitat niciodata pentru ca nu prea mi-au placut hainele lor.Mi-a spus o fata de pe Timisoara ca la Iana sunt reduceri de 50%...daca vrei tu sau sora ta.Eu nu ma pot duce si cred ca e vorba de hainutele de iarna, care pe mine nu ma ajuta, primele care le voi folosi vor fi cele de vara.Noi nu avem un buget foarte mare, mai ales daca luam mobila aia cu 7 mil, asa ca ma voi limita la cele necesare si mai voi abtine de la cumparaturi facute pe criteriul "vaai ce fain/dragut e". Weekend placut draga mea. ![]() 21+ |
da erau,mai in partea aia spre fantana:)..eu daca o sa am baiat..nu prea imi fac probleme sca ti'am mai spus ca deja am o multie de hainute..dar daca v-a fi fetita.....v-a trebui sa incep de la zero:P....mai vbm...weekend placut si tie gagico;)

cristina
10+
kanyaalina spune:
sunt o graviduta de 18 sapt.si pana acum am fost la dr.simedrea de la laser.el nu va mai fi deloc acolo si as avea nevoie de un alt doctor dar as vrea un doctor care sa fie si la matern,bineinteles sa fie si un doctor bun.stiti cumva vreun nume,va rog?
86cmm spune:
| citat din mesajul lui kanyaalina stie cineva ceva de sendroiu radu? |
eu am auzit ca mai pana in aprilie mai ii la cabinet...acum nush ce sa zic..
in mare parte dr.mai renumiti..au plecat la Genesys..
acum tu hotarasti la cine vrei sa mergi..:)
cristina
15+[link=http://pregnancy.baby-gaga.com/][image noborder]http://tickers.baby-gaga.com/p/dev218pr_.png[/image][/link]
anca16 spune:
| citat din mesajul lui kanyaalina stie cineva ceva de sendroiu radu? |
Eu de dr.Sendroiu am auzit ca e foarte bun, insa nu stiu daca e sau nu la matern.Personal ti l-as recomanda, eu nasc in Timisoara dar daca as fi ales Aradul, la dr.Sendroiu m-as fi dus.

27 + cu
Razvan
arana_ar spune:
buna fetelor si eu sunt din arad.ma bucur ca pot sa vb cu voi.eu sunt la dr.miclea iulius la genesys si pana acum sunt foarte multumita de el.o prietena de-a mea a fost la dr.sendroiu radu si ce pot sa-ti spun doar ca nu a venit la nastere.in rest lucruri rele nu am auzit de el.sper sa mai tinem legatura.
Raluca
16+
anca16 spune:
Arana, bine ai venit 
Eu am intalnit 3 persoane care au nascut cu el si au fost foarte multumite.Ma gandesc ca poate a avut un motiv intemeiat in cazul prietenei tale.E oricum un moment foarte delicat,nu ar trebui sa se intample asa ceva...
27 + cu
Razvan