Puiuti de Randunici 2008!!! ( 262)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Neatza, gagici!
Am avut o noapte linistita, o maraiala scurta la 4, dar s-a culcat singurel la loc pana la 7!! cred ca era frant, cat a putut alerga ieri plus plansul ala groaznic de seara...gel de dinti nu am, nu prea sunt de acord cu el si pana acum nici nu a fost necesar ptr ca la Mufa dintii nu au fost asa, cu peripetii, pana acum..am incercat sa-i dau nurofen, nici gand! nu ma puteam apropia deloc de el...am incercat sa bag un dejt in cioc sa caut dintele/maseaua problema, nicio sana..cred ca la fel ar fi si cu gelul, nu ar sta! astept acum o criza de ras in hohote, macar sa caste gura ca lumea, sa vad care-i treaba p-acolo
ramo am vazut 'galagiosul fluierator', pup eu pe el de scump!cat de tanara si draguta esti si tu
tonic eu cred ca e doar o perioada cu Luki si faptul ca 'fuge' de adulti...e atasat de voi, e normal, si unii copii sunt mai prietenosi cu alti adulti, altii nu, dar e inca fff mic, nu-ti face probleme, mai ales ca interactioneaza bine cu copii! desi mie nu mi s-a parut deloc asa, ca doar am vorbit si m-am jucat putin cu el si statea prin zona, ca si Mufa

chiar asa, ce cuprinde meniul ala ptr copii? nu se poate fara, ca fiecare papa in felul lui, la alte ore si diferit, cred ca-s prea mici pentru meniu...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Gecko, avem o vara intreaga sa-ti tot trimitem, noi de data asta, niste grade in plus! Hai, treci la pacientii imaginari!
Tonic, la fandositii din piata mea nu sunt inca, dar alaltaieri am luat din Piata Norilor (Timpuri Noi) niste super de super capsuni romanesti, de-alea mici si "urate", cand am ajuns acasa si am urcat scarile s-a umplut toata casa scarii de parfumul lor, am jurat ca in viata mea nu mai iau de-alea mari si frumoase. 8 lei kilul. Merita! Si eu tot fan capsuni sunt...cirese numai alea de iunie grase imi fac pofta. Aa, fetele, intrebare idioata: cum le dam cirese puilor? Curatam coaja sau asa, pur si simplu?
Ariel, acelasi lucru il aud mereu si la mine...Atmosfera imputita tare, inversarea "ierarhiei valorilor", spitalul nu are de nici unele iar in ceea ce ma priveste...sunt cativa colegi care realmente imi duc dorul dar si destui carora le foarte convine ca mai stau in CIC. Spre deosebire de tine, financiar nu ma ajuta deloc statul in CIC insa sunt prea multe pe capul meu ca sa mai intre si serviciul. Si apoi, TOATE fetele de la mine care s-au intors mai degraba de 2 ani, din diverse motive, acum regreta amarnic, pt ca e un timp pe care nimeni nu ti-l mai da vreodata inapoi.
Suna intr-adevar super oferta la Vali, dar daca nu se poate pe 31, dupa cum stiti din cauza operatiei lui tata prima parte a lui iunie pt mine devine aproape imposibil orice fel de plan...Deci din pacate nu contati pe mine

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Neatza!
In legatura cu meniul, nu credeti ca ar fi mai bine sa luam ceva pt adulti, iar copiii vor manca de acasa? O sa vorbesc cu tipa aia sa vad daca e posibil.

Pt mine, 14 iunie e k.

Spuneti-va parerea referitor la data, sa pot verifica daca e liber....

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

acum am vazut ca a scris bubu despre meniu...glumesti, nu, piure si pui, nepasate? serios acum, mie mi se pare complet inutil...cine sta sa tintuiasca copilul sa-l hraneasca acolo?..cel putin la mine, e imposibil, si nici nu prea am incredere sa-i dau mancare de catering...daca dadeau si ei un borcanel, ceva, adaptat varstei...dar fripturi si piure, astea-s deja ptr noi, direct..
mihutza sa treaca dorul...
si gecko zgribulita, la noi sunt vreo 33 grade azi..ah, multam de cafea!!!
clodute ce ai patit, soro?? de ce esti trista iar, varsa tot aici, sa vezi ce trece!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Ramo, mi-au placut verzuliii si ce tanara esti mami!!!

Pe Mimo o fi prins-o nutritionistu'?

Si mai am de anuntat o disparitie. Mi se pare mie sau Underqueen nu a mai scris de foarte mult timp???!!

Cleme, multa rabdare mami. Aparitia unui copil schimba destul de mult viata unui cuplu, important e ca in adancul inimii sa simtiti ca mai exista o scanteie. Si cred ca au dreptate fetele, trebuie sa incercati sa discutati foarte serios, fara certuri si reprosuri si sa incercati sa analizati lucrurile cat mai la rece posibil pentru a vedea ce simtiti fiecare.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Am pus mandra putin in leagan, asa ca mai scriu si eu un mesaj.
Sunt de aceeasi parere, copiii nu or sa manance acele meniuri, Rebe mananca numai pasat si daca e sa pape i-as aduce eu un borcanas ceva daca nu dau ei.
In principiu si pentru mine este ok 14 iunie.

Tonic, Rebecca e la fel, nu interactioneaza bine cu adultii, se retrage imediat la mine in brate, in schimb e calare pe toti copiii din parc. Am inceput sa mergem mai nou la plasele alea de langa terenuri...poate ne mai nimerim din cand in cand.

Luny, ma bucur pentru noaptea ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Am si eu o apasare: sotii vostri se baga si isi dau cu parerea la felul in care ii imbracati pe copii (nu ma refer la aspectul hainelor, ci la gros/subtire)?? Bai, al meu e ceva de groaza si cum acum il si am acasa pe cap...Puteti crede ca el nici pe vremea asta nu e de acord sa o scot pe Iulia cu bulanasele goale?? Ca noaptea ma pune sa-i pun ciorapi si bluza cu maneca lunga si la noi in casa mori de cald? Aaa, habar n-are ca la cresa e tinuta in pantalonasi scurti sau doar in body ca ar face scandal-dar mi-au zis supraveghetoarele "doamna imbracati-o mai subtire ca e lac de transpiratie, ei aici se agita, sunt multi in camera, e super cald"-si au dreptate. Eu ziceam de mine ca o imbrac gros dar el e ceevaaa...Nu stiu daca asa or fi tatii de fete...ca si tata ma omoara sa-i pun Iuliei pe cap, sa o mai imbrac, sa o mai acopar-el care de o viata sta iarna in casa in tricou si panatloni scurti
Vad ca circula o viroza cu tuse...Ca la Iulia la fel a fost, Bubu, doar tuse si destul de putini muci care insa e clar ca o iritau pe gat. Picaturi in nas e o drama sa-i pun, face ca toate alea, Eurespalul si Prospanul nu au ajutat mai deloc, cu Stodal (dar dat de 3-4 ori pe zi) e mult mai bine desi noaptea inca mai behaie putin. La cresa cand ma duc sa o iau numai tuse se aude din toate partile; deci...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

acum am vazut ca a scris bubu despre meniu...glumesti, nu, piure si pui, nepasate? serios acum, mie mi se pare complet inutil...cine sta sa tintuiasca copilul sa-l hraneasca acolo?..cel putin la mine, e imposibil, si nici nu prea am incredere sa-i dau mancare de catering...daca dadeau si ei un borcanel, ceva, adaptat varstei...dar fripturi si piure, astea-s deja ptr noi, direct..

Exact ce ziceam si eu! Fie mancam noi meniurile lor, fie comandam doar pt noi ( sper sa se poata)...
Si cu firma de catering lucram de 5 ani si sunt super ok, nu va faceti probleme...

Apropo, locatia este pe langa Piata Alba Iulia, deci banuiesc ca toata lumea ajunge usor.

Bubu, cred ca vin la seminar, ca abia m-am invatat, nu?

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Mimo,l-am botezat pe Hercule, pe 1 martie.
Si,ca sa nu cumva sa te duci la neurolog sa te plangi ca nu danseaza baiatul,afla ca nici Tea nu danseaza DELOC si nici nu vrea sa ne pupe.

Si acum sa va spun una tare: mi-au bagat diferenta de indemnizatie+stimulentul+alocatia si sunt mai muuulti bani decat socotisem eu...Am cazut pe spateAriela,si tie ti s-a intamplat??Care o fi misterul?Nu stiu ce sa fac..sa nu fie o greseala si sa se trezeasca astia sa-mi ceara inapoi peste nu stiu cat timp....Sigur numai de la 1 ian s-a recalculat indemniz sau au inceput mai dinainte??

Cleme,imi pare rau ca treci prin ce treci.Sa stii ca nici eu nu sunt prea departe,dar ma lupt cat pot sa fac sa mearga.Oboseala mea cumulata cu o lipsa de comunicare ne cam ingreuneaza drumul.Si eu rabufnesc cand dupa o zi de munca,franta fiind si incercand sa ma lupt cu Tea sa manance ceva,tot eu sunt mustrata ca tip la fata,ca sunt nervoasa,ca nu stiu sa-i dau sa manance fetei.Desi dupa ziua de alaltaieri cand a stat el cu fata acasa s-a convins cum mananca Tea..Eu o iau ca pe un impas.Si m-am convins ca specia asta nu este ca noi femeile si, trebuie sa le spunem tot timpul ce sa faca..asa ca m-am saturat sa tot astept din partea lui si stau cu gura pe el..Nici eu nu mai sunt sigura de sentimentele mele,desi stiu ca el nu ar putea sta fara mine,iar eu am simtit intotdeauna ca el mi-a fost sortit mie.L-am cunoscut intamplator si din prima clipa am simtit ca pe el il asteptam..la fel si el..Din acea seara am simtit fiecare dintre noi ca nu mai putem sta departe unul de celalalt..apoi,fara sa-mi inchipui vreodata ca ma voi casatori destul de devreme,ne-am gandit "sa fim in regula" pentru ca era clar ca nu ne mai puteam desparti..Acum,in ciuda sentimentelor mele confuze,sunt sigura ca el e jumatatea mea si ca mi-ar fi dor daca as sta departe de el..Din partea lui simt insa destula afectiune..Asa ca eu pun toata perioada asta pe seama incercarilor care apar in viata,neajunsurilor si de aici a oboselii,a schimbarilor care s-au produs in viata noastra.Iar eu sunt familista convinsa si as face tot ce se poate pentru noi, pentru Tea..Atat timp cat sunt sigura ca imi este fidel,pentru ca peste vreo greseala de-a lui nu as putea trece ever,voi face tot ce-mi sta in putere sa mergem in continuare pe acelasi drum pe care am plecat plini de vise si ne spuneam ca vrem sa imbatranim impreuna.Dar ce sa fac eu fiindca nu mai am putere/chef pentru altele..Parca de cand cu AC e din ce in ce mai rau...ce-o fi cu mine?Vreau sa schimb asta si nu stiu cum...Exista ceva leacuri????Help.

Acum 2 seri am mutat-o pe Tea in sufragerie si se pare ca s-a integrat f bine(Doamne ajuta) si,nu s-a sculat noaptea,doar a marait putin si s-a culcat la loc.In prima noapte m-am sculat de 2 ori si m-am dus sa vad ce face,fiindca mi-a lipsit f tare..mi-a fost greu sa nu-i aud respiratia langa mine,am simtit ca a plecat undeva departe...greu greu..dar va fi bine.

Am intrezarit in gura Teodorei o maseloaie...si poate mai sunt, dar nu pot sa vad..

Fiindca doarme doar 1 data pe zi,dupa 19.00 nu ma mai inteleg cu ea deloc,de asta cred ca nici nu prea vrea sa manance seara si nu mai vrea lapte.
Aseara i-am dat putina budinca de-a noastra cu branza,oua si zahar...Putintel a mancat,altceva nu a vrut...dupa baita abia abia a sorbit 60 ml lapte si a adormit bustean...Si cu toate astea nu s-a trezit..As lasa-o sa se mentina cu nemancatul asta seara,dar macar sa nu se mai trezeasca noaptea.
Mai am 2 cutii de milumil si apoi incerc cu nestle...poate s-o schimba ceva.
V-am pupat.

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

din partea mea, poate fi si fara mancare, eu nu tin musai, ptr ca de obicei alerg dupa copil, nu pot sta la masa, si cum nu stiu daca va veni si iub, daca lucreaza sau nu...d-aia eu nu ma bag la propus date, hotarati majoritatea si eu spun daca pot veni sau nu..in principiu, venim..

Mergi la inceput