idee surpriza aniversare casatorie
Raspunsuri - Pagina 3
Adilushu1 spune:
vorba ceea - "da mama cu biciu'n mine"
eu va credeam oameni seriosi pe DC - cand colo - va sta gandul numai la ...o fi din cauza recesiunii...
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adilushu1 vorba ceea - "da mama cu biciu'n mine" eu va credeam oameni seriosi pe DC - cand colo - va sta gandul numai la ...o fi din cauza recesiunii... Adilushu |
astia cu statistica spun ca domnii se gindesc la sex de 10 ori pe minut.
tu cum stai cu gindirea...esti diferit?
ardeiash spune:
citat din mesajul lui Adilushu1 Fetelor - vad ca primesc ceva idei, cam nebune unele pentru gustul nostru, oameni seriosi cu copii. Asta cu biciul...mai vedem. Cam asta caut - un hotel pe undeva - poate un zbor scurt la Budapesta sau Viena, o cina pe un vapor pe Dunare. Mai caut insa, mai am ceva timp pana in August, calatoria va fi aproape imposibil de organizat fara sa se prinda. Adilushu |
eu ziceam de accesorii, dupa gusturi... :)
si sa stii ca nu e ideea mea; am intrebat o persoana masculina ce i-ar placea sa primeasca si nu a stat pe ganduri;; voila ce-si doresc barbatii .. unii.. sorry, sa nu generalizam
Guestus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ardeiash
eu ziceam de accesorii, dupa gusturi... :) si sa stii ca nu e ideea mea; am intrebat o persoana masculina ce i-ar placea sa primeasca si nu a stat pe ganduri;; voila ce-si doresc barbatii .. unii.. sorry, sa nu generalizam s-auzim numai de bine! si ------------------------------------------- Very-dependenta de scrapbooking - http://veryscrap.exprimetoi.net/forum.htm |
ardeiash...pai tu de ziua ta de casatorie ti-ar place sa vina cineva, sotul sa zicem, sa te biciuie.. sa te lege etc etc
b.nica spune:
Uite cum reusesc unii sa strice cele mai frumoase momente din viata unui cuplu introducand kitchul,chipurile,in ideea de a fi original!
Unirea a doua fiinte in spirit si fizic,nu inseamna initierea unui ritual(uneori a se citi circ!) original,ci mai curand meditatia si rugaciunile care sa uneasca sufletele acelora care doresc sa obtina BINECUVANTAREA CEREASCA pt. scopul pt. care sunt ei hotarati sa-si uneasca destinele!
J G spune:
B.nica la asta il las pe Guestus sa raspunda ca m-am blocat total.
J si Carla (05.02.2006)
in the rear garden
ardeiash spune:
cred ca nu ati inteles mesajul meu.. eliminati biciul din mesaj.. si gasitit solutia
guestus , raspunsul e da;;; dar fara bici, care era o gluma ;;; neinteleasa de nimeni pfui
Adilushu1 spune:
Pana la urma a fost un w/e intr-o capitala europeana. Shopping, distractie, masa intr-un restaurant "invartitor" dintr-un turn. A fost super - doar noi, fara copii. Parca mai indragostiti ca in prima zi!
My_Lady0091 spune:
ma bucur ca ati petrecut frumos...
ce sa zic....si reinoirea juramintelor la biserica...ar fi fost un cadou frumos...
Blackmoon Lady&lipishtocul
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |