America (164)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
ocebine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carmenbr Ana-Maria, pai ei inchid scoli pe motiv de flu si tu duci copiii la concert in aglomeratie? ![]() Las sa aveti fun! Carmen & Ericutz (15.06.2004) Ajutati-o pe Diana! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii! 4 anisori...uraaa! |
Pai ii aduce sotu' cu masina...si la "simfonica" nu stai asa chiar inghesuit
![](icon_smile_big.gif)
Oricum eu sint in metrou zilnic si sotu' cica lucreaza cu publicu'. N-am cum sa ma feresc prea mult...
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miereamara/miereamara.jpg)
miereamara spune:
Eu apreciez orice sfat, de aia am si intrebat pe aici, cand am inceput diversificarea, una, alta. Cand am luat decizia, am citit cat am putut de mult, am discutat cu diverse persoane si am tinut cont in primul rand de recomandarile pediatrei, ea e a doua persoana dupa mine, care cunoaste copilul si dezvoltarea lui.
De capsuni eu stiu ca sunt interzise in primul an de viata, tocmai ca au un potential alergen f mare. Si mai sunt cateva alte alimente, printre care si mierea.
Noi mergem mai departe asa cum am inceput, dar Aidan azi parca s-a vorbit cu voi si nu a vrut decat lapte:)).
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
ruxij spune:
Carmen asa ma gandeam si eu. Sper sa nu se supere pe mine, ca ei iau cam in gluma swine flu asta.
Eu capsuni i-am dat lu' fi-miu dupa 2 ani. Primele fructe introduse au fost merele, dupa legume. Si sucul de pere, care il foloseam pt. constipatie. Asta ca fapt divers, ca tot n-am ce povesti din tinerete:)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/buflea/buflea.jpg)
buflea spune:
Eu cred ca nu exista o reteta despre cand si cum sa hranesti copilul. Eu cu ai mei, amandoi, am inceput fiz la 6 luni cu primele solide, adica cereale din alea praf ... cred ca abia pe la 7 luni jumate mancau piureuri de legume si vad ca sunt ok. Dar ai mei nu sunt mancaciosi ...probabil ca la un copil mancacios, merita sa inceapa legumele mai devreme.
Ca sa dau si eu un raport al zilei - Flavia mea a luat de la gradinita Strep Throat - adica streptococ din ala in gat, pe care cu prietenie mi l-a dat si mie. Daca ea s-a mainifestat doar cu lipsa poftei de mancare si niste bubite care i-au aparut pe limba, ei bine pe mine m-a ucis - am facut febra, mi-a fost un rau de abia m-am dat jos din pat ..ce sa va spun, duminica seara s-a ocupat barbatul integral de copii (ceea ce este o mare noutate), de la imbaiat, citit, culcat ..etc. Acum suntem amandoua pe antibiotic si ne este mai bine ...
Hilde spune:
Carmen, nu stiu daca e bine sa te invinovatesti ca are baiatul tau alergii.
Poate ca e ceva in aerul pe care-l respiram aici.: )
Eu nu am avut alergii in Romania. De cand am ajuns aici, stranut la praf, la mold, la polen...Acum doua zile am tinut geamul deschis in timp ce un baiat ne taia iarba in curte. Am simtit ca mirosul ala de iarba ma sufoca, pt prima data in viata mea. Eu ajunsesem la cocluzia nestiintifica : )ca umezeala ne face mai alergici dar parca voi in California nu aveti umezeala.
ruxij spune:
Daca copilul e grasan, nu ii dai cereale. Al meu era grasan si cu legumele era mai la regim:)
Ramona J spune:
Eu sint patita ca si Carmen, deci suflu si in iaurt. Fiecare decizie poate avea efecte pe termen lung. Astea fiind spuse e drept ca fiecare copil e altfel, vad eu chiar in propria ograda.
Cu swine flu nu mai zic, stie toata lumea ca mi-am tinut copiii acasa o saptamina. Chiar ma gindeam ca de as fi fost la NY eram si mai ingrijorata din cauza ca zilnic vii in contact cu atita lume!
Da Corina, ai vazut c-a stiut "texanul" de judetul Timis? Ai citit si numele celorlalti "americani" din concurs?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miereamara/miereamara.jpg)
miereamara spune:
Aidan, desi are 8.2 kg la 4 luni, nu e gras deloc pt ca este foarte lung, are 70 de cm. I se vad coastele:)), dar are fundul marisor:)), ca toti pantalonii ii sunt stramti la fund. El si-a dublat greutatea de la nastere, asa cum am inteles ca tb la 4 luni.
Noua ne-a spus sa ii dam rice cereals pt inceput, ca acestea sunt cel mai bine tolerate.
Na, ia uite ce s-a animat subiectul:))
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Carmenbr spune:
Uite ca despre capsuni nu stiam, de miere stiam. Nu stiam nici ca cerealele nu se dau la copiii plinuti. Am avut un pediatru de care nu eram multumita, acum am o doctora in care am incredere, dar tot o verific.
Hilde, nu stiu pe ce sa dau vina, cert e ca Eric nu e tocmai ok, dar ne-am invatat si stim ce sa facem mereu.
Miere, telepatia.
4 anisori...uraaa!