Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns satulica spune:

Buna tuturor viitoarelor mamici...
V-am tot citit de cateva zile si indraznesc sa va rog sa ma primiti si pe mine printre voi...
DN: 16.06.1979, UM: 19.04.2009, DPN: 24.01.2010
Imi doresc si ma rog ca puiutul meu sa creasca mare, sanatos si sa vina la termen! Asemenea va doresc si voua si puilor vostri! Am pierdut o sarcina anul trecut in noiembrie, la 8 saptamani (se oprise din evolutie, am inceput sa sangerez si in final am pierdut-o).
Mai avem un baietel - 04.02.2006 - si ni-l dorim foarte tare pe bebe mic...
Saptamana viitoare sper sa ajung si la prima eco si revin cu vesti.
Va doresc sarcina usoara si sa auzim numai de bine! Felicitari tuturor!

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Stau asa si ma uit la voi....;daca nu scriu o zi, gata ma si uitati

Bun venit noilor gravidutze, sarcina usoara si bb sanatos si mancacios!!!

Va doresc o saptamana buna si cat mai multe teste pozitive!!!

Va pup!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in
10+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

M-am intors din weekendul petrecut la tzara cu bateriile incarcate si intr-o forma destul de buna (2 zile nu mi-a fost rau decat pe seara...cred ca mi-a priit aerul curat nepoluat si verdeatza de peste tot). Si aici ce gasesc? O gramada de vesti triste...imi pare atat de rau pt pierderile voastre fetelor...rebiana27, donna_n, ma_mica. Nu se poate descrie in cuvinte durerea suferita, am cunosacut-o si eu, dar sperantza de a avea un bebic a fost mai presus si mi-a dat putere sa trec peste acest moment dureros. Sper sa va vedeti visul implinit cat mai curand si sa reveniti la odisee cu teste pozitive.

8+

asa incepe odiseea mea

nepoteii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Nu te uitam, simonette, cum am putea? Ma uit mereu dupa tine...dar stiu ca apari tu!

Fetelor, eu am facut plaja in orele care trebuie, dar nu am acoperit burtica...ma simt bine, sper sa reziste puiutzul.

Nu mai fac!

PUP

9+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!

prima poza http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=77922

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

rebiana27 Cred ca ar trebui sa urmezi sfatul lu' simonette si sa faci niste "sapaturi".

donna_n Daca vrei sa faci analize ca sa afli "de ce?", ar trebui sa faci mult prea multe, iar daca nu le faci pe TOATE nu are rost sa le mai faci deloc. Pentru mai multe informatii iti trimit un link pe pm daca vrei.

roanaelena, mariucasare, softurela, satulica, suzy78 Bine ati venit printre pufoase. Sa aveti sarcini usoare si bb-i sanatosi peste 9 luni!

nikole Cand vii cu testul facut? Te asteptam cu drag sa vii cu vestea buna
Si de ce nu e bine sa mananci icre in sarcina? Am auzit si eu ca n-ar fi bine, dar nu stiu motivul. Si mi-am si facut de cap in weekend ca nu am mai putut de pofta si am mancat la maica-mea niste icre delicioase de stiuca, dar din alea bune de la pescari, nu artificiale ca alea din comert.

bubu_bu Ai rabdare si ai sa vezi ca toate se vor rezolva pe rand, si cu mama si cu nunta si cu toate...

beatrice1982 De ce nu la plaja? Eu chiar am de gand sa ma duc, dar doar dimineata pana la 10 si dupa-amiaza dupa 17, atunci nu mai dogoreste chiar asa soarele si nu mai "radiaza". Poate baitza in mare sa fie o problema (pe motive de igiena), dar daca mergem in locuri nepo****te eu nu cred ca-i chiar asa o problema, mai ales ca inotul este unul din sporturile recomandate gravidelor.

ioanact Insanatosire grabnica! fata bolnavioara.

pinguin_roz Ai mare grija de tine si Doamne ajuta sa treceti cu bine peste aceasta situatie, sper sa nu fie nimic grav.

lillyka Foarte frumoase pozicile de la eco, cred ca esti asa de fericita...

toate fetele si o saptamana usoara care sa zboare ca gandul! Cel putin eu abia astept sa treaca minutele,orele, zilele, lunile...Voi cum simtiti?

Edit pe motive de greseli ortografice.

8+

asa incepe odiseea mea

nepoteii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Cu drag si multa speranta va invit la CAPITOL NOU. Sa apara cat mai multe ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

simonetteasa sa nu fii necajita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

mai eu nu stiu, mie asa mi-a zis dr............
si eu nu am sa fac nici plaja si nici in apa de.strand si de nici unele nu am sa ma bag..............
asta e...........

o sa rezist...................

bune venit fetele noi!!!!!!!!sarcina usoara!!!!!!!!!!!!!!!!!

simionetteeeeeeeeeeeeeeee
nu te uitam noi..doar ca a fost ce a fost cu fetele................................saracutzele.........

Poze
Bea 5+ Doamne ajuta!!!!!!!!!!

Mergi la inceput