Atentie la capuse,la Borelioza,la Lyme! (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

ADRIANAM sper sa gresesc in ce iti spun aici ... dar eu stiu ca e o greseala foarte mare sa pui solutii sau sa arzi capusa (informatii date in felul asta chiar la TV de "destepti" neinformati) pentru ca nu faci decat sa o stimulezi sa elibereze din toxine.
Eu as spune sa te duci de urgenta la un medic infectionist....nu sta deloc.
In cel mai rau caz inghiti niste antibiotice fara sa ai bacteria in organism....dar varianta cealalta este ca poti avea bacteria si sa astepti acel eritem degeaba, pentru ca nu apare intotdeauna.
Eu de cand am descoperit ca am aceasta boala am ajuns mai rau ca in povestea cu drobul de sare.
Te rog din nou....MERGI LA MEDIC.

Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006)
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
www.flickr.com/photos/47782891@N00/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Sotul meu a vorbit cu dr Rosca; i-a spus sa-si termine tratamentul preventiv de Amoxicilina de 10 zile (dat de infectionistul din Alba Iulia), sa astepte o saptamana si apoi sa faca dozarea de anticorpi.

Daca ar fi dupa mine i-as zice sa ia Doxiciclina 3-4 saptamani, pt siguranta dar se pare ca doctorii nu au aceeasi parere si asteapta sa se dovedeasca boala (anticorpi si/sau eritem).

Mergi la inceput

Inca o intrebare: care este diferenta intre analizele PCR si IgG, IgM de Borellia ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Buna!
Va citesc zilnic, dar n-am mai scris demult la acest subiect...anul trecut il muscase pe sotul meu o capusa si mi-ati fost de mare ajutor, am urmat sfaturile voastre in ceea ce priveste tratamentul.
Ei acum e vorba despre mine. Azi dimineata am simtit ceva pe gamba si cand ma uit...CAPUSA... Luni am fost la padure, probabil de-acolo am colectat-o. Mi-a scos-o sotul meu...e foarte mica, uscata si nu e vie(nu misca). Am pastrat capusa, dar nu stiu unde sa merg cu ea, unde-i pot face analiza...
De azi incep sa iau Doxicilina. La medic nu stiu la care as putea merge in Arad...din pacate...
Daca mai aveti si alte sfaturi le primesc cu placere.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Alina, ce tratament a luat sotul tau anul trecut si pt cat timp?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lavi02

Alina, ce tratament a luat sotul tau anul trecut si pt cat timp?

A luat Doxicilina 3 saptamani. In prima saptamana a luat 2 pe zi si apoi una pe zi ca il durea stomacul. Medicul i-a prescris doar 7 zile, dar eu am luat in considerare sfaturile date de Mariaa si Cris.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionescu.cris spune:

Atentie la Doxyciclina :
Trebuie sa cereti doxicilina monohidrat ; mai exista o forma hyclat care da dureri de stomac foarte mari .
Doxy monohidrat este foarte bine tolerata ;totusi si monohidrat trebuie luata numai dupa ce s-a mancat sau in timpul mesei ; plaja este interzisa, iar in rest protectie (palarie de soare, sapca etc .
Doxy este interzisa copiilor .

Mergi la inceput

Cris, bine ca mi-ai zis de Doxyciclina, imi amintesc ca ai mai scris asta. Sa iau una dimineata si una seara de 100 mg?

Mergi la inceput

Alina multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataset spune:

ionescu.cris: a scris:

Daca copilul este in faza I de borelioza cu IG pozitiv si de la posibila muscatura au trecut 4 saptamani un tratament de 14 zile ne garanteaza distrugerea spirochetelor din sange?
Raspunsul este nu , categoric NU !!
Nu te rezuma doar la 14 zile de Cedax .
Amandoua sunteti din Bucuresti ;
Minossota a scris la pag 5 a subiectului lyme despre ;
Dr. Tatiana Rosca
- m. pr. neurochirurgie, m. sp. oftalmologie, dr in stiinte medicale
Spitalul Clinic De Urgenta Sf Pantelimon
SECTIA NEUROCHIRURGIE
situata la etaj 3
Tel: 2554090 interior 124,139
BUCURESTI
Sos. Pantelimon nr. 340, sector 2

Am o observatie aici: Dr Rosca nu se ocupa cu tratementul copiilor afectati de muscatura de capusa din spusele dansei, ea rezolva numai cazuri grave la adulti

Mergi la inceput