Azi, la "discutii generale"...

Azi, la "discutii generale"... | Autor: iileana

Link direct la acest mesaj

...sint afisate, pe prima pagina, 12 subiecte sticky (la unele nu a mai intervenit nimeni de-o luna) si 8 subiecte ne-sticky, la care se discuta.
Se poate inversa raportul? pliz-pliz-pliiiz :)....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

am remarcat si eu subiectele atit de "sticky", incit nu mai pot fi miscate
nu ma deranjeaza prea tare pentru ca accesez mai ales sub active, dar cind caut ceva la generale ...

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

M-am uitat la cele marcate dar sunt Ok nu vad nici o problema la ele. Pe de alta parte asa cum se spune mai sus exista functia "subiecte active" care a fost creata de multa vreme tocmai pentru a face filtrarea subiectelor la care s-a raspuns de la ultima accesare a tabelei de catre utilizator. Chiar daca nu ar fi nici un thread sticky utilizarea functie active topics este mai mult decat benefica.

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

la generale mai e cum mai e, problema e la femina intim. multe sunt depasite, iar subiectele ne-sticky sunt de obicei serialele alea cu diete, care stau mai mereu printre primele (din cauza ca sunt multe fete inscrise acolo), astfel incat daca deschizi un subiect nou acolo risti sa nu-l vada nimeni pt. ca imediat va trece pe pagina a 2-a.
ma rog, nu ma deranjeaza asa tare, faceam o constatare doar. daca vi se pare justificata.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Azi, 29 oct, au mai ramas doar 4 (patru) pozitii pentru subiecte la care se discuta, pe prima pagina.
Restul 16 sint sticky.
Oare sint cu adevarat toate-toate de maxima importanta/urgenta ca sa-si merite pozitia?

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

iileana, chiar m-am uitat pe ele si sincer sunt subiecte care trebuie sa fie cunoscute. Sunt rezultate la concursuri sau promovari de alte concursuri care trebuie sa fie acolo. SI in general, avem si noi o viziune la care tinem. Eu zic ca poti face usor un click catre pagina 2 - din pacate, nu incap oricum toate subiectele importante pe o pagina - asa ca de asta avem Subiecte Active. In rest, pentru cine vrea sa afle mai mult, face clik pe paginile urmatoare.

o zi buna

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

iileana, chiar m-am uitat pe ele si sincer sunt subiecte care trebuie sa fie cunoscute.

Si sfaturile pentru concediul de vara? Si topicul cu preferinte muzicale? Si subiecte la care nu s-a mai scris din luna mai? Aceste topice chiar isi merita locul?

Nu la concursuri ma refeream. Inteleg rostul lor acolo.

Citat:
in general, avem si noi o viziune la care tinem.

Stiu, Mirela.
Dar nu-mi amintesc ca, in ultimii ani, sa se mai fi ajuns vreodata la un asemenea raport intre subiectele sticky si celelalte.

Sigur ca se poate da click pe cealalta pagina, poate se va ajunge chiar sa trebuiasca sa intram direct pe a 2-a pagina daca vrem sa gasim subiectele de discutii, dar e, cumva, deranjant...

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

iileana, iti promit ca ma uit inca o data pe ele.

pup

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Mergi la inceput

Multumesc.

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

la odiseea sarcinii pe prima pagina nu mai este nici o odisee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

atata vreme cat stiu cel putin un subiect "fierbinte" cu zero raspunsuri... mda, probabil ardea prea tare la apasarea butonului de reply

Mergi la inceput