America (164)
Raspunsuri - Pagina 22
AB spune:
Corina eu am fetita la Montessori unde copii sunt am estecati ca varste in clase. Aici nu-i pre-k public cum e la Buflea si copii sunt 4 si 5 adesea im preuna si nu ramane unul singur.
Fetita mea a invatat in primavara trecuta schimband tara. Dar nu asta-i important. Important e ca era foarte copilaroasa si agitata.
Edit: Ce conotatie negativa poate fi sa repeti gradinita mey ?
Rad daca-i lasi sa rada... fatuca mea e instruita ca-i speciala, e suficient sa-i auda pe cei care incearca sa vorbeasca franceza cu ea si e constienta ca nu are de ce sa-i fie rusine...
Daca nu rad de varsta rad de altceva... asta la fete...dar la baierti mai mare n-are nici conotatia sociala... ca nu se uita baietii la tine (sa nu se uite pana mai tarzior... sa stau si eu linistita)
Si daca nu-i place sa-nvete bine si sa-mi arate ca m-m inselat
AB spune:
Ia treceti la subiect nou... ori ati intrat in vacanta ori ati crezut ca se sfarseste lumea cu mine si Corina de opinii diferite.
Da de unde...
Am alergat dupa zmeie amiaza asta... cei mici i-am adus varza de oboseala... deja dorm Saracii ce au mai patimit cat mi-am adus tona de lucru acasa ...
ruxij spune:
Pe aici pe la scoala noastra chiar nu am vazut nici un copil dat inainte. Asa dupa cum am evaluat eu copiii, comparand cu programa, aproape juma' de clasa ar tb data inainte dc. e vorba pe asa. Cam 7 copii din 20 sunt la nivelul de 3rd grade la citire, sau mai sus. La matematica nu am atatea informatii, dar stiu de cel putin 2 copii, plus fi-miu, care sunt mai inaintati decat programa de 1st grade. Banuiesc ca si ceilalti care sunt la 3rd grade la citire sunt peste si la mate, in gral se respecta chestiile astea. Dar vad ca li se da de lucru in functie de nivelul lor, asa ca in cazul nostru chiar nu ar fi nevoie de dat inainte. Si sa dai 7 copii din fiecare clasa inainte ar fi cam mult. Eu nu sunt pt. dat inainte, cred ca, mai ales pt. baieti, maturizarea emotionala e cel putin la fel de importanta ca si componenta academica.
sinzi_ana spune:
io-s p-aici...citesc, invat...fac inmultiri!!!
Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
sinzi_ana spune:
Io am orbu gainii pt viitoarea scoala...Adica asta din cartier...habar nu am cu ce se mananca...si ce ne asteapta!!! Cica e scoala buna, e A+ ...dar depinde de invatatoare...si nu stiu ce/care/cum e...
Apoi suntem inca pe lista de asteptare la un charter care ar fi (dupa rezultatele la testele nationale) prima din South Florida...si care mi-a placut (arhitectural vorbind ). Acolo sunt putine clase...deci...sper ca voi apuca repede sa cunosc invatatoarele...
Azi a fost si el sa viziteze clasa 1 la montessori...stie ca nu va merge la aceiasi scoala, dar a vrut sa stea si el o zi in clasa 1 aici. Vom vedea...daca nu ne place de scolile astea, cred ca il vom muta inapoi...Dar...incercam...cu tupeu
Ah...si ontopic...nu prea stiu ce sa spun de saritul clasei...adica cred ca daca sunt macar 3-4 copiii in clasa la acelasi nivel, e ok sa ramana in clasa respectiva...nu va duce lipsa de concurenta...
edit: noaptea asta va fi lunga (sper ca voi avea ceva companie) sotu tocmai ce ma suna din insule ca avionul cu care vine acasa mai tramvai are intarziere 3 ore...pana atunci...halesc toata prajitura cu mure pe care am facut-o si beau singura si sticla de vin
varsta David
miereamara spune:
Iti tin eu companie dupa ce adorm copilul....am baut un redbull.
Ai primit pozele de la Ichetucknee? ti-am trimis si nr de tel.
Uite si aici mai multe amanunte
http://www.floridastateparks.org/ichetuckneesprings/default.cfm
Aaaa...si izvorul asta este superb, ia fi atenta cum se vede apa
http://www.floridastateparks.org/ichetuckneesprings/images/ICS-EnjoyingtheSpring-mar.jpg
E o pestera subacvatica acolo, daca va bate gandul sa faceti scufundari.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
sinzi_ana spune:
Irina cred ca imi trebuie si mie un red bull!!! Am primit pozele, dar credeam ca am raspuns la mail!!! haha!!! E super...abia astept sa mergem acolo...e ok cu voi daca venim weekendul viitor? (oricum cred ca vom ajunge sambata seara tarziu oricum(8-9pm)...trebuie sa plecam dupa-amiaza de acasa ca avem in ambele sambete cate o serbare...(pian, tenis, scoala)
Eu sunt nostalgica...David a vrut sa il auda pe proful de pian cantand si ne-a tinut o cantzoneta de mi s-au umezit ochii acolo si ma gandeam ce frumos ar fi fost sa locuim undeva intr-o cabana de munte, sa avem vreo 3 fete si 2 baieti si seara sa ne strangem in jurul focului si Radu () sa ne cante la pian...hahahaha!!!
Oi fi doar eu, dar mereu m-au impresionat baietii cu talente muzicale...hahaa!!!!
varsta David
miereamara spune:
Da, e bine sapt viitoare, sper sa se opreasca ploaia ca m-am saturat, saptamana asta a plouat in continuu.
Lucian lucreaza si maine si sambata viitoare,dar cred ca va termina pe la 2-3 dupa amiaza. O sa vorbesc si cu niste prieteni de ai nostri, poate vor sa vina si ei, facem un gratar si in timp ce voi va dati cu colacul, noi pazim mancarea (prietena de care vorbesc e insarcinata si are o fetita in varsta de doi ani, deci nu va putea merge pe rau).
Am uitat sa ti-l arat pe finutul www.flickr.com/photos/14984866@N07/3555945842/" target="_blank">concentrat la picioruse
sinzi_ana spune:
Cum ai putut sa uiti de poze??? Ce dulce e!!!!! Si ce elastic!!! Asa imi place ca e senin si happy!!! Daca prietenii nu vin, eu nu ma dau cu colacu...stau eu cu voi
varsta David
miereamara spune:
Nope! trebuie sa te dai, pierzi tot fun-ul!