Nou stil de viata (270)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna dimineata.

Ceaiuri, cafele, lapte, cereale si.....un weekend frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

ooo, 'neatza Ioana.
Multumim, suntem bine.
Voi? De ce nu poti iesi din casa? Nu ti-a trecut boala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Neatza Carmen.La mine a fost "neatza" la 5 cand m-a trezit pitica.Ma bucur ca sunteti bine.La noi e totul ok,Delia tuseste putin dar deocamdata fara alte complicatzii.Eu nu pot sa ies inca pt ca mai am "bube" pline cu lichid si am inteles ca pana nu se usuca toate sunt contagioasa si oricum sunt atat de plina de bube ca mi-e rusine sa ies in lume.
Fug,ma striga pitica.Pup dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata,

Carmen, multumesc pentru ceai.

Zuzi, poate fac poza si cu maieutzurile si cu permanentul, dar mai incolo ca deja am promis ca pun niste poze de la nunta si nici acuma n-au ajuns la mine asa ca nu mai promit nimic.

M-am hotarit ca seara sa maninc numai salata si vad vesti bune la cintar. La mine marea problema sint dulciurile si sedentarismul. Daca maninc normal, fara pic de dulce, si sint activa (nu neaparat sport in sensul strict al cuvintului ci mers pe jos) scad in greutate. Si incerc sa ma tin departe de inghetata, desi as minca juma' de cutie o data!

Weekend placut!

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna dimineata si un we frumos. Eu sunt la munca!

Ioana multumim pt cafea. Si sanatate multa. Ce ai? Zona Zoster?

Mephala, ai voce? Imi canti maine ceva?

Delidana, felicitari pt examen. Si...ai grija ca nicio freza din lume nu arata si nu sta in permanenta ca in poze. Chiar si dupa permanent va trebui sa folosesti bigudiuri ca sa arati ca in pozele alea. Doar ca parul va rezista mai bine si mai mult asa, cu onduleuri (de fapt cred ca asta iti doresti). Apropo, la nunta iti statea fffff bine.

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA

si....

www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'neata! ma doare gatul de mooor de cateva zile deja, azi dimineata aveam si ochiul lipit,saraca de mine! dar sunt fericita, am terminat calcatul ca imi statea si asta in gat de atata vreme...
Delia si mie imi place prima! felicitari pt examen si bafta in continuare!
Zuzi pai atunci ar trebui si eu sa fiu norocoasa, ca doar eu i-am curatat!i-am spus eu lui atunci ca ar trebui sa aiba noroc cu carul! asa un castig mi-ar place si mie, atunci poate as vrea in fiecare zi sa calc in asa ceva!
lou tu ce mai faci? mai ai examene?

Marc e plecat la bunici de alataieri, mai sta pana maine, aseara am fost sa-i duc niste haine ca azi s-a anuntat caldura mare.

pup toate fetele si le doresc un we placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Iau portie dubla de cafea de la Ioana si Carmen.

Ioana nasol cu varicela eu ma intreb daca am facut.Gradina nu e gata dar e o munca care imi place super mult si poate va pun poze cu rezultatul final.

Claudia am si eu una la fel de zapacita care calca prin balarii.

Zuzi nu am dat nici un raport il dau marti.

Anda somn cat mai mult.

Delia mie prima imi place mult.

Ma intorc la cafea .

Tzuni hai zi cum te pregatesti de ziua ta.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetelor!
La Bucuresti este urat, ploua si este innorat. Si ei ziceau ca o sa fie frumos cu 33 grade. Nu merita sa-i mai asculti.
Ultimele trei zile am fost la sala (de miercuri pana vineri), ca-mi expira abonamentul si mai aveam 3 sedinte. Pot spune ca am o febra la picioare de mor.
Acum astept sa vad daca imi vin "rusii" ( ar trebui pe 25): daca nu-mi vin....cine stie!? daca-mi vin, dupa continui cu sala.
De marti intr-o saptamana incep si eu examenele (semestrul asta dau grile). Habar nu am cum va fi, pe calculator, dar vom vedea.
Am primit in sfarsit note la 3 referate din semestrul II, este ok. Astept la ultimele 2.
Azi trec pe la firma (ca nu sunt sigura daca am armat-o bine) si mai am ceva de facut, cam 1 ora, dupa care voi avea program de curatenie si poate de calcat. Si binenteles voi merge pe la nepoti ca-mi este dor de ei.
Va las acum si va doresc un week-end cat mai placut
Pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Citat:
citat din mesajul lui hcclara

ma doare gatul de mooor de cateva zile deja, azi dimineata aveam si ochiul lipit, saraca de mine! dar sunt fericita, am terminat calcatul ca imi statea si asta in gat de atata vreme...

Claudia

Hai c-ai fost haioasa!
Sanatate multa si lasa munca, mai odihneste-te!

Gusta, nu ma pregatesc in niciujn fel. Ziua mea trebuie sa treaca plata, senina si fara nimic spectaculos in ea. Si sa treaca repede!

Violeta, sa-ti tin pumnii sa nu vina rushii?

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA

si....

www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Mergi la inceput