Muresence.......la apel !!!!!!! (18)
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anca_27/anca_27.jpg)
anca_27 spune:
Bia, atunci ia-i un caine , glumesc
. Poate are ceva hobby-uri, sa-i iei ceva legat de asta, sau un bilet undeva, sau chiar unul la un masaj ceva mmmmmm la Sangeorgiu.
Vazut si admirat pozici, pus la favorites, faine tare!
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
kover spune:
na;si eu pe aici.la discutia cu MJ nu ma bag;nu am fost un mare fan,dar vorba Oanei:trebuie apreciat pt. muzica lui.din pacate de multe ori trebuie sa moara omul ca sa fie vorbit de bine,ca pina atunci e sfirtecat de toti.totusi:pt MJ;dar viata merge inainte.Criss,trebuie sa-ti revii.daca nu merge cu vorba frumoasa vin cu jorda la tine(nici eu nu cred ce spun
)bianca:nici la tine idee de cadou nu pot sa-ti dau.noi nu ne facem cadouri scumpe,stii: este vorba aceea:cit iti e plapuma atita de intinzi.iar eu mi-s mai romantica,tin la chestii de genul:surpriza;depinde si citi ani implineste,un chef surpriza cu prietenii,iesit undeva voi in doi.eu am primit de ziua mea:copii in delegatie(la soacra),o portie de cartofi pai facuti de sotul meu,jucat table,rasfoit albume(de 17 ani ne stim),iesit cu fetele la o bere pe malul muresului
si alte "nimicuri". minunat,dar cum spuneam ,asa sint eu,poate la altul nu-i place.oana:inca odata multumesc
,pt. poze!!!!lizzy:in hibernare????de brigitastiti ceva?dar de olim?s.a.m.d.....eu am fost ocupata cu pusul pe iarna,(fasole verde,afine,dovleac, ardei).a'sa nu uit:am lovit rabla la parcare.ni s-a spart o teava prin baie,spart faianta,etc...iar vine perioada cind ba una se strica ba alta.dar pe cuvint ca nu imi pasa!zau ca nu stiu ce sa mai scriu.noapte buna
mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Biancas/Biancas.jpg)
Biancas spune:
Noi am fost la weekend in dupa-masa asta. Apa calduta, curata...o placere sa faci baie.
Fetele alte idei daca aveti va rog
Aura, nu m pt ce sa ii cumpar butoni, toate camasile lui sunt cu nasturi. Si la cat de "des" mergem noi imbracati la 4 ace...nu merita investitia. Si oricum nu ar aprecia, nici eu nu as fi incantata de idee. Alta idee nu ai?
Anca..haha un caine da. Numai ca nu am 300 E ..disponibil pt un caine . Masculul e atat, ca femela e 400 E
. masaj la Sangeorgiu? Eu stiu...o fi buna ideea dar poate e vreo hoasca aia care ii face masaj
. Poate e buna ideea , trebuie sa trag un ochi sa vad ce e pe acolo...dar nu stiu daca ar merge
Kover, romantica aniversare dar daca eu nu ii cumpar nimic nu imi cumpara nici el de ziua mea. Si nu e bine, nu vreau asta . Au fost ani cand nu i-am luat nimic ca spunea ca nu vrea nimic si dupa aia imi arunca galusca ca eu nu i-am luat nimic
. Si eu u sotul meu ne stim de 17 ani si avem 14 de la casatorie
. In noiembrie
. La anul chef mare...15 ani de la casatorie.
Chef surpriza...ii fac oricum chef cu prietenii deci nu ar fi surpriza nicaieri.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
![](images/user_woman.png)
Criss75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kover na;si eu pe aici.la discutia cu MJ nu ma bag;nu am fost un mare fan,dar vorba Oanei:trebuie apreciat pt. muzica lui.din pacate de multe ori trebuie sa moara omul ca sa fie vorbit de bine,ca pina atunci e sfirtecat de toti.totusi: ![]() ![]() bianca:nici la tine idee de cadou nu pot sa-ti dau.noi nu ne facem cadouri scumpe,stii: este vorba aceea:cit iti e plapuma atita de intinzi.iar eu mi-s mai romantica,tin la chestii de genul:surpriza;depinde si citi ani implineste,un chef surpriza cu prietenii,iesit undeva voi in doi.eu am primit de ziua mea:copii in delegatie(la soacra),o portie de cartofi pai facuti de sotul meu,jucat table,rasfoit albume(de 17 ani ne stim),iesit cu fetele la o bere pe malul muresului ![]() oana:inca odata multumesc ![]() lizzy:in hibernare???? de brigitastiti ceva?dar de olim?s.a.m.d..... eu am fost ocupata cu pusul pe iarna,(fasole verde,afine,dovleac, ardei). a'sa nu uit:am lovit rabla la parcare.ni s-a spart o teava prin baie,spart faianta,etc...iar vine perioada cind ba una se strica ba alta.dar pe cuvint ca nu imi pasa! zau ca nu stiu ce sa mai scriu. noapte buna ![]() mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006) http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html |
Stai linistita ca n-am cazut in depresie si n-am de gand sa ma sinucid.
![](icon_smile_big.gif)
Criss si Alex (11.05.2003)
Printisorul meu
EMMA, printesa primaverii
Biancas spune:
Criss, probabil ai vazut la chioscurile de ziare ca revista Bravo a scos o revista in memoria lui Michael. Are si postere, din viata lui...am cumparat-o dar nu am citt-o inca .
Facea acum reclama la TV nu am retinut la ce revista..din 31 iulie ceva revista cu Michael parca.
Asta in caz ca nu stiai
Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
Biancas spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Criss75
Stai linistita ca n-am cazut in depresie si n-am de gand sa ma sinucid. ![]() Criss si Alex (11.05.2003) Printisorul meu EMMA, printesa primaverii |
Dar parea ca nici multe nu mai ai
![](punk.gif)
Glumeam
![](floare.gif)
Bianca
![](vampa.gif)
![](al9leacer.gif)
![](zana.gif)
![](auto.gif)
Biancas spune:
CAPITOL NOU
Bianca