Ingineri fosti, viitori...(29)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineata!
Pai ce facurati fetelor ati inceput sa somati?
Eu sunt inca cu dureri de muschiuleti dar asta este, ploaia de rigoare face parte din peisaj si munca... ca deobicei o gramada...
Pupici si sa aveti o zi super!

Cristina

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor!
Se vede ca toata lumea a plecat in concediu. In doua zile plec si eu si abia astept!
Aici este innorat ca deobicei, eu tot cu dureri de muschi dar mult, mult mai bine.
In Romania am vazut ca vineri si sambata este ploaie parac asa special sa ma astepte pe mine.
Pupici si o zi superba!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata spun si eu asa mai pe la parnz .
Cristina multe si de la mine pt tot ce faci.
Eu sunt cu nervii la pamant. Domnisoara mea e bolnavioara . Ieri am ajuns la urgente cu febra peste 40 dupa ce i-am dat fiola de algocalmin. Nici macar nu stiu de la ce a facut febra asa de mare. Am stat destul de mult la medic pana ia scazut (i-au facut si impachetari). Azi aveam mult de lucru dar am stat doar cu ea.
Zilele astea tot rau mi-a mers. intr-o seara am spart 4 pahare si era sa se taie alex in cioburi. Sambata am spart lustra din camera copiilor (pe la ora 23) Era din sticla masiva asa ca a trebuit curatenie generala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Nico

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Nico te imbratisez si sper sa se fi spart ghinionul.
Si Roxy face febra mare cand este bolnava. Eu am aceea si problema si acum mare fiind. Deobicei gatul aduce febra mare si cu evolutie rapida. Tine-o pe antitermice regulate si daca nu merge inseamna ca trebuie ceva antibiotic ca este ceva mai serios. TE pupic si sper sa se faca bine cat mai repede.
Elena te pup si te imbratisez si pe tine. La tine ceva nou?

Cristina

Mergi la inceput

Acum doarme domnisoara asa ca am intrat iar pe forum. Pe Alex l-am expediat la niste prieteni.
Elena . Cum mai e la voi la birou? La noi e din ce in ce mai rau cu incasarile.
Cristina din pacate am trecut deja pe antibiotic. Ieri doi medici au recomandat antibiotic dar eu speram sa scapa fara. Dimineata a inceput sa planga cand sa bea lapticul. Spunea "doale dintii". La ora 9 i-am pregatit suspensia. Eu suspectez o stomatita urata caci plange tare cand incearaca sa manance (am iesit duminica cu o fetita care era in a 6 zi de tratament, teoretic vindecata). Gatul nu arata asa de rau. Oricum pana la ora 13 a fost destul de rau. ea nu a mai fost asa bolnavioara si se sperie usor.

Mergi la inceput

Nico, ca tot m-ai intrebat...la noi tocmai s-au finalizat schimbarile de directori coordonatori si de adjuncti. Dar pentru ca tot nu sunt fonduri nici macar pentru motorina, foi de scis, cartus la imprimanta, etc, treaba merge ca vai de mama ei, adica nu merge, e asa o lancezeala, ca oricat treaba ai vrea sa faci esti limitat de lipsurile astea materiale...e un cerc vicios care pe mine personal ma deranjeaza.

Azi e in Iasi un concert de muzica bizantina care mie imi place in mod deosebit. Sper sa vrea sotul sa mearga, ca e la ora 19.00 si nu e decent sa umblu fara sot prin oras pe la 22 cand estimez eu ca se termina....oricum daca ar ramane acasa m-ar suna din 5 in 5 minute sa vin odata acasa, ca asa imi face el de obicei.

Mergi la inceput

cu lapte si ceiut cu lamaie din belsug.
Andra s-a trezit toata noaptea asa ca eu sunt zombi.
Elena ti-am trimis mesaj pe PM. La concerte eu mai merg si cu o prietena uneori. Sotul are zile cand lucreaza mult si nu ma pot baza pe el. Sper sa ajungi la spectacol asa ca distractie placuta
Cristina azi pleci? daca da, drum bun .

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Multumim Nico de tratatie!
Eu maine zbor catre casa. Am primul avion la 10 dimineata deci la 8 ora mea trebuie sa plec. Am o gramada de asteptat intre zboruri. Vreo 6 ore asa ca sa vezi plictiseala. O sa mi se ia si de citit si de ascultat muzica dar asta este...
Sper Nico sa fie bine beblina cat mai curand. Si Roxy a avut candva pe la 1 ans jumatate o stomatita urata cu buite pe langa gura si tot asa facea febra si vai de lume pana manca ceva... Daca suspectezi asa ceva tantum verde ia si da-i in gurita si cu degetul imbracat in fasa sterila freac-o bine pe mucoasa guritei cu badijonaj bucal pana cand se sparg pustulele. O sa fie chin dar este singura solutie... Te imbratisez si sper sa treaca cat mai repede.
Elena imi pare rau sa aud ca la serviciu la tine e asa de saracie si de acolo si atatea batai de cap cred. Cat desapre concert nu stiu de ce te-ar suna din 5 in 5 minute: ori merge ori sta acasa. Eu sunt un pic mai cateorica tu stii si nu prea dusa la biserica. Eu nu pot sa zic prea multe ca al meu saracul chiar mi-a oferit independenta totala si este si el total independent de mine. Of course ne simtim lipsa, ne iubim, ne respectam dar putem supravietuii pentru o perioadaunul fara altul.
Fetelor va dorecsc concediu placut daca plecati. Eu bine inteles am sa dispar ca magarul in ceata acum ca ma duc acasa. Nu o sa am timp de nimic altceva decat familie si familion.
Pupici si o zi buna de tot sa aveti!

Cristina

Mergi la inceput

Aseara am fost la concertul de muzica bizantina organizat cu ocazia celei de a doua editie a Masterclass-ului de muzica bizantina, desfasurat in curtea Mitropoliei, deci cu intrare libera pentru orice doritor.
Am stat doar o ora, dar mi s-a parut superb. Imi place foarte mult muzica asta si probabil si locatia aleasa, atat de aproape de Cuvioasa Parascheva m-au facut sa ma simt binecuvantata de Dumnezeu.
Nu pot decat sa felicit initiativa si sa imi doresc sa se mai repete acest festival de muzica bizantina.

Mergi la inceput