Fiv in Europa (20)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Lili

Aly-in cautare de mama-purtatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

goss
bine ai revenit printre noi cu sfaturi , eu am invatat de la tine chestia cu progesteronul si estradiolul.Asa ca prin z9 dupa ET mi-am facut progesteronul care era ok > 40 si estradiolul care era super mic 34.Am trimis analizele dr care a spus ca progesteronul este ok si estradiolul nu este semnificativ in aceasta faza dar dupa cum se vede a fost (stiam de la tine ca in z 6 il aveai 220)pt ca testul a fost negativ
As avea o intrebare la tine si anume ai facut analize speciale de coagulare a sangelui pt clexane si de asemenea estrofemul ti-a fost dat in mod special in functie de analizele tale sau este schema obisnuita care se da dupa ET?
Multumesc !
kitta
spune-mi te rog daca mai ai rabdare cu mine aprednisolonul pe care l-ai luat ce gramaj avea , cam cat luai pe zi?
elenada
spune-mi te rog pt ce ai luat aprednisolon? Tare ma bate si pe mine capul sa-l iau asa ca tine !Poti sa-mi spui te rog in ce cantitate l-ai luat si daca l-ai intrerupt la punctie , ET sau cu alta ocazie ?
Asta inseamna ca medrol nu ai mai luat asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Goss76multumim de raspunsuri
LilianaFinu vreau sa sune prosteste dar bucura-te ca ti s-a dovedit ca mai ai cu ce sa faci. Stiu ca e ultima consolare dar si o viitoare speranta, si cum speranta nu moare ultima....
LuckAprednisolonul e de 5 mg pe pastiluta acum depinde cum se recomanda. Eu as zice sa nu incerci mai ult de 1/2 pastila dimineata si 1.2 seara...
Luckdupa cum ti-ai descris rezultatul la Progesteron ghicesc ca l-ai facut la Medlife care astazi am afat ca nu pot sa dea valor > 40 ng/ml, de aceea dau aceasta valoare ca maxima la rezultat. Deci, eu am facut in Z3 si in Z8 si mi-au dat aceeasi valoare. Atunci am sunat si mi-au explicat. Deci, concluzia la Romanica nu poti trage o concluzie din analizele lor...Si ca sa ma bulversez si mai tare, azi am mai repetat in alta parte, unde mi-au iesit 32 si unde nu avea intervale de referinta pentru sarcina, erau numai pentru fazele CM-ului si alea difereau de cele de la Medlife Deci, ce pot sa mai fac decat sa ma multumesc cu valoarea asta, caci dr. au zis ca daca e peste 20 e bine...La Progesteron ma refer. Ei oricum nu o cauta deloc pe parcursul a 14 zile si nici estradiolul ce e drept mi le-au dat sa le fac numai in ziua cu BHCG. Asa e cand te mananca in Acestea fiind tot din capitolul "taote mi se intampla numai mie in Romania".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

LilianaFi nu-ti pot descrie cat de rau i-mi pare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Multumesc tuturor pt toate gindurile bune

Kitta...off iubita...poate mai am ceva ovule bune dar la mine cea mai marea problema e locala de endometru/uter...eu sa fiu sincera as fii fost mai fericita cu o ovodonatie decit cu nimic sau mama surogat..care nici nu-mi pot inchipui cit de delicata poate fii situatia....oricum iti doresc din tot sufletul multa bafta pt ca stiu cum e sa fii pe ultima suta de metri din toate punctele de vedere...te pup

Elenada iubita te rog sa ma stergi de pe lista..nu vreau sa apar pe nici una...dat fiind ca am incheiat cu fiv-urile...multumesc anticipat,numai bine

Numai bine tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Liliana

Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

lilianaFi,cuvintele nu-si au rostul ,imi inchipui de ce gindesti asa acum,dupa atitea incercari,dezamagirea este f mare...

doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Liliana mi-as fi dorit di suflet sa trec la listuta cu gravidute si nu sa te sterg de tot. Eu iti doresc ca intr-o zi sa iti tii copilasul mult dorit la piept. Te imbratisesz.

elena +30 Ana Maria & Matei Stefan AMR 8 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Luck eu iau prednison 5 mg o data pe zi, dimineata. Mi s-a spus ca e indicat sa se ia numai dimineata, pentru a se suprapune cu secretia fiziologica a corticosteroizilor produsi de organism.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Am mai adaugat inca o buna prietena la colectia de gravidute. E in 12 saptamani. Foarte tare. Ce nu inteleg io e cum a reusit sa ramana. Are peste 35 de ani, colul inchis ( adica inchis, as in " nu se deschide ever" ), mici alte problemutze menite sa asezoneze salata si totusi e gravida. Toti medicii care au consultat-o au ramas cracanati, pardon de expresie, au zis ca asa ceva nu e posibil, ii dadeau sanse doar cu Fiv.
Acu' ma intreb si eu asa, ca sa nu adorm, EU ce dracu' am de nu se prinde nimic de mine?!

Mergi la inceput