Fiv in Europa (20)
Raspunsuri - Pagina 8
KITTA spune:
Mi-au raspuns cei de la clinica ca progesteronul e OK.
Fetelor, rau e sa te uiti in chiloti de fiecare data cand mergi la
elenada spune:
Kitta nu te mai uita ca nu ai sa mai vezi nimic mult timp de acum in colo. Cel putin 9 luni nu mai vezi nimic.
Asa ca lasate de sportul asta.
elena +30 Ana Maria & Matei Stefan AMR 8 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
lilianaFi spune:
Buna dimineata!
Elenada Moniland Nicol40 Kora...
Fireyes in ceea ce ma priveste belgienii si-au facut meseria in stil mare...am avut embrionasi buni..ca nu se va prinde e doar datorita uterului meu supertraumatizat ..oricum sa iei decizia ce mai buna in alegerea altei clinici...ce care sa-ti aduca copilasul mult dorit!!!
Lucia
Kitta ..tu te uiti in chiloti si eu imi palpez sanii de zor...sa vad mai sint inca durerosi! ..pt constipatii si prunele sint bune!!!..sa auzim de bine
Oanademunck ...sint prinsa in dansul hormonilor...acum zic sint gravi si debordez de optimism...si in secunda urmatoare ma apuca plinsul ca nu au bebeii unde sa se lipeasca ..dat.problemelor locale...in sfirsit dupa amiaza sint la munca si nu prea mai am timp sa gindesc prea mult..tu ce mai faci..ce decizii ai mai luat? Te iubita si sa auzim de bine
Pisix tu ce mai zici iubita,cum te simti???
tuturor si petreceri frumoase fetelor ..
Moniland spune:
Citat: |
citat din mesajul lui KITTA Fetelor, rau e sa te uiti in chiloti de fiecare data cand mergi la |
Eu o fac si acum
31+Laura Ioana Irina Maria
LucaLuca spune:
Kitta, Lili - stiu ca va e greu, e o perioada tare ambigua si stresanta, dar rezistati si veniti cu vestile bune!
La mine telenoveaua continua. Noua mea problema, de data asta din fericire neconfirmata: toxoplasmoza. Nu sunt imunizata, desi am avut pisici aproape tot timpul. si la prima sarcina am avut, un motan adult (acum plecat la ingeri; in ultimul an am pierdut aproape tot ce iubeam). Numai ca acum, in ultimele doua luni, am avut cinci!! Mama & patru pui - si nu erau ai mei, sa stiu eu cum am vaccinat-o pe mama de mica etc.
Am zis ca o sa incerc sa nu intru prea tare in contact cu ei, dar va imaginati ca a fost imposibil. M-au si zgariat, in mod repetat. Acum mai am doar doi pui, care se catzara pe mine, in clipa asta fetita e pe umarul meu, ca o bufnitza. Mi s-a urcat si in crestet! Nu am cum sa ii evit, se lipesc de mine cu magneti!
Cum e toxoplasmoza asta? Stiu ca la prima sarcina mi-o verificam lunar - sa inteleg ca, daca se instaleaza, se *vede* repede la analize?
Adica, eu daca fac vineri un test de sange pentru depistarea toxoplasmozei, se vede chiar daca am intrat in contact cu microbul de putin timp? sa nu ma trezesc ca raman gravida si abia apoi se vede contaminarea "din urma".
Ca apoi - gata, daca iese acum negativ, jur sa fug cat pot eu de tare de pisoi. Va fi circu' globus redivivus. La prima sarcina, conjugalul avea, dupa toate cele, si "misiunea" strategica de a se juca cu motanul, sa nu se simta abandonat afectiv. Eu il mangaiam doar cu vocea si ..cu manusi (pe bune). Dar era adult, mai molcom si mai rezonabil, astia mici is doua taifunuri, adesea de sens contrar, nu stiu cum o sa ma descurc.
PS: cat am scris postul asta, mātza m-a traversat si mi s-a urcat pe celalalt umar, iar motanelul mi s-a urcat pe genunchi. Mi-am luat doua gherutze-n gamba! Ce ma faaaaaaaaaaaac?
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
Mona40 spune:
Luca,
Multa sanatate in primul rand...
Eu nu postez aici...inca...
Dar esti fff amuzanta si m-am gandit ca....
Mai bine...pupa si tu pisicile in bot in fiecare dimineata, si asa poate faci boala si nu-i mai ai grija dupa....
Cu siguranta pisicile si....conjugalul...vor fi foarte fericiti....
Asa ca o gluma bineinteles
Pupici si succese tuturor
Mona
:)
3 IUI nereusite, actualmente trat cu menogon , IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%
lilianaFi spune:
LucaLuca stai linistita..cind faci testul pt toxoplasma..intii sper din suflet sa nu fie pozitiv...oricum testul iti poate spune daca ai,daca ai de mult sau de recent..numai bine!
...toxoplasma se poate lua prin contact cu excrementele pisicii....dar se mai poate face si daca consumam carnuri crude..lapte nefiert daca e proaspat direct de la animal...pateuri,maioneze..
goggy spune:
Daca ne vedem vineri, ar trebui sa fie spre seara. Eu joi si vineri sunt la Predeal la un training, nu stiu cand ajung in Buc.
Poate imi spuneti si ce inseamna "la Ioana" ca locatie.
goggy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Moniland
Eu o fac si acum 31+Laura Ioana Irina Maria |
Ce bine ca nu sunt singura. Nu stiu dupa ce va uitati voi, da' io inca sper la un spotting.