Nou stil de viata (270)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Adevarat s-a inaltat!

Anda, felicitari pentru dintisori! Sa-i porti sanatoasa! Cred ca esti tare-tare bucuroasa ca te apropi de final!

Si bravo pentru mini-vacanta!

Noi mai avem 2 saptamani si jumatate si plecam in Turcia.

Criss, cum te simti azi?

Carmen, multumim pentru tratatia de dimineata!
Ce fac baietii?

Lou, cand termini cu examenele?

Ruxi, vesti cu noul job?

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Citat:
citat din mesajul lui mephala30

Delia, Cris, Gusta, v-am admirat in poze, .

ma duc la ca-s franta.

Si pe noi nu ne-ai admirat???

Adevarat s-a inaltat si multumesc de cafea. Tare buna.

Anda felicitari iaca nu vin ele vestile bune prea des dar cand vin, se tin una dupa alta. Felicitari !

Ruxi si de la tine tot 2 vesti bune asteptam care sa sune cam asa:
1. Am luat noua slujba
2. Ma recompensez pentru asta cu excursia in Costa Rica.

Gabi Durm bun si voua, caci probabil eu vin cand tu esti deja plecata, sau pe-aproape.

Andre-ea ce nu fac eu pentru moralul fetelor... S-a rezolvat.

Eu azi am Charity Golf Torunament asa ca n-am sa am acces la PC. Va urez tuturor o zi frumoasa.

Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Gabi, ma simt mai bine...am descoperit niste pastilute homeopate f. bune ptr. gat, am luat 2 si deja ma simt mult mai bine. Pana la urma, pleaca maine Mara in excursie? Dany m-a innebunit, cred ca in noaptea asta nu doarme
Anda, bravos...ma bucur ca esti happy Daca o sa ajung la 65 de kg, cred ca am sa arat de 20
Zuzi, o zi buna sa ai
Lou, merci
Cuscra, cum merg pregatirile?

Crys si Dany

Mergi la inceput

Pentru Delia, dedicatie speciala:

http://life.hotnews.ro/stiri-showbiz-5753999-depeche-mode-reia-turneul-tour-the-universe.htm

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Gabi: mersi. Acum am achiatat biletele. O sa stam din 4 pana in 14 iulie si sarbatorim ziua colegului acolo. Unde mergeti in Turcia? Ati mai fost?
Zuzi: lasa mai ca te-am admirat eu de 2 ori .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Anda, am mai fost in Turcia, eu n-am mai vrut sa mergem dar m-am luptat singura cu restul grupului.

Asa ca mergem din nou; de data asta la hotelul Calista, in Belek. Stiu ca Mara o sa se simta bine, o sa fie super fericita si asta ma face sa fiu linistita si mai bucuroasa ca mergem acolo.

Criss, nu cred ca Mara merge in excursie; e maine si azi dimineata imi spunea tot ca nu vrea. O sa vedem...

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna,

Gabi, mersi pentru vestea cea buna, nici nu stii cit ma bucur! Sper ca Dave sa-si revina fara alte complicatii si sa-l vad la Bucuresti cit mai curind!
Distractie placuta in Turcia! Mie mi-a placut foarte mult Istanbulul, l-am colindat pina n-am mai putut de picioare, iar de magazinele alea cu dulciuri nu mai zic ca ma bat fetele.

Si inca o veste buna: m-am apucat de scris pentru revista scolii (care deocamdata apare intr-un tiraj redus) si mi-au publicat si mie o recenzie de carte. Sint super incintata deoarece imi place foarte mult sa scriu si sper sa pot face asta si in viitor!

Anda, felicitari pentru dinti si concediu placut in Cipru!

V-am pupat.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Asa...am revenit.

Anda, cred ca ai suferit destul cu dintii...era timpul sa incepi sa vezi si rezultatele.
Sper sa va placa in Cipru, numa' nu mergeti in Aia Napa .

Gabi, n-am vesti. Am avut 3 interviuri, astept decizia...
Mi-am anuntat astazi seful curent ca am candidat la job, n-a fost deloc incantat dar intelege ca oamenii trebuie sa evolueze.

Zuzi, m-ai omorat . Esti fenomenala...

Cris, 27 nu-i asa aproape de 31 . Arati tinerica rau sa ai baietel asa mare. Sa-ti traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

hello

Zuzi te-am admirat in poze, sunteti o familie frumoasa si tu se vede ca esti pe drumul cel bun. De Bella nu mai zic nimic...o scumpa
I-am admirat si gradina Gustei si pe Mara cea frumoasa
Criscosty se vede ca ai slabit si tu, aratati ff bine. Ai un baietel tare scump
Delia ff bine ti-a stat ca nasa, si foat tare frumoasa.

Gabi si Anda felicitari ptr. vacanta!!

Salut toate fetele. Ma pregatesc sa ma duc acasa, am comanda de la Eduard sa fac, clatite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Carmen, adevarat a inaltat !

La multi ani cu mare intirziere la toate fete sarbatorite si in special la Tzuni !

N-am mai trecut de mult pe forum, caci am avut tot souil de preocupari, am tinut copiii in casa vreme de aproape 3 saptamini acasa, acum se duc din nou la scoala si sunt mai mult decit ocupati sa recupereze materiile.

Raport : tot in jur de 47kg.

Va pup pe toate in grup.

Mergi la inceput