Ingineri fosti, viitori...(29)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Ce faceti, fetelor? Prin plimbari cu veselie?

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Ma gandeam ca m-ati dat disparuta dar vad ca nu sunt singura care nu a mai intrat pe DC. Am dus copiii la tara la bona asa ca acum am ceva timp. Le place mult acolo. O sa ii las pana duminica sau luni.
Elena ma bucur ca ai ajuns la concert. Daca tot sunt fara copii mi-am programat o seara la cinema (cu prietenele) si o tura prin magazine (au inceput reducerile). Saptamana viitoare ar fi trebuit sa mergem in concediu dar nu poate sotul sa plece asa ca va trebui sa amanam. Imi pare rau ca deja ma vedeam in vraful muntilor.
Cristina pana la urma se pare ca de vina a fost o maseluta la Andra. Imi pare tare rau ca aici se da asa de usor antibiotic. M-a cam speriat febra asa de mare. De obicei astept 2-3 zile pana introduc antibioticul, dar acum am gafat .
iti doresc sa ai parte de cea mai frumoasa vacanta cu familia .
Restul fetelor pe unde umblati????

Mergi la inceput

cu mult lapte si ceai cu lamaie.
O zi frunoasa tuturor!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Salutare, dragele mele! Am revenit cu bine din concediu, urmeaza sa ma pun la curent cu noutatile si, desigur, sa va povestesc pe unde am fost si sa va pun pozici! Acum am intrat doar sa va salut pentru ca mi-a fost dor de voi si sper ca sunteti bine toate si familiile voastre la fel. PUpici multi!

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

mai tare azi si mult ceiut.
Anca abia astept sa vad pozele .

Mergi la inceput

Heeei!!!! Pe unde sunteti?
Azi e o zi speciala pt mine asa ca va invit la , apoi va pregatiti de , ceva de baut si putina miscare . Mai aveti chef de munca????
Azi puiul meu drag implineste 6 ani. Dragul de el abia asteapta petrecerea si tortul (inca nu stie cum e si e tare curios).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Nico, ce bine ca mi-ai dat o "pauza" de si potoale, ca si-asa n-am azi chef de nimica, cum de altfel nici ieri nu am avut, dat fiind faptul ca-i prima saptamana de lucru dupa un bine-meritat concediu de 3 saptamani!

Ce sa stiu eu sa-ti spun, decat: sa-ti traiasca feciorul, sa fie sanatos, voios, voinic, si sa va umple viata cu bucurii si satisfactii maxime!!
LA MULTI ANI, ALEX!

As scrie multe, dar atatea sunt de spus si asa de putin chef am de butonat la calculator, ca mai bine va las sa va delectati cu pozele de la MAMAIA, iar eu ma intorc la leneveala mea cronica si la bunatatile oferite de Nico.

trupa, oriunde s-ar afla!

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI

"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"

Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Faine poze, Pisi.
Iaca si aici cateva: IEPURE IN VACANTA pt cine vrea sa vada. Nu sunt toate, o sa mai completez cu restul zilele urmatoare!

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Pregatesc repede o cu lapte si o limonada rece,
Pisi multumesc de urari si cantari . Ti-am admirat strengarii la mare. Sunteti o familie frumoasa. Vazand pozele mi-am amintit de vacanta noastra de anul trecut. Ati fost tare activi. Pe mine tare ma oboseste desi stiu ca pt pici e cea mai mare distractie. vara asta speram sa avem o vacanta ca a Ancutei dar o amanam pt anul viitor.
Anca frumos, frumos, frumos. Pare o vacanta de vis.
Eu trebuie sa ma multumesc cu weekendurile la munte . Aseara m-a anuntat sotul ca vineri decolam spre Obarsia Lotrului.
Petrecera lui Alex a fost frumoasa. Au fost 14 copii, plus adultii aferenti. O sa pun cateva poze mai tarziu.

Mergi la inceput