Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Cu intarziere, uram si noi un sincer si calduros LA MULTI ANI!!!! tuturor Elenelor si Constantinilor!!

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Simonette esti ok? N-ai mai dat niciun semn.. Hai sa ne dai un ca uite dam si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!

Am intrat si noi in casa (eu si sotul, Ioana am adus-o pe la 19, a baut laptic si la 19:30 facea nani)..ce frumos e afara, aer curat, nici nu m batea vantul, sotul a udat in gradina, si asa frumos mirosea, un aer curat, ca dupa ploaie, eu ma balansam in balansoar....imi place seara mai ales vara..

In sfarsit si userul comun.., multumim Oana B, deci userul comun este: pufuleti2010, cine doreste si parola pt a schimba capitolele, adauga sau modifica pe prima pagina, sa imi zica si voi trimite PM.

roco1617 e bine ca te ajuta sotul, de altfel si al meu e la fel.
bebelusi multumim mult.Am vazut si poze foarte frumoase , cu un bebelus frumos si scump.
Rebiana27 voi trimite parola contului comun. Off..imi pare rau ca ai dureri, sper sa te lase, si sa nu te m doara niciodata si bineinteles sa nu mai sangerezi.

ALBUM
6 si 5 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Ioanact poate trimiti PM la fetele active pe forum cu parola contului comun Multumim inca o data pt el!

Am trimis doar tie si lui happymum, pt ca fetele nu au PM-ul activat.. Daca il activeaza le trimit.

ALBUM
6 si 5 maselute
Ioana creste mare

Mergi la inceput

Daca va era dor de Ioana, avem poze noi, aici, de fapt sunt azi facute..cine vrea sa le vada, le doresc vizionare placuta.

ALBUM
6 si 5 maselute
Ioana creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

Rebiana27 daca printr-o minune gasesti gravibinon, sa ne spui si noua unde...
desi am inteles ca nici nu se mai gaseste. am rugat pe cineva de a intrebat si in Moldova si cica nici acolo nu mai este.
sper cumva sa gasesti...

alina mersi mult. am vazut pozicile...

Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Buna dimineata tuturooor!!!

Alina, ai o papusa de fetita ! Vreau si eeeeeeuuuuu !!!

Rebiana, vrem vesti bune!

Va pup pe toate!

8+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!

prima poza http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=77922

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

buna dimineata fete dragi!alina ai o scumpa mancu-i tampu'ei...la noi in banat asa ai zice la bulanul de puie superba!
fete nu ma lasa crampele jos la burta....imi este putin teama sa nu fie ceva in neregula....asa e normal sa te necajeasca burtica sa te intepe din cand in cand?va doresc o zi minunata1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dddddddimi dragele mele!
N-am avut timp deloc, ieri am lucrat din zori in seara si aseara am adormit citind.......pe forum evident!
Uitati de la mine ptr voi, sa stiti ca mi-ati lipsit

Peste putin timp merg la serv si se anunta o zi plina, asa ca nu stiu daca am timp sa intru! Stiti ca io lucru in we......dar voua va doresc un we minunat

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in
10+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Poftiti la o , ceiut sau laptic, ce doriti..

Multumim fetelor pt vizionarea pozelor happymum, Andre lina , vei avea..si baietel daca e sa fie tot e dragut, mai ales ca e copilul tau..nu? si bubu bu.

Sa aveti o zi linistita si plina cu vesti bune.

ALBUM
6 si 5 maselute
Ioana creste mare

Mergi la inceput