Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Guze,ce mare? ce soare? ce etaj ?
La bloc ,la 2 camere si cu trecere printr-o camera.....La tantari, pe malul Dunarii.....

PS Anul trecut am fost la Marmarmaris si mi-a placut f tare
Eu cu plaja mai de la distanta,ca sunt prea alba ,nu ma bronzez. ....Dar mi-a placut bazaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Lylysor, imagineaza-ti ca, in Istanbul, in fiecare zi, exista bazare (atentie- la plural) in diferite sectoare si cartiere.
Spre exemplu, la noi in cartier, la 5-7 minute de mers pe jos (da, eu sunt lenesa si fara masina nu-mi misc poponetu') este Sali Pazari (adica, Bazarul de Marti). Este adevarat ca ma duc mai mult pt fructe si legume proaspete. Daca doresc ceva lucrusoare, astept bazarul de duminica din cartierul vecin, mult mai mare si mai bogat.
Sau, daca este cumnatica venita de la studii din Izmir, merg spre centrul Istanbulului. Stie ea niste locuri super.
De ce credeti ca va zic sa veniti la Stambul, doar nu ca sa va tin in casa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

mamaaaaaaaaaaaaaa, voi vorbiti deja de concedii??
fetelor, e o caldura la noi, de te topesti, nu alta......
soricico, sa vezi cate cafele vei da..... dar si apa, of course..
mayanule, vezi ce faci cu stripul.... sau cu....tipul
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

nico, eu vin neinvitata dar numai burticoasa, altfel, aici stau acasa la treaba...
eu anul asta cica mai slabut, adicalea s-ar putea o delta, in rest nimic la orizont ca domnu' are treaba multa mai ales acum ca se deschide sezonul, si eu la plaja singurica... adevarul este c anul trecut am facut circuit si ne-a rupt ghida, am venit terminati , mai fetelor cadeam ca mustele seara ce fufu, nimic, somn... dar a meritat, sa nu vorbesc prostii... dar vreu si eu concediu...

http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu

Mergi la inceput

Ce concedii, la mine weekend-ul este de sambata, dupa ora 16, pana duminica seara (asa permite programul sotului). Abia apuc sa ma dezmeticesc, ca tb sa ne intoarcem in Ist.
De aceea, in scurta perioada de timp incerc sa iau placere la maxim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

dragelor, eu va las, va doresc distractie placuta pe unde veti petrece , si sa nu fiti cuminti, va astept cu impresii...
m-am gandit sa-mi iau liber de la bec, sef nu am asa ca am declarat zi scurta!
va

http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu

Mergi la inceput

Ma, voi, cei din CT, sunteti innebuniti cu delta. Si nasii nostri se duc, cand au vreun weekend liber, tzusht in delta, la pescuit. Acum, da, si pt ei, a inceput sezonul (se ocupa cu distributia de articole de plaja, jucarii, mingi etc.)Acum e momentul!
Apropo de plaja, in studentie (of, ce vremuri frumoase si indepartate),am mers in vreo 2 ani pe plaja din CT. Mi-a placut f mult.

Mergi la inceput

manixule, spor la treaba!!!! iti tinem pumnii, sa iasa cum vrei tu!!!
nico, felicitari soacrei tale, jos palaria pt ea!!!
mi se pare mie, sau nu am fost atenta, mona nu a aparut azi pe firmament???
sa va spun sincer, eu in delta nu m-as duce....sunt multi tantari, astia ii gasesti si pe aici, mai bine la mare sau piscina,undeva....
adevarul e ca, azi am gasit un sotum de baie frumos si ieftin, si...
ghici, l-am cumparat. desi am cateva...mai ales din franta, am vreo 2 bestiale,sincer. si .... maine, daca al meu merge la pescuit, poate ma duc sa ii cumpar si lui un slip, ca deh, nu are rabdare,... sa mearga la ...cumparaturi... sau poate il insotesc si eu, cine stie...
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

buna gagici..sorry ca am intrat doar acum..dar nu am avut curent deloc de dimineata!!venea ptr 3 minute apoi iar disparea!uff..cred ca e din cauza ruperii de nori de ieri!
asa ca scriu repejor..
galli-pe 1 iunie m-am maritat si eu!iar parintii mei tot pe 1 iunie de ziua copilului s-au luat!asa ca..eu zic ca e de bine!mult noroc si fericire surioarei!
deci..am intrat sa va salut si sa va pupacesc pe toate,ptr ca in seara asta merg la party..iar de maine..ma duc sa pasc..merg cu cortul-iarba verde..plaja..gratare..una alta..
asa ca va doresc distractie placuta!un weekend superb sa aveti!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui uratica

buna gagici..sorry ca am intrat doar acum..dar nu am avut curent deloc de dimineata!!venea ptr 3 minute apoi iar disparea!uff..cred ca e din cauza ruperii de nori de ieri!
asa ca scriu repejor..
galli-pe 1 iunie m-am maritat si eu!iar parintii mei tot pe 1 iunie de ziua copilului s-au luat!asa ca..eu zic ca e de bine!mult noroc si fericire surioarei!
deci..am intrat sa va salut si sa va pupacesc pe toate,ptr ca in seara asta merg la party..iar de maine..ma duc sa pasc..merg cu cortul-iarba verde..plaja..gratare..una alta..
asa ca va doresc distractie placuta!un weekend superb sa aveti!

ai deschis fereastra si usa??? ce rupere de nori,mey, dar tu unde stai?? la noi nu a fost...
frumusico, problema e, ca, din cate stiu eu, sunt superstitii privind luna mai, deci... fiecare cu stolul lui, stiti voi... si ea a spus la fel...
multumim din tot sufletul!!!asemeni si voua!!!
noi inca nu mergem la party, iarba verde, dar, speram..
al meu lucreaza maine, deci, after, va merge la pescuit...
va doresc week end placut si frumos tuturor!!!
nico, pls, help, am vazut azi la tv o reteta din vinete, umplute cu branza. ceva sfaturi?? daca nu, ma descurc eu..
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput