Latirea paginii
Am observat ca de fiecare data cand scriu un mesaj se lateste pagina. Cu ce gresesc si ce pot sa fac sa remediez problema?
..................................................................................................................................................................................................................
Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)
www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Eu sunt licuriciul, sunt un ciob de stea
si vin cu speranta, luminand mereu calea ta...
Raspunsuri
Tzuni spune:
Ai tendinte de ingrasare? Ca poate de acolo se trage problema....
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA
si....
www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU
ADRIANKA spune:
Ha, buna asta....dar nu, mi-s fata supla, trasa prin inel, nu ala de la butoi, se intelege...Sau poate hranesc eu pagina cu multe "litiri"....Cine stie?
..................................................................................................................................................................................................................
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
ADRIANKA spune:
Inseamna ca am nevoie de dioptrii ma mari, ca eu vad ca se lateste...Sau cred ca ar trebui sa deschid subiectul la "Consultatii de psihologie"...
Edit: Ma refeream la un mesaj luuuung
andacos spune:
Ba s-a latzit!
Am observat si eu ca unde a postat Adrianka,s-a latzit pagina fara motiv!fara motiv pentru mine,ca-s chiar curioasa si eu sa vad ce dedesupturi tehnice se ascund!
Dana
anca_a spune:
Adrianka, n-o fi de la punctele de la semnatura? Ai incercat sa mai stergi din ele?
Somnul ratiunii naste monstri.
marius spune:
Un link te rog
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
desprecopii spune:
latirea se produce de la linia ta punctata din semnatura.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/