Ingineri fosti, viitori...(29)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineata!
Pisi scuze de intarziere dar stii ca eu sunt cu doua ore inapoi si in weekend am concurat la rowing si am basici in palma asa ca de scris nu prea mi-a ars...
La multi ani lui Razvan sa creasca mare, sanatos, destept, frumos este, norocos...toate cele bune stiti voi. O pupam si pe mami lui ca tare multe bunatati a preparat acolo si eu sunt geloasa ca nu am primit nimic.
Anca zic si eu ca si Nico lasa fata ca ii vine ei a te anunta si inainte nu numai dupa. Macr e bine ca nu sta asa deci nu o sa fie racita.
Nico poate printesa are iar vreo maseluta buclucasa. Fa-i masaj la gingii si vezi daca inteapa ceva. Sunt sigura ca nu e nimic grav.
Ancuta pai ai plan nu jucarie: te-ai apucat de sport, la doctor mergi asteptam ochii. Nu neglija partea cealalta ca tb sa iasa ceva. Eu fac galerie.
Sa va zic si la mine cum merge: dor de casa, experimente esuate, la sala am ajuns la 96100m deci ma apropii de cei 150000. TErmin pe vineri asa.

Pupici si o zi super!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Morning, trupa, oriunde te-ai afla!

Poftiti la si-un mic dejun aburind si copios sa uitam ca-i marti si-i chestia aia ciudata cu niste ceasuri ...

Ma rog, sa nu divagam! Eu ieri am cumparat doua felicitari (cate una pentru fiecare cipandel) in care azi mi-am scris toata dragostea si pe care le voi trimite la mama, sa le citeasca piticilor, ca-s fascinati de chestia cu postasul si scrisorile si m-au rugat sa le scriu si lor ceva ca sa vina la poarta lor factorul postal. Asa ca m-am conformat ordinului si iaca-ta-ma-s pe baricade, dand Postei Romane o paine cinstita sa pape!

Nico, zic si eu, ca si Cristina: o fi iarasi vreo maseluta care face pe talentoasa prin gurita Andrei, ca-s cam ciudate puseele astea de febra. ... Ai fost la pediatru??? El ce-a zis??? printesa mica sa-i treaca "freba" (cum zice Raduchita mea).

Cristina, draga mea, m-ai omorat de tot cu alergarea ta, jur! Pai in ritmul asta, cam pe luna viitoare, faci la pas drumul Timisoara-Constanta! Felicitari si ... tine-o tot asa!

Elena, nu ne-ai zis cum a fost party-ul lui Razvanel! I-a placut tortul, a suflat in lumanarele???

Claudita, tu iar ne-ai abandonat??? Cum de nu mai zici ni'k???

No, fetele, ca iar urla treaba dupa mine!

Fuuuuuuuuuuug!

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI

"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"

Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

cap 30 aici.
revion mai traziu ca a venit postasul

Mergi la inceput