Gravidute si mamici din Arad [olala]

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Joi fac 35 de saptamani...sper sa nu am surprize.Azi am fost pana la farmacie, care e la 5 minute, ca sa iau una alta pt bagajul de spital si abia am venit...mi s-a facut burta pietroi si ma apasa in jos..eu dureri nu prea am, atat doar ca se intareste, apasa jos si uneori ma mai dor cred ca ligamentele sus la coapse.Asta mic al meu e atat de agitat si de multe ori misca jos,incat mi se pare ca o sa il pierd sau ca acum acum rupe membranele.Mi-e tare frica atunci cand se joaca asa jos si nu stiu cum sa il conving sa stea cuminte

34 + cu Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daniella_26 spune:

Buna fetele,ma bucur ca am gasit o mica parte din arad pe aici!!
Sunt new-entry...cu emotii !Eu am fost la d nul Miclea la genesys sapt trecuta,mi a facut o ecografie dar e inca prea devreme sa se vada ceva....m a reprogramat pe miercuri 22.04 sa vedem atunci!Mi a zis sa ma comport ca si o gravidutza si mi a dat sa i-au centrum materna!
La voi de la cat timp s a vazut ceva la eco?

Mergi la inceput

Daniellabine ai venit.Eu am fost la echo pe la 6 - 8 saptamani, sincer nu tin mine exact.Deci la Genesys vrei sa nasti?

34 + cu Razvan

Mergi la inceput

Da la genesys as vrea ....asta pentru ca in urma cu 2 luni am fost cu o prietena la MATERNul nostru si am fost dea dreptul scarbita de ce am vazut acolo...!Aici e chiar frumos ,iar personalul pentru inceput chiar mi a placut!Cat despre D nul Miclea l am ales pe el ca am avut asa un sentiment de siguranta cu el!

Mergi la inceput

Daniela, poti sa imi povestesti cam ce ai vazut la matern? Nu de alta dar eu initial trebuia sa nasc la Tm insa s-au intamplat niste lucruri care cred ca ma vor obliga sa nasc la Matern la noi.

34 + cu Razvan

Mergi la inceput

Draga mea nu vreau sa te descurajez....in primul rand mizeria nu mi a placut,personalul nu e atat de cald cum ar trebui...asistentele sunt repezite....si sincer iti emana chestia aia ca ar trebui sa le dai ceva!Sau la un moment dat m am gandit ca poate efectiv cand vezi locul ala,...si nesimtindu te in siguranta incerci sa dai in stanga si in dreapata ca toata lumea sa aiba grija cum de fapt ar trebui sa fie normal sa aiba!!(Stiu ca sunt si ceva salonane renovate --VIP--:)dar nu stiu cum sunt,acolo nu am fost)
Si inca ceva daca stai si socotesti cat dai acolo la medic, la asistente,la moasa...etc...cred ca diferenta intre genesys si matern ar fi de vreo 200-250 euro!
Poti merge de curioasa la genesys in vizita doar sa ti se arate spitatlu!Aici e nasterea 670 euro cred.Nu fac reclama eu spun doar ca aici m am simtit ok din prima clipa in care am intrat!
La timi cat te ar fi costat?

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 86cmm spune:

hello doamnelor;)anca..sa iti spun ceva...eu am o verisoara care a nascut cu cezariana la matern in arad in octombrie anul trecut si a ajuns la 600 de euro cu tot ce a dat prin spital si dupa 3 luni a trebuit sa mearga la chiuretaj deoarece nu a curatat'o bine..si a mai ajuns la 200 de euro cu tot cu medicamente(chiuretajul a costat'o in jur de 100 de euro la genesys)..so...tu stii unde alegi sa mergi:)

cristina 18+
[link=http://pregnancy.baby-gaga.com/][image noborder]http://tickers.baby-gaga.com/p/dev218pr_.png[/image][/link]

Mergi la inceput

Multumesc fetelor de informatii, ce sa zic, nu mai pot sa ma tot gandesc si razgandesc atat ca nu mai am energie, sincer.Sunt convinsa ca la Genesys si la Laser e foarte fain, am vazut pozele de pe site-urile lor, dar banii pe care-i dai trebuie sa se justifice cumva.Pararea mea e ca, totusi, sunt multe lucruri inutile, nu ma vad butonand nu stiu cate sute de canale sau facand baie cu hidromasaj sau ce mai au.Eu am fost internata si la Judetean acum 2 ani si nu am dat nici un leu nimanui, dar de aia toate asistentele si dr. s-au purtat f frumos.Nu stiu ce sa zic, cred si sper sa ma descurc.Am aflat ca o prietena a unei prietene a nascut saptamana trecuta la Matern, o sa ma mai interesez, am inteles ca sta la VIP si e multumita...si tarifele, Cristina, mi se par cam mari sincer.Nu as da mai mult de 300 euro pt cezariana, asa am inteles ca se da.
Daniela, la Tm tot la fel, nu se dau asa sume astronomice, da cine vrea, plus ca la Genesys 690 euro e nasterea cu dr.de garda, iar eu m-am hotarat sa merg la dr.Argintaru.Sambata seara am crezut ca mi s-au fisurat membranele si am sunat dr.de la Tm care a zis ca sa merg la Arad la Matern la dr. de garda (pe scurt) si acolo era dansa, mi-a placut de ea si am decis sa nu ma mai trambalez pana la Tm de vreme ce dr.de acolo m-a lasat balta cand am avut nevoie.Asta e, oricum apreciez grija voastra

34 + cu Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donna_n spune:

Hello fetelor!

Tot nu am reusit sa intru zilele astea decat sa citesc repede..
Daniela bine ai venit si iti doresc de pe acum sarcina usoara! Mie mi-a vazut un cerculet mic mic cu zoom maxim la 5saptamani si 4 zile parca. A trebuit sa revin in 2 saptamani ca sa vedem inimioara palpaind. La matern am si eu experiente urate si personal si la fel am fost si eu cu 3 prietene la rand si mi-a lasat un gust foarte amar...

Anca daca ai medic la care sa mergi si stii ca va veni la nastere, iar suma diferenta intre matern si genesys e considerabila, eu zic ca trebuie sa faci asa cum doresti. Daca va fi sigur nevoie de cezariana si mergi la ora stabilita, treci peste 50% din problemele care sunt la matern si pentru care am refuzat sa merg acolo. Imi pare rau ca medicul de la timi te-a lasat balta, e foarte urat asa pe ultima suta sa afli ca nu te poti baza pe ea...
Dar spune-mi cum te simti...ce a zis dr la urgente?

20+

Mergi la inceput

Eu va cred si pe voi,dar am primit si pareri bune.Intr-adevar nu se compara conditiile, dar asta este.De simtit ma simt ok, incep sa ma supere durerile de burta, contractiile, dar sunt din acelea care trec cu no-spa.Era vorba de candida, in cantitati mai mari, am primit tratament si e ok acum...

34 + cu Razvan

Mergi la inceput