Muresence.......la apel !!!!!!! (18)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
Criss75 spune:
Bianca, felicitari si distractie placuta la mare!
Diana, sanatate puiului.
Nici noi n-am fost in cetate, pe mine ma cam enerveaza balamucul de acolo.
Criss si Alex (11.05.2003)
Printisorul meu
EMMA, printesa primaverii
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Biancas/Biancas.jpg)
Biancas spune:
Anca, Criss multumesc .
Anca, frumoase pozele, iar protagonista..o dulceata cu albastrele
Noi maine noapte plecam ..de abia astept.
Witeflower bine ai venit. Da-mi datele tale si a copiilor sa te bag in lista. Concediu placut.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anca_27/anca_27.jpg)
anca_27 spune:
Bia, unde plecati?www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
lizzy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Criss75 Bianca, felicitari si distractie placuta la mare! Diana, sanatate puiului. Nici noi n-am fost in cetate, pe mine ma cam enerveaza balamucul de acolo. Criss si Alex (11.05.2003) Printisorul meu EMMA, printesa primaverii |
zici ca esti sotzul meu
![](icon_smile_big.gif)
acum ianis e bine, aproape complet refacut.
pup u all.
kover spune:
si eu care cautam capitolul 19
.noi ne-am luat o minivacanta,am luat cortul si ne-am dus,unde nici semnal nu am avut la telefon.ne-am jucat muuuult,de-a baba oarba,prinsa cu animale,cui ii place,cui ii place,mima,fotbal,de-ascunsea,etc..etc...minnunat
copiii au fost cu caruta,si au avut voie chiar sa mine caii,
,dar am revenit....servici cu multe de facut,acasa cu treburile casnice,voi spala o saptamina hainele(ca put!!!)acum sint pe balcon,etc...nu v-am citit decit pe fuga,asa ca:witeflower:bine ai venit in clubul nostru al leneselor(la scris
)diana:
,sper ca sinteti mai bine,Marc s-a recuperat?Ianis ?bianca:
,felicitari.asteptam
cite un
la toate,ca tre'sa ma duc la treaba,si mai vreau s avad pozicile cu Saraazi nu am copii,i-a dus soacra-mea si nici nu dorm acasa,asa ca doar eu si sotul...
mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Biancas/Biancas.jpg)
Biancas spune:
Kover, dau de cum sa nu ca am de ce .
http://www.dropshots.com/biancas3#date/2009-06-27/12:00:27
Eu am zis ca anul asta imi duc tablele la mare. Nu am mai jucat de ani de zile. Si acum am facut curatenie in casa si am dat peste ele.
Ce fain ca ati jucat ascunsea...vai oare mai stiu juca?
Mie imi placea sa joc "provoc la razboi" si "7 pietre". Si ascunsea normal. Si sa sar elastic si coarda. Saream elastic si in casa, puneam eleasticul la 2 scaune si da-i si sari.
Chiar cum se juca elastic? Ca nu mai tin minte .
Imi amintesc ca parca erau doua tipuri de jocuri...unul se juca cu elasticul doar la glezne cu diferite miscari (unu, doi, trei..asa ceva) si al tip de joc era cu elasticul la glezne, genunchi si talie. Dar cum saream si faceam...sa mor de mai stiu .
Anca, mergem la Eforie Nord la o vila, acolo am fost si anul trecut si ne-a placut. Mergem si cu socrii si cu prietenii nostrii dar ei stau doar 4 zile, noi 7. Sper sa fie frumos, sa ne relaxam ca eu cel putin in ultimul timp am fost tare stresataaaa Si apoi sa venim acasa sa incerc sa imi gasesc de lucru in criza asta
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Criss75 spune:
Bianca, distractie placuta.
Ce s-a intamplat, ai ramas fara loc de munca? Sau vrei sa-ti schimbi locul de munca? Mult succes.
Anca, sa va traiasca papusica dulce.
Printisorul meu
anca_27 spune:
Bia, avui si eu putin timp sa ma holbez la poze. Ce nebunie iar la Polivalenta, am vazut c-ai facut si muffins-uri, si absolventa de clasa a V-a, si gratarele Sa va distrati fain la mare, asteptam poz(n)ici
Kover, se pare ca v-ati distrat pe cinste. Ce fain. Ador parintii care fug si alearga si se joaca cu copiii.
Cui ii place, cui ii place, cum e? Bia, mi-amintesc ca si eu bagam elastic, si-mi mai placea sa bag mingea la perete, era ceva de la 1 la 10. Ascunsa, doar cand eram mai mica ma pasiona.
Criss, ce mai spui, ce mai faci, ce mai face ochiosul?
Lizzy, totul ok? Cred ca Ianis e deja recuperat total. De Marc nu mai zic. www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
Criss75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_27 Criss, ce mai spui, ce mai faci, ce mai face ochiosul? ![]() ![]() Mami de Sara (8 dec 2008) Poarta-ma, mami! _ www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici |
Ochiosul meu cel frumusel e bine, dragalas, e un scump ce mai ca doar e al meu.
Eu zilele astea am o stare aiurea. O sa ziceti ca am innebunit. Dar pe bune, am plans dupa Michael. Mi se pare ireal ca a murit.
![](plang.gif)
Printisorul meu
anca_27 spune:
Criss, nu tb sa te simti aiurea pt ca asta simti... Poate a reprezentat ceva special in adolescenta, piesele lui erau acolo cand treceai prin anumite momente, cine stie. Eu de exemplu ador si acum `Heal the world`, Heal the world, Make it a better place, For you and for me, And the entire human race...
Pe mine nu m-a marcat in mod special. Pacat ca s-a dus, pacat ca e nevoie de moartea cuiva ca sa fie apreciat dupa - la fel cum a fost Laura Stoica (recunosc, dupa ea chiar mi-a parut rau, am fost si eu trista, mai ales c-avea bb in burtica)... insa, nu e al treilea razboi mondial - cam asa a reactionat toata mass-media, nu mai zic de imaginea terfelita scoasa la lumina...
Ce e ciudat, e ca in aceeasi zi a murit un frate de-al mamei. Nu l-a plans nimeni tare, era un singuratic si asta isi dorea de mult timp, sa moara. Nu accepta ajutor de la nimeni, desi faptul ca ameninta ca se sinucide era un strigat de ajutor... A facut un AVC de la alcool cat cuprinde, si i s-a implinit dorinta. Tata si-a permis o gluma... morbida: `Acum, Gavril e in aceeasi banca cu Michael Jackson`. Dzeu sa-i odihneasca!www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor
Poarta-ma, mami!
_