Ingineri fosti, viitori...(29)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Salutare!
Oti, m-am ingrozit prin ce aventuri ai trecut, eu cred ca faceam criza de nervi in situatia aia....cel putin la starea pe care o am acum...bine ca nu s-a lovit Ana mai rau! Stai linistita, nu ne deranjeaza ca nu vrei un alt bebe, cel putin pe mine nu. Ai deja 2 copii iar Elisa e inca micuta.
Eu am maine predare, sunt in pom cu lucrul, rupta de oboseala, stau prin sedinte in loc sa imi vad de treaba, colegii trebuie manati de la spate cu biciul ca sa isi faca treaba (cu unele exceptii) si nu ma pot baza pe ei, trebuie sa iau eu totul la mana si sa verific de-mi vine sa ma urc pe pereti! In plus: cumparaturi pt concediu, spalat, calcat, drumuri la banca, la agentia de turism, tb sa ajung si la cosmetica ca nu poate barbata-miu sa iasa cu maimuta pe plaja (desi nu ne-ar strica niste banuti in plus).
Drumul la Cluj din weekend m-a obosit la maxim...poate nu m-ar fi daramat asa daca duminica nu ne-am fi intors mai devreme si n-as profitat de cele cateva ore ca sa merg la un shopping scurt, de vreo 5 ore. Nu va inchipuiti ca am golit magazinele, mi-am luat doar adidasi, 1 p. de pantaloni si un tricou plus cate ceva de la Carrefour pt concediu. Dar asa-s eu cand merg singura la shopping, ma lalai (ca altadata n-am ocazia).
Tb sa ma apuc de lucru, ca de-aia am venit c noaptea ni cap la birou.
Pup pe toata lumea si scuze ca nu am apucat sa va raspund fiecareia in parte!

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

O calda cu mult laptic si ceiut cu lamie sa putem lucra mai cu spor.
Eu sufar de oboseala cronica. Aseara am adormit imbracata langa copii. La ora 2 noaptea m-am trezit si am mers sa ma demachiez . iau ceva hemeopat pt oboseala dar vad ca nu scap de ea. In weekend am fost iar la munte, ma simt super acolo, dar cand ma intorc... Probabil e de la caldura.
gata, m-am plans destul. Nu stiu daca v-am pus poze asa ca o fac acum. Clik aici pt poze cu murdarici.
Ioana superba vacanta voastra.
Oti bine ca s-a terminat fara urmari grave. Cu CM te inteleg. Cum intarzie ma si gandesc ca e cu ochisori. Sincer nici nu stiu ce asi face daca ar fi. Nu cred ca mai fac fata la inca un bb. Sunt prea obosita.
Cristina ma bucur ca a trecut supararea si acum merge aparatul.
Anca eu daca ma lasi la mall cinci ore nici nu stiu cand au trecut .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineata!
Multumesc pentru ceiut Nico! Este foarte bine venit.
Ma bucur ca te-ai relaxat la munte iar despre oboseala ma inscriu si eu in clubul tau. Eu dorm de doua zile neintoarsa. Nu stiu ce este cu mine.
Cat despre bebici eu am mai zis ca va admir foarte mult pe toate cu cate doi si pe aspirantele la al doilea. Eu sunt o lasa si cred ca si daca s-ar mai fi putut tot nu as mai fi facut de frica.
Ancuta tin pumnii sa se termine totul cu bine si sa te poti bucura de concediu linistita.
La mine azi este cald. fac cele mai plicticoase experimente din viata mea dar asta este trebuie sa le fac: fatigue tests.
Va pupic si sa aveti o zi super!

Cristina

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Azi fac la dublu. Foarte greu m-am pus pe picioare. Am avut musafiri aseara si m-am culcat destul de tarziu.
Pt Cristina un ceiut cu multa lamaie.

Mergi la inceput

Buna dfimineata!
Hai ca am scris un mesaj care a disparut din pacate.
Sa rezum: merci mult de ceiut Nico ca aveam nevoie ca eram plouata de nu se poate. Ploua la mine cu galeata si nu se va opri prea curand ca este cerul plumburiu.
Mai ma 10 zile si pleca acasa.
Roxy pleaca cu tati si cu bona la mare pentru o saptamana si eu sunt geloasa.
La mine munca dar macar merge deci nu ma plang.
Maine si poimaine - conferinta deci ne auzim sambata.
Pupici si o zi perfecta daca exista asa ceva.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Buna seara dragelor.
Am intrat sa va spun la revedere deoarece plec maine in concediu. Sper sa mai apuc sa intru cate putin pana ma intorc.
Nu am reusit sa termin predarea, decat partea mea de proiect dar ceilalti colegi ai mei inca nu terminasera. AM lasat grija predarii unei colege, sper sa iasa totul bine fiindca eu raspund de rezultat, ca Project Manager. De asemenea sper sa reusesc sa ma detasez de servici in concediu si sa nu ma deranjeze cu telefoanele cei de la servici prea des.
Am ajuns acasa si am inceput facutul bagajelor cum altfel decat cu o pauza...am dormit putin fiindca nu mai puteam de oboseala, se invartea totul cu mine.
Sa ne regasim cu bine!

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

cu laptic mult si un ceiut cu lamaie pt clasa muncitoare .
Anca concediu placut.
Cristina nu fi invidioasa ca mai ai putin putin si ajungi acasa, apoi mergeti pe unde doreste inimioara ta
Eu azi am dormit pana la ora 9. Bona a venit de la 8 dar a facut liniste. Andra s-a trezit la 7 dar a venit la mine in pat si a dormit la mine in brate.
Lucru nu merge asa cum asi vrea. Tot astept astept niste date de la un arhitect. Mai nasol e ca se apropie tare termenul de predare. Dupa ziua lui Alex vreu sa plecam in concediu undeva. Sotul ar vrea in Grecia desi am hoatart sa nu cheltuim mult. Eu vreau undeva la munte.

Si acum sa ne mai amuzam putinel:
Examen. Profesorul da intrebari studentului. Acela tace.
- Ultima intrebare: "Cine a descoperit America?"
Studentul misca din umeri.
- Columb!!! - striga profesorul. - Columb!
Studentul scoala si pleaca. Profesorul:
- Unde te duci?
- Eu am crezut ca il chemati pe urmatorul.

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Poftiti la cafelute si gustare chiar daca este weekend.
Eu vin dupa o conferinta care un picut mi-a lasat gust amara. De ce pai am castigat locul 3 la categoria postere - ceea ce nu am visat si locul doi la microscopie si aici vine gustul amar ca primul a fost un coleg de-al meu pentru care eu am facut toata analiza microscopica si care nu ca nu s-a sinchisit sa zica multumesc la festivitate dar nici macar dupa. Prin urmare nici un servicu pentru cineva...
La mine ploua. Au fost 3 zile parca on and off soare si ploaie. Ca la nebuni.
Eu azi ma duc la lucru ca mai sunt 6 zile si plec acasa si vreau sa termin ce mi-am propus.
Ancuta concediu placut. Inchide telefonul si nu te mai gandi la nimic. Nimeni nu ne ridica statuie la servici.
Nico pe mine chiar m-a amuzat. Nu sunt invidioasa asa la propriu dar stii este prima data cand pleaca undeva asa de departe fara mine... In fine ei se simt grozav si nu las carcelul meu sa le spulbere bucuria.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Buna dimineata

Cristina, ma tin de mult sa iti spun: eu sunt tare mandra de tine si multumita ca faci parte din categoria aceea de romani cu care poporul nostru se poate mandri, ca realizezi ceva printre straini prin munca ta proprie si ambitie.
Si ca ne arati ca romanii pot fi si inteligenti si muncitori, nu doar prostituate, violatori, hoti, cersetori, etc.

Am avut un concediu linistit la mare, apoi am mai stat o saptamana acasa si am facut dulceata de visine, compot si gem de zarzare, asa ca mi-as mai dori olecuta de concediu.
Ne-am hotarat sa il inscriem pe Razvan la cresa de stat, asa ca de azi incep cautarea si pregatirea dosarului. Am emotii, mi se pare ca puiulmeu se desprinde un pic de mine.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Sarut mana Elena pentru frumoasele aprecieri. Si orilia este una dintre fetele frumoase si destepte care fac praf strainatatea. Suntem putini cei care facem exact ce am invatat acasa dar cred ca cei din afara vor doar sa-i vada pe t...nii nostri care cersesc la colt de strada. Crezi ca cineva de la vreun ziar s-a interesat vreodata de cei care studiaza sau cei care fac chiar faima tarii in care lucreaza mai mare? Nope...
Cand ai zis de dulceata de visine mi-am amintit de mine cand faceam asa ceva si asa o nostalgie m-a prins... Eu mi-as dori sa mai am timp sa fac pentru Roxy ceva bun si sa-i si placa si sa spun ca este facut de mami. Din pacate singurele dati sunt de ziua ei si de Craciun si ziua mea. De ziua sotului anul asta ama fost impreuna dupa 2 ani si ceva.
Cat despre gradinita nu-ti face problema. Va fi mereu bucuros sa te vada si vei vedea ca se va schimba enorm in colectivitate. Roxy cel putin asa a facut. Are o prietena ca o sora. Nu pot sta una fara alta. Acum de la mare cand a inceput sa sune sotul meu pe toate lumile zice pai pe Medeea cand o sunam si m-am bucurat mai ales ca ea nu are frati si nici nu o sa aiba vreodata.
Eu sunt in dureri musculare de vineri pentru ca am facut squats cu instructorul meu si i-am zis ca ma doare dar el zice hai ca poti. Vineri nu s-a resimtit asa de rau. Ma dureau pulpele si fundul dar suportabil. sambata nu m-am putut misca din pat, ieri m-am miscat si am facut o plimbare lunga-lunga. Azi am fost la sala. Pot sa alerg dar mersul si coboratul scarilor este o tortura. Sper sa-mi treaca pana vineri.
Aici vremea este nasoala tare. Ploua cu galeata.

Cristina

Mergi la inceput