Buna fetelor. Sunt noua pe acest site si sincer ceea ce am citit pana acum ma ajutat sufar de nevralgie
Am si eu nevoie de ajutor si am cautat in forum si pe internt si nu prea am gasit discutii despre aceasta problema sau pt mine mine este o problema. Pigmentarea sau colorarea in zona intimita a labiilor si a anusului am devin obsedata de problema asta si faptul ca mi sa intamplat brusc cam din decembrie (nu sunt insarcinata) am 23 de ani si nu inteleg dc sa intamplat asta inate eram mult mai deschisa sunt am pigmentul mai inchis dar nu cred ca asta ar fii un factor acum. Am citit ca si epilatul cu ceara sau cu un aparat poate duce la inchiderea culorii dar asa de inchis? am o dereglare hormonala usora din cate mia zis doctora prezentant acnee stari de nervozitate stress si mia zis ca sa iau anticonceptionale diane35 dar eu si asa am probleme cu greutatea (aveam incerc sa ma mentin ) si cu cresterea parului adik imi creste des. ginecoloaga nu a stiut ce sa imi zica sau ce pot face dar pe mine sincer ma stresez cu aceasta prob. Dak ma puteti ajuta cu un sfat o recomandare orice apreciez mult.
Si ce te ingrijoreaza, de fapt?
Aspectul sau ca poate prevesti o boala ?
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza