Dr. Niculescu CMU

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Bebe Beca exercitii kegel fac in fiecare zi, dar masaj perineal? ai idee cum? Par nestiutoare, scuze .



Catalutza 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Catalutza, uite aici http://www.sarcina-nasterea.ro/sanatate-gravida/masajul-perineului-in-sarcina.html

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicole10

Fetelor imi pare rau ca nimeni nu scrie pe aici de dl doctor Niculescu pt ca este mare pacat!
Eu am fost disperata sa aflu cate ceva despre el si nu prea am reusit pe aici. Pana la urma am mers pe mana lui si a fost foarte bine! De aceea m-am si hotarat sa ma intorc la acest forum si sa spun ca este un om si un medic de nota 10+. El impreuna cu doamna dr Indiana Pelin fac o echipa care merita toata aprecierea: foarte atenti atat ca oameni cat si ca medici (eu pana acum nu am pomenit sa ma sune doctorii pe mine ca sa ma intrebe cum ma simt....au amanat operatia ce urma sa o fac si nu din vina lor dar si-au asumat-o si si-au cerut scuze de cate ori ne-am vazut dupa aceea). Dar cea mai mare realizare pe care am avut-o cu ei este ca in urma operatiei mi-au salvat ovarul pe care toti ceilati medici mi-au spus ca va tb scos. Chiar si dr Niculescu inainte de operatie m-a avertizat de aceasta posibilitate dar in acelasi timp m-a asigurat ca va face tot ce-i sta in putinta sa il salveze...si asa a facut.
Ca sa concluzionez: chiar daca vi se pare mai precaut (eu chiar m-am speriat prima oara pt ca imi tot prezenta eventuale riscuri) mergeti pe mana lui pt ca stie ce vb si pana la urma este normal sa-ti spuna si toate riscurile aferente interventiei respective. Se vede clar ca acest medic nu a mai lucrat de mult timp in Romania si in sistemul public pt ca modul lui de abordare este total diferit de al celorlati pe care i-am intalnit (inclusiv de cei la care am mers la cabinetele lor particulare).
Daca mai aveti ceva intrebari si va pot ajuta doar intrebati...dar este mare pacat sa nu ne exprima parerea despre el daca am avut contact cu el (si am vazut ca il asteptatu destule paciente).
Mult succes tuturor fetelor!

Citat:
citat din mesajul lui crisspy
Buna,

Si eu il recomand pe dl dr din toata inima...am nascut in mai cu dansul si dna dr Indiana Pelin si totul a mers ca pe roate...

Deci nu ezita...si asteptam sa ne spui si parerea ta


Fetelor, la ce spital au avut loc nasterile asistate de tandemul dr.Niculescu-dr.Pelin? La CMU Regina Maria????

Multumesc frumos

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 5+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole10 spune:

Alinutzza,
Interventia chirurgicala(in cazul meu) a avut loc la spitalul CMU de la Arcul de Triumf. Nasterile din cate stiu eu au loc la Regina Maria :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_29 spune:

Eu am avut o experienta foarte neplacuta cu dr Iosif Niculescu, despre care aveam numai recomandari f. bune:
sunt insarcinata in 11 saptamani si mi-am facut o programare la dansul la CMU in ideea ca dansul sa imi urmareasca sarcina si eventual sa nasc cu el la Regina Maria.
Prima intrebare a fost daca am mai fost la el, i-am spus ca nu, ca este prima data. Avand abonament la CMU a verificat in computer datele mele (max.2 minute) dupa care ma refuza politicos pe motiv ca sunt pacienta unei doctorite Mihailescu (si ea tot medic CMU) si este o problema de principiu,etc.
Am incercat sa ii explic ca este vorba de o neintelegere, si ca am fost la doctorita repectiva doar pt confirmarea sarcinii, cand nici nu ma gandisem la ce medic imi voi alege. I-am explicat motivele pt care vin la dansul, repectiv ca vreau sa am un medic cu experienta, in care sa am incredere,etc, si ca nu sunt pacienta nimanui in acest moment.
M-am lovit de acelasi refuz categoric, nejustificat din punctul meu de vedere.
Degeaba am incercat sa ii ma spun ca am doar 11 saptamani, deci sunt la inceputul sarcinii, si nu am venit in luna a 6-a cu pretentia de a schimba medicul, iar faptul ca am fost la 2 consultatii la alt doctor nu inseamna ca sunt pacienta ei...
Nu aveam cu cine sa dicut, i-am spus ca o sa caut alt medic in acest caz, ca sunt f. dezamagita, si am plecat.
Ma gandesc ca deja dr Niculescu are prea multe paciente si nu il mai intereseaza altele noi, dar oricum motivul invocat, si modul in care s-a purtat cu mine m-au lasat fara cuvinte.
Concluzia este ca daca nu confirmati sarcina la acest doctor, deja este prea tarziu si nu va mai primeste la 11 saptamani!? Sau poate a avut ceva cu mine personal.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_mihaescu spune:

M-am inregistrat pe acest forum ca sa mai aduc ceva informatii despre dr. Iosif Niculescu de la CMU (Regina Maria). Mi-a monitorizat intreaga sarcina si am nascut cu el prin cezariana la cerere in octombrie 2009. Am ajuns in cabinetul lui din intamplare (sau mai bine zis din noroc), in seara in care am vazut testul pozitiv, dar am stiut din primul minut ca vreau sa fie medicul meu. Habar n-am daca e cel mai bun din Bucuresti, din Romania sau din Germania (toata lumea se interseaza de „cel mai bun”), dar pe mine si prietenul meu ne-a castigat de la prima vizita pentru ca nu ne-am simit ca la doctor, ci mai degraba ca la un doctor prieten de familie: adica tipul ala care sta mai mult cu tine, te intreaba de toate, il intereseaza ce raspunzi... cu atat mai mult cu cat eu am epilepsie si alti doctori mi-au interzis sa fac copii. Pentru el n-a fost nici o problema, ba mai mult, a fost „o provocare”. Iar faptul ca pune raul inainte si e foarte precaut (cum adevarat spunea cineva mai sus), pentru noi a fost de mare ajutor.
Parerea mea e ca atata timp cat medicul tau e primul om la care te gandesti cand simti ceva in neregula, el trebuie cel putin sa te respecte, daca nu sa fie langa tine.
Deci, daca vreti langa voi un profesionist si un om de incredere (si evident daca puteti sa faceti un efort financiar sa nasteti la Regina Maria), eu vi-l recomand din toata inima.
Ar fi multe de spus despre el, dar bebelusul meu incepe sa se trezeasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dri spune:

Buna ziua

Stiti cumva daca dl Niculescu face si ecografia aceea speciala de trim. 1 personal? Auzisem ca de regula ecografiile acestea trebuie facute de specialisti ecografi. Multumesc frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Dri te referi la morfologie fetala? Eu am auzit ca tot dansul o face, pe mine m-a programat cand am fost ultima oara, dar nu mi-a zis ca mi-ar face-o altcineva, asa ca presupun ca dansul se ocupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Vreau sa impartasesc si eu parerea mea despre dl dr. Mi se pare extraordinar ca medic, ca om, ca orice. E calm, raspunde la orice intrebare, vrea sa-ti cunoasca istoricul, noteaza, pe mine m-a impresionat. In ziua de azi consultatiile decurg maxim 5 min, next, pleci la fel de nedumerita cum ai intrat. La dansul ies mereu cu zambetul pe buze si asa de linistita. Si stam 30 de minute la control, nu 5. Consider ca se merita efortul financiar, eu una ma simt in siguranta si am speranta ca totul va fi bine. Bebe sa ramana sanatos ca de restul are grija dl doctor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Si eu sunt foarte multumita de dumnealui, atat ca doctor cat si ca om. Am nascut natural, fara epidurala si fara epiziotomie, am ajuns la Regina Maria cu 10 zile inainte de a 2-a nastere, nu s-a pus problema nicio secunda daca ma primeste sau nu. Timp de 3 luni, doctorita cu care nascusem prima data natural m-a stresat ca de data aceasta imi face cezariana fara drept de negociere, pentru ca bebe avea dubla circulara de cordon. Pt. dr. Niculescu nici nu conteaza pozitia cordonului, atata timp cat in travaliu se monitorizeaza bataile cordului fetal.
Ceea ce nu observase doctorita mea, preocupata prea mult sa ma convinga de cezariana, era ca bebele meu mai avea foarte putin lichid, cu o zi inainte sa ajung la CMU ea scrisese ca lichidul este in cantitate normala. N-am pierdut lichid, pur si simplu nu se producea suficient, ceea ce a necesitat monitorizare la fiecare 2 zile si grabirea nasterii. Am vorbit si despre inducere, m-a lasat cat de mult s-a putut sa porneasca singur travaliul, dar cand a simtit ca bebe poate fi in pericol, ca nu mai are resurse, m-a trimis acasa cu mentiunea: faceti ce stiti sa porniti travaliul pana maine seara, daca nu, va internam si il inducem. Din fericire metodele naturale au dat roade si am nascut cu 8 zile inainte de dpn, fara inducere.
La dansul am ajuns pentru o a 2-a opinie, pentru ca toata sarcina am refuzat sa fiu taiata numai din cauza dublei circulare de cordon. M-a asigurat ca s-au nascut copii si cu cvadruple circulare, ei monitorizeaza copilul permanent si sunt pregatiti sa intervina la nevoie. Dupa prima jumatate de ora de discutie, atat eu cat si sotul am hotarat sa ramanem sa nasc la CMU, chiar daca asta inseamna un efort financiar imens si venit pe neasteptate.

In concluzie, ii voi fi mereu recunoscatoare dr. Niculescu pentru ca mi-a salvat uterul, banii se refac, taietura pe uter nu, pentru mine cezariana ar fi fost o trauma imensa. Asa am putut sa ma bucur de puiul meu inca din primul moment, am avut-o pe piept imediat, cordonul l-a taiat sotul cand aveam copilul in brate, chiar daca durerile au fost foarte mari din cauza grabirii travaliului, eu tot o consider o nastere perfecta.

Stiu pe cineva cu miopie accentuata care a nascut natural tot cu dansul, in apa. Parerea mea este ca face multe lucruri deosebite in Romania si merita toata stima.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07


-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput