La dentist, cu copilul, in Am. de N, Europa?
Raspunsuri - Pagina 4
Lara spune:
Letitia, tu ai avut trimitere de la GP, sau te-ai dus pur si simplu cu el la stomatolog?
Eu tocmai imi propusesem sa ma duc cu fiica-mea la un control de rutina si nu stiu sigur cum se face. Sa ma duc pur si simplu la primul cabinet care-mi sare in cale?
Si ca tot veni vorba, credeti ca e posibil ca la caderea unui dintisor de lapte sa mai ramana, in cazuri extreme, o fractiune mica din dintisor? Ea l-a rasucit incercand sa-l scoata si a parait.. iar cand a cazut, am vazut ca e incomplet intr-o parte, iar noul dintisor creste oarecum stramb, o idee mai in spate in locul in care pare sa fi ramas bucatica din dintele de lapte. Ati patit ceva de genul asta?
Lara, mami de Ioana
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
ML spune:
Speed, multumesc.
Corina, i-am spalat ieri si azi si nu ma mai lasa . Cand il periam, baiatul se uita la mine de parca acum afla ca are masele si prin spatele gurii. Asa, ca bine ziceti, sa-i mai trezesc un pic.
Nelia, asa am inceput si eu sa cumpar pasta de dinti mai "blanda" (natural care) si copiii, nu si nu, ei vor cu Mica Sirena si Cars. Dupa o vreme fata s-a saturat de a ei si a trecut din nou la cea fara fluor. Asa ca am terminat-o eu pe Sirena. Mey, nu mai scapam de gustul ala dulceag cu toate gargarismele, de omulet se agatase! Ma intreb ce ramane in gura unui copil dupa ce o foloseste.
Cum e cu laserul? Nu doare? Chiar ca n-am idee.
Vad ca si tu, Mihaela, amintesti de senzatia de voma la punerea filmului. Mie niciodata nu-mi vine si nici nu-mi amintesc din copilarie... oare sa-i spun ca s-ar putea sa.. sau mai bine s-o las in pace? Multumesc de mesaj, trebuie sa fie telepatie, ma gandeam sa-ti scriu (si Doinei si Speedului )
Doina, sunt curioasa sa aflu, daca iti vei aduce aminte.
Ce dragut cu scrisoarea! Ha, ha, ea abia asteapta sa se duca nestiind cu ce se mananca! Nu am habar ce ar fi potrivit sa auda, ce zici? La imunizari, aveam idee ce urmeaza si ii explicam. Tragea niste urlete pe acasa de mi se ridica parul in cap si la doctor era apoi mielusel. Dar aici? Radiografie cu senzatie de voma, sa stea nemiscata, injectie sau nu?!...
Take joy! (poze)
Donia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ML Radiografie cu senzatie de voma, sa stea nemiscata, injectie sau nu?!... |
Si sa nu uitam de jucaria de la sfarsit Noi suntem la al doilea stomatolog si de fiecare data a avut voie sa isi aleaga o jucarie, plus ca a primit si cate o periuta de dinti. Presupun ca asa se practica peste tot.
Azi am intrebat medicul si de anestezie, a spus ca depinde. Totusi spunea ca la dintii de lapte, la carii necomplicate, de regula o injectie micuta e suficienta.
Iar Roxana a spus ca n-a simtit niciodata durere, nici la injectie, nici cand i-a lucrat, ci doar simte "tools" in gura.
Ai PM de la Roxana
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
ML spune:
Iti multumesc ca te-ai interesat si mai ales pt. PMul Roxanei . Maine i-l arat iar pe vineri mergem la dentist. Va vom scrie la intoarcere!
Take joy! (poze)
Marox spune:
Eu nu i-am dus pina acuma la dentist. Pe de-o parte m-am gindit ca sint prea mici si o sa e fie frica cind o sa vada doctorul cu masca si toate aparatele alea, zgomotul frezei, etc. Pe de alta parte, m-am gindit ca poate nu e necesar atita timp cit au dintii de lapte si se spala pe dinti dimineata si seara. Si nici n-am vazut pe nimeni in jur sa se agite cu asa ceva, nu exista vizite obligatorii ca atunci cind e copilul mic si trebuie sa treaca pe la pediatru/doctorul de familie la intervale regulate. Dar o sa ma interesez pe la colegi si prieteni.
ML spune:
citat din mesajul lui Marox ... Dar o sa ma interesez pe la colegi si prieteni. Marox, mama lui Alex (n. 14.06.03) si a Juliei (n. 29.03.05) |
Multumesc, chiar sunt curioasa, pentru comparatie.
Take joy! (poze)
Marox spune:
Am inteles acuma, dupa ce am intrebat o colega cu 3 copii, de ce nu se agita lumea: pt ca pe la 7 ani ai copilului primesc o scrisoare de la Securitatea Sociala care ii inivita sa faca o vizita dentistului, iar consultatia e gratuita.
ML spune:
citat din mesajul lui Marox ... iar consultatia e gratuita. Marox, mama lui Alex (n. 14.06.03) si a Juliei (n. 29.03.05) |
, multumesc de intrebat.
Take joy! (poze)
Pucku spune:
citat din mesajul lui alintaroma ML, Biancai ii pune sort de protectie cind ii face radiografie si pe mine ma scoate-n hol 3 minute Si pentru periat mai cu sirg vezi ca a aparut o solutie albastra sau roz de la Listerine si se clateste gura cu apa colorata inainte de periaj si ideea e ca , copilul trebuie sa perieze toate urmele de culoare ... adica pina face dintii albi. Si functioneaza, crede-ma ca am luat-o si noi, ca pina scoate culoarea aia insistenta periaza fata vreo 5 minute Ea a cerut-o ca a vazut reclama si i s-a parut cool There's no elevator to success ... you have to take the stairs!!! |
si noi la fel, steph e tare incantata de asta, si freaca bine bine, ca daca ii vad dinti albastri nu-i citesc poveste
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
ML spune:
Alintaroma, apropo, daca mai treci pe aici... azi am fost la dentist. Se pare ca va trebui sa-i scoata un canin.
Biancai i-a amortit gingia cu gel si apoi i-a facut injectie sau cum? Ai avut timp sa o pregatesti ca sa nu aiba un soc? Dentistul nostru ne-a trimis la un cabinet care lucreaza cu copiii si am inteles ca folosesc gaz. De ce mi-e frica nu scap...
Take joy! (poze)