Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(3)
Raspunsuri - Pagina 13
galliciana spune:
cu placere, draga mea, oricand - daca pot fi de folos...
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
lyly_mar spune:
Dragutele fete cu pitici,nu mai merg la soacra,am scapat!Sotul lucreazA maine.Ce noroc pe mine va inceput sezonu' de mitinguri!..........
Ma duc la mama!
Nico, am fost doar 1 zi in Instambul...si a fost timpul prea scurt pt vizitat palat,moschee, bazar...dar vreau sa mai fac un repetir...cat de curan!
Simo,nu mai tine evidenta la.....ca nu ajuta la nimic........si trebuie sa fiim cele mai tari! din parcare,of course!
Pupici la fete cu pitici!
guzelnico spune:
Buna dimineata, fete dragi!
Gata cafelutele turcesti 

si acusica pregatesc si micul dejun 
(sucuk-ul si borek-urile tb sa fe calde)
Calde imbratisari tuturor!

guzelnico spune:
Lylysor, de care parte a baricadei e sotu'? Adicatelea, ce coloare politica? Am si eu in familie, cumnatelul meu ... si el e agitat in perioada aceasta ... 

galliciana spune:
neata, dragele mele,
nico, multumim de tratatie!!!
f bune cafelele!!!
pupici la gagici!!!

guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana neata, dragele mele, ![]() nico, multumim de tratatie!!!![]() f bune cafelele!!!pupici la gagici!!! ![]() ![]() ![]() astept inca o minune in viata mea!!! |
Macar in weekend sa te trezesti si tu mai tarziu si sa gasesti cafeluta aburinda, ca, in restul saptamanii, mereu faci oficiile de gazda minunata!
galliciana spune:
ha,ha,ha, crezi tu.....sunt treaza de la aceeasi ora...( ca de obicei, in cursul saptamanii)- as vrea eu....
f buna cafeaua ta!!!
pupici la gagici!!!

galliciana spune:
hei,nico, ne-ai pus cafeaua si ai plecat?? la cumparaturi?? capsunici?? sau ne pregatesti pranzul??
pupici la gagici!!!

guzelnico spune:
M-am dusat, ca tot omnu, si am facut un mic bagaj. Mi-am luat placa de intins parul (deh, piticii...) si am incercat-o.
Imi astept sotul si plecam catre socrii. 
galliciana spune:
nicoliciule, lasa placa, esti frumoasa asa cum esti!!!
eu m-am apucat de mancarica, bineinteles din lipsa apei asa tarziu...
al meu a plecat la pescuit...
da voi sunteti toate la petreceri???![]()
![]()
![]()
pupici la gagici!!!