Nou stil de viata (270)
Raspunsuri - Pagina 10
gusta spune:
Neatza fetele.
Cafeluta,ceaiul sucurile si tot ce va doreste sufletul e pregatit pentru voi.
Eu incep o saptamana infernala plina ochi si care se va incheia cu 2 petreceri pentru puiul mic.
Mai trec pe la noi si incerc sa nu ma fac cat casa poporului
.
Marilena si Mara Augusta
gusta spune:
Cate o floare pentru toate fetele si sa vedeti cu ce imi ocup eu timpul
http://www.flickr.com/photos/21299120@N04/
numai atatea am reusit sa scot.![]()
Marilena si Mara Augusta
carina spune:
Neata,
Eu va salut tot pe fuga.
Tzuni: La multi ani fericiti! Scuze intarzierea...
Marilena: minunata gradina ta.
Zuzi si Marilena: ce e cu termenul ala de 15 Iunie? Pe cine amanati? Pe cine pacaliti? Va fi tot mai greu. Cu fiecare zi de autopacaleala va indepartati mai tare de obiectiv. Tot in stilul asta am ajuns toate unde am ajuns. De ce sa il continuam?
Tumpi: ce faci? Cum esti?
Roxa: ma bucur ca v-ati simtit bine.
Gabi: ai poze de la intalnire?
Vic: cum esti?
Carmen: foarte harnica ai fost in weekend si vorbareata pe deasupra. Sa ai o zi si o saptamana minunate.
Violeta: 
Made: da' tu nu mai spui chiar nimic?
Ruxi: o zi frumoasa sa ai.
Lou: un ceai de fructe de padure te asteapta.
Claudia: si eu calc des in minuni de animale dar nu m-a pocnit inca norocul. Mai perseverez ![]()
Va pup pe toate si ma duc cu pieptul gol in campul muncii ![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
CRISCOSTY spune:
Salutare! Noi am fost in weekend la munte, la Bolboci. A fost o vreme superba, ne-am si bronzat
O sa pun si poze noi cand o sa am un pic timp liber. In rest..sunt ocupata pana peste cap si incerc sa-mi fac timp liber si pentru mine, dar mai greu
Inca tin regim si m-am saturat, nu stiu ce sa mai mananc. Bineinteles ca poftesc la ce nu am voie, dar nu mai este mult si pap si eu normal.
Tzuni, la multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita!
Cuscra, am vazut pozele...superbe. Ce imi doresc si eu o gradina ca a ta.
Gabi, ma bucur ca te-ai simtit bine. Mi-a gasit cineva coroana de print si mai ramane sa iau material pentru pelerina si o fac aici la servici, o sa o coasa fetele. Merci
CAnd pleca Mara in excursie? Dany pleca vineri... a fost cu noi, dar este nerabdator sa plece cu colegii.
CarmenE, ai avut multe de sarbatorit.. la multi ani pentru tot
Mai revin....
Crys si Dany
Eftimie C. spune:
Buna ziua.
Noi nu am fost acasa in weekend, asa ca, cu scuzele de rigoare pentru Tzuni:
Iti doresc multa sanatate, fericire, sa fii iubita de cine te merita si o viata minunata alaturi de Meri!
Hopes spune:
La multi ani Tzuni, 

sa fii fericita implinita, si sanatoasa
La multi ani Carmen E , la multi ani si micutului tau, si casa de piatra in continuare.
Sa aveti o sapt minunata
nastad spune:
Tzuni LA MULTI ANI, SA ti se implineasca tot ce ti-ai propus si sa te bucuri de Meri a ta!
Doina
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
Gabrielama spune:
Buna dupa-amiaza!
Tzuni, ma bucur ca ti-ai petrecut ziua asa cum ai dorit tu! Iti tin pumnii ca si anul tau cel nou sa fie tot asa cum iti doresti!
Azi pe la 11 m-a sunat asistenta de la gradinita ca Mara este plina de bube pe maini si picioare. Bineinteles ca am lasat totul balta si am fugit cu ea in lume; am fost la pediatru, la dermatolog, i-am facut analize (experienta ingrozitoare si pentru ea, care era groaznic de speriata, si pentru mine, care a trebuit sa o tin, in timp ce ea plangea si imi spunea printre sughituri "mami, imi faci rau"
). Se pare ca este o alergie, o reactie la ceva... sau o forma atipica de scarlatina. O sa vedem ce iese la analizele de sange. Pana atunci e acasa si asteptam sa vedem ce si cum. In rest este super OK, vesela, nu o doare nimic, tonica si plina de energie. Eu sunt inca stoarsa de energie dupa alergatura si plansul de azi. Of of of ...
Criss, excursia este vineri. Insa nu vrea sa mearga. Iar acum cu bubele astea nici nu stiu daca o sa poata merge, si daca ar vrea.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
Delidana spune:
Buna,
A mai inceput o saptamina...urasc ziua de luni, cred ca v-am mai zis. ![]()
Gusta, ti-am admirat pozele. 
Tzuni, e bine daca ti-ai petrecut ziua asa cum ai vrut tu. 
Am reusit sa pun 2 poze de la nunta (n-am primit prea multe pina acum) si alte doua cu freza, inainte si dupa permanent. Oricum, azi mi se mai lasasera putin cirliontii, si la cit de stresata eram eu ca o sa arat prea "stufoasa", acum imi pare rau ca nu m-a facut si mai creata - e vina mea, eu i-am spus coafezei ca vreau ceva mai lejer. Si intr-adevar, mi s-a spus ca va trebui sa folosesc bigudiuri daca vreau niste bucle mai aranjate.
Parul nu pare ars, a mai si tuns din el, dupa ce m-a facut permanent.
Roxa, astept recomandari de sampoane, masti, geluri si alte asemenea.
Va pup.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back
Zuzilici spune:
Buna dimineatza si de la mine.
Gabi mi s-a rupt sufletul cand am citit de Mara. Of sper sa fie doar o intoxicatie minora, ceva.
Curajoasei si mamei care a fost alaturi de ea.
Delidana unde-s pozele???? Ca nu le vaz. 
Anda nu pacalesc pe nimeni. Eu plec in concediu si n-am sa am acces la internet. De aceea nu m-am bagat nici la concurs sau altceva. Cand m-apuc de treaba am, sa scriu dinou meniul zilnic si pana atunci am ma documentez mai mult despre ce sa mananc, cat si mai ales cum sa asociez alimentele.
In alta ordine de idei weekendul asta am fost plecata cu bicicleta si-am avut tare mult fun prin oras si pe strazi pe unde n-am intrat nicioadata.
Mai rau e ca a fost soare si mi-am ars bratele, urechile si gatul (ceafa).
Am alergat si pe banda vineri asa ca am fost destul de activa, zic eu.
Marilena frumoasa gradina.
Sunt in zona.
Cuba 2008
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)