Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(88)
Raspunsuri - Pagina 9
lavinia.p spune:
Ramonarosca felicitari pt printisor, sa-ti traiasca si sa va aduca numai bucurii, iar tu sa te refacu rapid! Te mai asteptam cu noutati cand poti!
Oare Maria ce face? Punem niste agitate pt ea?

Fetele care ati nascut cu epidurala, imi spuneti va rog si mie cum e cu injectia in coloana? E dureroasa rau? Sa stiu si eu la ce sa ma astept!
Va pup si multumesc!
37 +
mami lui Rares
dani3lla spune:
tiana la multi ani fericiti in trei,sa fii iubita ,fericita si sanatoasa
strunfita pai pe tine sa te apuce emotiile?Noi care suntem la prima incercare ce sa facem?Un
sa treaca emotiile si sa fuga morcovelul
aannkka un buchet mare de 

pe asa un artist.Foarte frumoasa camera lui BB
mh frumoasa poveste ,refacere rapida si felicitari sotului pt tarie
cris nora'mea asta o sa fie o fitoasa mica bag de seama daca se lasa atat de mult rugata

Tinem pumnii sa vina pe lume pana vineri si tie 10000
sa treaca durerea
ramona de ce vrei sa strici tu cel mai emotionant moment sin viata cu o taietura inestetica?Ce o sa zica fita cand o sa te vada cu o cicatrice pe burtica...ca nu mai esti o mamica sexy?....AAaaaa te-am convins putin asa
ramonarosca felicitari mamico si refacere rapida si ...daca tot e asa de cuminte bebelasul poate intri sa ne povestesti si sa ne pui niste pozici
cris sa-ti traiasca nepotica ,fericita si sanatoasa
DANA
36+ cu
mumos Denis Andrei
BB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
NASICA MEA PREFERATA
cris_82 spune:
carla...........felicitari pentru rezultatele bune
..pentru la spital stiu ca ai nevoie de adeverinta de salariat cu ordin de plata,ultimele rezultate de la analizele din timpul sarcinii si binenteles ca si cartea de identitate![]()
lavina.........ce bebel grasunel
.Cu siguranta nu se va ajunge pana acolo,va face echipa cu un alt coleg ca sa acopere toate zonele![]()

nicuratze..........de abea astept sa o aduc acasa pe printesica
ca nici tati nu mai are rabdare
..si sa stii ca ii dau bataie sefului tau daca te mai solicita

picky..............
minunea mica ca e cumintica si o lasa si pe mami ca sa mai termine din treaba

ramonarosca...........felicitari pentru printisor sa creasca sanatos si necolicos

37+
MIRUNA-ALEXANDRA
multi 
la burtici si mai multi

la bebici
AMR 1 SAPTAMANA
Ramona.P spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dani3lla ramona de ce vrei sa strici tu cel mai emotionant moment sin viata cu o taietura inestetica?Ce o sa zica fita cand o sa te vada cu o cicatrice pe burtica...ca nu mai esti o mamica sexy?....AAaaaa te-am convins putin asa ![]() DANA 36+ cu mumos Denis Andrei |
Asa asa...mai zi-mi!!!

Nici eu nu-mi doresc...crede-ma,dar ... in fine...nu mai zic....ma rog la DD sa-mi dea putere si curaj...saru-mana de incurajari

Ramona
36+ cu
Bianca Mariahttp://bd.lilypie.com/WoLcp2.png
http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman
philip spune:
neata
intru sa va salut la cafea, ca acusi mi se trezeste printisorul si trebuie sa ma ocup de el. m-am trezit la 6 si m-am uitat la un film (Valkyrie), asta pt ca pe la 9 am cazut in nas de obosita.
la dr a fost bine, el zice ca Nicholas nu va fi asa mare ca Philip si a estimat greutatea la 3.2 kg. sa fie sanatos, asta imi doresc. in rest, totul se prezinta ok, am luat 10 kg si cred ca cam asta e tot, dat fiind ca mai sunt 6 zile...vienri vine soacra, philip e fericit ca va sta acasa peste vara, sper sa fie si cuminte si sa ma ajute asa cum a promis. operatia va incepe la 7 juma si cica in juma de ora suntem gata. uf, emotii. nu stiu daca apuc sa intru pana ma intorc de la spital si asta va fi vinerea viitoare, daca totul e in regula.
va pup, ma duc sa citesc ca-s la capitolul vechi.
Philip
Nicholasin7days
Mommy
cris_82 spune:
carla........ms
e o scumpete

cuscra......ms
..e fitoasa din cale afara,mie imi spui?tati a si certat-o si i-a zis ca o baga in p... masii
dar nu prea vad logica
nu e deja acolo?si eu vreau sa o scot nu sa o tin pana se marita![]()
37+
MIRUNA-ALEXANDRA
multi 
la burtici si mai multi

la bebici
AMR 1 SAPTAMANA
oana_du spune:
Buna ziua albinute harnicute!
Felicitari Mh, Voicu_bebi si ramonarosca! Va doresc refacere rapida. Bun venit
Ania Elena,
Larisa Elena si
Robert!

Sa fiti sanatosi, norocosi si tot ce isi doresc parintii vostri pentru voi sa se realizeze!
Maria 

Cu siguranta esti aproape de marea intalnire! Ma rog pentru tine sa fie bine si sa il tii cat mai repede pe bebe Darius in brate. Multi 

iti trimit! Mult curaj si va fi bine!
Carla, felicitari pentru rezultatele bune la analize! Sa te ajute Dumnezeu sa nasti natural, usor si recuperarea sa fie rapida.
Deea 

pe tine si pe bebe Darian!
Tiana, la multi ani! 

Noi pana acum suntem bine. Alexandru este un copil cuminte, ne trezim doar o data pe noapte pe la 3 jumate, mananca bine, e curios, dulcic si a ajuns la 4160 grame
Sper sa fie totul bine in continuare si sa fim feriti de colici si probleme. Stilul de viata din ultimele doua saptamani m-a ajutat sa imi revin si fizic. Raportez doua kg in plus fata de cele pe care le aveam inainte de sarcina.
Va pup pe toate!
cris_82 spune:
philip............ma bubur ca sunteti bine anmandoi si tinem pumnii

fetele nu mai pot sa stau ca iar a inceput show-ul cu fi-mea,dar o sa intru mai tarziu..va 

pe toate
37+
MIRUNA-ALEXANDRA
multi 
la burtici si mai multi

la bebici
AMR 1 SAPTAMANA
CarlaV spune:
Cris, esti mortala 
Deea,
, ai dreptate cu socrul meu
si multumesc pentru urarile pentru mama.
Ramonarosca, felicitari si refacere rapida! Nu stiam ca acolo la voi se face epidurala
.
Multumesc fetelor pentru raspunsurile cu actele, eu momentan sunt inca in CIC, deci OP cu plata la CASMB nu stiu daca am. Trimiterea de la ginecolog cum arata, e cu data? Ca eu am avut la Saby trimitere "in alb", dar de vreo luna s-a modificat contractul medicilor de familie cu casa de asigurari si trimiterile se dau numai pe tipizate rupte de la cotor. Ma gandesc ca ma apuca nasterea si tb sa merg intai la dr. sa-mi dea trimitere pentru ziua respectiva
.
Carla,
s.36
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
clodyac spune:
carla la asta ma gandesc si eu ce sa fac unde sa apuc dupa actele astea? daca cer adeverinta acum e valabila mai mult timp/ si op de unde il iau ? 
sa vad poate ma duc acte macar sa fiu pregatita
37+ cu
Razvan Andrei (dupa UM)
38 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya