mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (48)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

LA MULTI ANI!!!!
ANDRA80
ALINAX
ELENADA
CONSTANTIN

30+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

aaa Moni mare dreptate ai.am uitat fix de scumpica noastra de ElenaPt o fata speciala de pe forum cu suflet mare,mamica de gemenasi sa ne traiti Elena!!!Sa fiti sanatosi, BBicii cat mai aproape de termen si tot ce iti doresti tu sa se indeplineasca!!!
Pooh nu are de ce sa-ti fie frica.Sa iei pt adulti si sa incerci sa-l tii cat mai mult inauntru,ca prima senzatie va fi ca te taie la baieParca ai fi sosul.Numai cand ii propun ca aia la dentist...ori ii trece ori se lasa cu rezultat.Si asta de la ideea de supozitorDaca nu reusesti sa-l tii cat de cat...mai pui unul dupa.
Crixia apropo de soti si de necredinta lor...imi spune al meu aseara purtand o discutie igzact despre asta "lasa ca vei crede tu cand o vei auzi craunind???prin casa"Adica el mie imi spunea...de parca era mai credul el si nu merge cu dus intors si pt el.Despre faza cu craunitul...ca expresie l-am iertat de data asta.Eram prea obosata. Parca el avea burtica, nu moa. Faina faza cu rama roz.Daca trebe ii mai iei fetei una. Sa fie si ea impacata.Plus ca merita,nu? ca doar e munculitza ei in cadoas.
Andra sa petreceti bine!Sa te gandesti la noi azi daca papi torta.-nu primesti 2 feluri ca ai 2 aniversari?Cel mai imp e ca sunteti bine,cred ca asta e cel mai frumos cadou.
Blanca sa le stapaniti sanatosi lucrusoarele achizitonate si spor la spart banii in continuare!Asta fu de incalzireDaca nu cred si nu cred sa vezi ce vor crede cand trag linie la portofelacum se urnesc mai greu ca e totul pt un bb virtual,proiectat intr-un viitor putin probabil in viziunea mnealor.Mi-e sa nu fie mai de speriat ca noi dupa ce ii vor avea in bratze.S-au vazut cazuri
aaa rectific:tensiune 110 cu 70.Oricum nu ma pricep,dar daca zice ca e buna asa o fi. ieri mi-am inoit proviziile de portocale pt suc si am ochit locul de unde cumpara speculantii ciresele...sunt cu 5 lei mai ieftine/kil.I-am dat comanda la tati sa ne ia direct de acolo cu laditzacand ne mai pocneste
inchid transmisia.

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Lucilau,mersi pt. indicatiiCireseeee.....inca n-am vazut la noi la piata....eu tot cu capsunii-s...nu ma pot satura de eiPooh,mami de Timea(15.06.05) si 33+AMR 7 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

tuturor celor ce poarta numele de Elena si Constantin!
LMA Elena! sa ai parte de o nastere usoara si de niste copii minunati, caci tu esti o mamica minunata!

Andra si Alinax! sarcini usoare in continuare si bebei sanatosi. multa fericire si sanatate alaturi de cei dragi!

azi am intrat si noi in 32 sapt. AMR....8 sapt..
ma pun sa citesc ce ati scris si revin.

_
Gio31+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Legat de halat eu mi-am luat unul subtire cu maneca scurta ce era in set cu camasuta de alaptat la un pret de 45 ron.
Poate sunt mai , dar nu-mi vine sa ma plimb pe coridor doar in camasuta de alaptat. Iar vizitatorii nu au voie pe sectie doar intr-un hol si acolo chiar nu poti sa te prezinti in camasuta.
Si eu vreau chiloti de unica folosinta si nu gasesc in oras, dar daca ziceti ca sunt la Carfour il pun pe sotul sa-mi cumpere cand merge la Ikea . Este Carfour la Baneasca Shopping, nu?
Carucior inca nu am luat dar f. probabil il voi lua pe cel de la Chippolino. Inca nu stiu ce saltea sa-mi iau la patut. Voi de care ati luat?

30+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Moni..da este Carrefour in complexul Baneasa (lanca Ikea). Vezi ca in Ikea au si saltelute pt patuturile luate de tine..eu imi iau cu fibra de nuca de cocos dar din alta parte sa fie dimensiunea dorita la patut.

Sa raportez si eu azi pe cantar...10 kg...in sapt 31. Oare cate mai iau in doua luni?

s31 Eva

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moniland eu am saltea din fibra de cocos, e super, nu s-a deformat, e intacta si al mic a dormit aproape 3 ani in patut.
Alinutza zau de stiu cum mai poti......
Ylla mersi de .
meleea cum ai dormit pana la urma?
Coprnelia bafta cu santierul. sa se termine cat mai repede, ca sa stai si tu linistita. ma bucur ca nu mai mergi mult la job.
adriana si eu ma gandisem sa intreb acasa, de un halat subtire. poate are cineva si m-am scos, sunt sigura ca nu-l voi folosi, dar sa fie acolo.
Lucialu frumos caruciorul, m-am uitat si elu la el ieri in Euro. sa-l foloseasca printesa sanatoasa.
Blanca sa foloseasca bebitza sanatoasa toate lucrurile cumparate.
pooh sunt ok supozitoarele cu glicerina. vezi ca dupa ce le introduci te trec tot felul de senzatii. Toaya chestia e sa rezisti cat mai mult, ca de nu...elimini supozitorul fara nici un alt efect. vad ca la fel ti-a explicat si Lucialu.

fug la bagaje, la ora 16 plecam spre Alba, maine am intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului. mai greu cu garderoba...dar o scot eu la capat.

_
Gio31+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Pooh lasa ca numa ce s-a deschis sezonul la ele. La noi initial in piete s-au vandut cu 25 lei/kg
Giova wow!Felicitari pt saptamana noua!Hait ca mai aveti un picMultumesc la fel! Sa aveti drum bun si sa va intoarceti sanatosi!
Moni iti pun situl de unde imi iau eu saltelutza. Voi merge pe ultima varianta,gryko-cocos.http://www.patutbebe.ro/saltele.php Mai am vazut niste carucioare bestiale pt gemeni pe net dar sa ma bati si nu mai stiu unde am deja si okii conci cat m-am zgait la modele si creierii asisderea.Poate imi aduc aminte sa-ti arat...Ai luat mai bine ca mine setul camasa si halat, la preis ma refer.Rectificare la link nu stiu de ce nu l-a luat initial pe ala cu saltele.
No ciau!

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Giova,felicitari pt. sapt.32!Si distractie placuta la intalnire!!!Bine totusi ca ai in ce sa te imbraci.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 33+AMR 7 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Elenada sa ai parte de o sarcina usoara pana la termen (sa stea gemenasii la caldurica), multa sanatate si implinire sufleteasca...pupam dragastos o mamica speciala de gemenasi...sa ne traiesti

Alinutza 28+ viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput