Nou stil de viata (270)
Raspunsuri - Pagina 2
CRISCOSTY spune:
Ziua buna! Cu intarziere, scuze Zuzi..raport..stagnare Nu am mult timp la dispozitie, dar incerc sa scriu repede cateva randuri..
CarmenE, la multi ani! Sa fii sanatoasa si voioasa!
La multi ani celor care poarta numele de Constantin si Elena!Eu am destui...sotul, mama, tata....la multi ani si lor!
Gabi, scuze...am uitat sa-ti multumesc pentru sfat...azi ne ducem la MC si i-am luat ceva de imbracat si o carte. Si Dany vrea neaparat sa-i duca un trandafir Tu stii cumva un loc de unde pot inchiria un costum de print? Dany este printul Albei ca Zapada la serbare si nu am timp sa stau sa-i fac costumul si nici nu ma pricep. Sincer nici nu am avut timp sa dau un search pe google, poate gaseam...zau daca imi mai ajunge timpul
Zuzi, am vazut pozele....sunteti o familie frumoasa si fericita. Tu esti toata un zambet...si de Bella ce sa mai zic..o adevarata domnisoara
Va pup pe toate si mai intru printre picaturi
Crys si Dany
nastad spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor!
Doina
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
justasmallkiss spune:
Neatza si de la mine si multumesc pt cafelutza Daniela.
Carmen E, ca de obicei intarziata iti doresc si eu "La multi ani sanatosi".
Doina, ma bucur ca sunteti bine.Sanatate multa barbatelului tau.Delia e si ea ok,asteapta sa plecam la mare si nu mai are rabdare,nu mai vrea la gradi si ma intreaba in fiecare zi de cate ori mai trebuie sa doarma pana vine vara si plecam in concediu.Sunt suparata pt ca pe cat de frumosi a avut dintisorii de lapte,pe atat de strambi ii ies cei buni.Primul a iesit sub cel de lapte in gingie,am observat repede si l-am scos pe cel de lapte si acum vad ca da sa iasa al doilea dinte din pacate tot din gingie iese asa ca maine dam fuga la dentist sa-l scoatem pe cel de lapte.
Eu sunt in general bine,acum ce m-am pricopsit cu o varicela urata de tot,n-am crezut ca poate sa fie atat de grav la adulti dar deja imi e mai bine.
Te pup si iti doresc sa iti iasa bine tot ceea ce ti-ai propus.
Zuzi,v-am vazut pozele si sunteti o familie f frumoasa.Sa va traiasca papusica.
Carmen, sa treaca durerea de gat.
Tzuni,sanatate multa cretzulinei.Asa e perioada de acomodare,Delia in primul an mi-a fost mai mult racita decat sanatoasa dar apoi s-a "calit" si a inceput sa se imbolnaveasca tot mai rar.
V-am tzucat pe toate si va doresc o zi frumoasa.
Sa nu uit iar,urez si eu celor care isi serbeaza ziua de nume "La multi ani".
carina spune:
Neata,
Fur un ceai in fuga si va spun La multi ani pentru cine e Elena sau Constantin!
Sabina: foarte bine ai gandit
Sa aveti o zi minunata,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
tlaura spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Eftimie C. Multumesc pentru urari, fetelor!Sunteti foarte dragute si atente TLaura nu-ti fa probleme ca ai ratat zilele de nastere, eu fac cinste si azi, ca am oarece motive Poftiti la masa si la o cupa de sampanie .Tortul il aduce Anda (platesc bine ) si e dietetic si gustos, numai bun pentru a ne face de cap. LA MULTI ANI!celor care poarta numele de Elena si Constantin POZE Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003) |
Da' spune-ne si noua ce alt motiv asa de sarbatorit mai ai???
sau e secret?
Multumesc de cinste!
violeta70 spune:
Buna ziua fetelor!
La Multi Ani! sarbatoritilor de Constantin si Elena!
Zuzilici superbe pozele!
O zi buna!
Pupici
Zuzilici spune:
Buna dimineatza repejor si de la mine Tuturor celor care-si serbeaza azi ziua numelui.
Daniela multumesc de cafea si sincer eu n-am sa ma apuc de concurs decat dupa ce revin din concediu, adica pe 15 iunie.
Multumesc tuturor fetelor pentru complimentele adresate familie. Sper sa ne tine D-zeu cu zambete si voie buna toata viatza.
Tunella - Elena - Constantina-Tina La multi ani sanatosi si voiosi. Sanatate Mariei.
p.s. ma ocup de listuta diseara.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Delidana spune:
tuturor celor ce poarta numele de Constantin & Elena! La multi ani Ileana (Rolo) si Paul Constantin (Onitza)!
Nu mai am examen weekendul asta, s-a aminat, deci mai am ceva timp sa invat...
Tzuni, iti trimit pm.
V-am pupat.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back
Gabrielama spune:
Salutari de la Ploiesti! Sunt in dormitorul copilariei mele, Mara sforaie in pat cu Lumpy in brate, eu lucrez.
N-am apucat sa pun link-uri la rochii, am doua la mine, vad eu cu ce ma imbrac.
Criss, stiu ca era un site de unde puteai sa inchiriezi fel si fel de costume pentru copii, caut si sper sa gasesc.
Noapte buna! Eu mai am ceva de lucru!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
Delidana spune:
'Neata dragelor,
Am venit cu ceaiuri, cafele, fructe si cereale - fara apa plata cu patrunjel, decit la cerere.
Am baut si eu ieri dimineata o cafea pentru ca ma simteam foarte molesita, si am fost plina de energie toata ziua. Se poate sa fie si din cauza ca eu nu beau cafea de obicei dar si cind o beau....
Spor la treaba si weekend placut!
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back