Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(25)
Raspunsuri - Pagina 13

floricik spune:
Pfuuu Krelia ce-as vrea si eu o fetitza. Maria
Apropo de pizza , in seara asta am mancat si eu 2 felii...si cand am ajuns acasa am varsat tot .
Madalina cu ce dr ai nascut ? Eu parca-s de-a casei la Cantacuzino. Mai nastea o prietena , veneam toata gasca sa o sustinem
Ma bag in pat sa ma uit la meci 11
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

krelia spune:
monis, si pe mine m-a busit rasu'..recunosc
floricik...si la mine tot Maria....Amalia Maria
ce meci e...ala cu finala uefa? (am auzit la tv..nu ca as fi mare...microbista [:-))]
frate....astia m-au capiat de creier....de cand v-am zis de muzica religioasa....au mai lasat-o un pic si au dat- in pop-u-l-a-ra..si de-atunci...in continuu ...si sectia de politie e la 3 strazi...organu' lu' peste...
nici nu vrea sa ma gandesc daca or avea vreun sarbatorit in familie..ce-o fi maine.....
edit: ce ma enervezi, mai programule de forum....tu crezi ca toate cuvintele ce contin cele 4 litere, sunt vulgare???
(l-am certat putin pe boot-ul care transforma literele, in forum )
krelia 14+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

monis5 spune:
Krelia
Ce te faci tu oare cu vecinii cand o veni bebe, ma intreb?
Vai ce noroc am de un bloc in care nu se aud decat gaurile date de vecini in pereti...
monis 15+

krelia spune:
ma gandesc cu groaza....crede-ma, monis...
daca deschid geamu' sa aerisesc..imi intr miros de mancare....si atunci cand nu intra nimic.....se aud "acordurile duioase" ale vecinilor..
eu tot mai sper sa plece naibii...da' unde..ca sunt cu catel, cu purcel..cu puradel...vreo 6 oameni (daca nu mai multi) in 2 camere.....de la mine din bucatarie, ii vad cand se duc la wc-ul din curte.....misto, nu?
si pentru ca sunt de etnie......tiganeasca....ti-e si frica sa te pui cu ei..la modul civilizat, nu altfel...
si camera copilului e exact langa ei.....
hai ca plec si eu la somn...sau cel putin incerc.... fetele, pe maine!
krelia 14+

lauradi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui krelia monis, si pe mine m-a busit rasu'..recunosc ![]() floricik...si la mine tot Maria....Amalia Maria ![]() ce meci e...ala cu finala uefa? (am auzit la tv..nu ca as fi mare...microbista [:-))] frate....astia m-au capiat de creier....de cand v-am zis de muzica religioasa....au mai lasat-o un pic si au dat- in pop-u-l-a-ra..si de-atunci...in continuu ![]() nici nu vrea sa ma gandesc daca or avea vreun sarbatorit in familie..ce-o fi maine..... edit: ce ma enervezi, mai programule de forum....tu crezi ca toate cuvintele ce contin cele 4 litere, sunt vulgare??? (l-am certat putin pe boot-ul care transforma literele, in forum ![]() krelia ![]() tzutzupida noastra creste si pozeaza ![]() |
Si eu,si eu Maria

Laura,

miany75 spune:
[quote]citat din mesajul lui krelia
monis, si pe mine m-a busit rasu'..recunosc
floricik...si la mine tot Maria....Amalia Maria
ce meci e...ala cu finala uefa? (am auzit la tv..nu ca as fi mare...microbista [:-))]
frate....astia m-au capiat de creier....de cand v-am zis de muzica religioasa....au mai lasat-o un pic si au dat- in pop-u-l-a-ra..si de-atunci...in continuu ...si sectia de politie e la 3 strazi...organu' lu' peste...
nici nu vrea sa ma gandesc daca or avea vreun sarbatorit in familie..ce-o fi maine.....
edit: ce ma enervezi, mai programule de forum....tu crezi ca toate cuvintele ce contin cele 4 litere, sunt vulgare???
(l-am certat putin pe boot-ul care transforma literele, in forum )
krelia 14+
[/quote
Krelia si eu vreau tot Maria (obligatoriu) si Sara..
Noapte buna! m-am uitat la meci...si acu am intrat inainte de somn...va pup
miany15+

lauradi spune:
Neata!
Azi va salut eu prima,fiindca copilu' meu e f matinal,de la 6 nu mai doarme ...si ce-as mai fi dormit
(asta ca sa vedeti cum e cu somnul "before" si "after"
)
Fac cinste cu ce vrea fiecare,azi fac 11 sapt
La multi ani! pt cele care-si serbeaza ziua de nume azi si pt Jay
O zi frumoasa,sa aveti
Laura, (10+) a lui Radu Mihai

lauradi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miany75 [quote]citat din mesajul lui krelia monis, si pe mine m-a busit rasu'..recunosc ![]() floricik...si la mine tot Maria....Amalia Maria ![]() ce meci e...ala cu finala uefa? (am auzit la tv..nu ca as fi mare...microbista [:-))] frate....astia m-au capiat de creier....de cand v-am zis de muzica religioasa....au mai lasat-o un pic si au dat- in pop-u-l-a-ra..si de-atunci...in continuu ![]() nici nu vrea sa ma gandesc daca or avea vreun sarbatorit in familie..ce-o fi maine..... edit: ce ma enervezi, mai programule de forum....tu crezi ca toate cuvintele ce contin cele 4 litere, sunt vulgare??? (l-am certat putin pe boot-ul care transforma literele, in forum ![]() krelia ![]() tzutzupida noastra creste si pozeaza ![]() [/quote Krelia si eu vreau tot Maria (obligatoriu) si Sara.. ![]() Noapte buna! m-am uitat la meci...si acu am intrat inainte de somn...va pup miany ![]() |
Ce de Marii

Laura,

monis5 spune:
Fetelor ce-si serbeaza astazi ziua de nume - si sotilor si copiilor si celor din familie.
Si felicitari celor care schimba astazi saptamana de sarcina
monis 15+