America (164)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Aici se pune daca mergi la Booster Club, noi nu avem PTA. In clasa NU se pune absolut deloc. Acum ca ai facut asa donatie frumoasa ar trebui sa tina cont. Parintii ar trebui sa stie daca directoarea este open la cereri ca si a ta. Intreaba si tu... Oricum mergi si discuta cu ea peste vara cand se fac clasele. Succes!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Parintii zic ca nu se poate. Maine ma duc sa discut. Nu stiu ce prof sa cer, stiu doar pe cine NU vreau. In rest nu ma intere, vreau o invatatoare intelegatoare si rabdatoare, exclus zgripturoaice. Nici sa fie cine stie ce buna academic nu ma intere, ma ocup si eu acasa de asta. Doar sa stie sa lucreze si cu baieti care nu stau asa nemiscati si nu asculta mereu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

si eu am facut cerere pt profesoara.
am mers la profesoara de acum si am intrebat-o pe cine recomanda pt anul viitor,avand in vedere ,ca ea imi cunoaste acum copilu si isi cunoaste si colegele. mi-a raspuns ca nu poate face asa ceva ... dar in final, mi-a dat doua nume.(cea mare termina acum clasa1 si citeste la nivel de clasa a 5a )

ruxji- eu as aborda problema, asa cum a sugerat alintaroma,bafta multa! si mai ales ca ai donat atatia bani, nici nu ma gandesc ,ca nu te vor ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Si eu am intrebat o pe teacher a lui Ralu de anul trecut pe cine mi ar recomanda. NU mi a raspuns. M am necajit intai apoi am apreciat profesionalismul/ colegialitatea ei.
Am primit raspuns: de copiii buni se are grija mereu sa nu mi fac griji. Si intr adevar a primit o teacher excelenta anul asta.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

ruxij eu am incercat solutia donatii dar la scolile bune multa lume doneaza si daca nu refaci un laborator putin probabil sa mearga sau alta nebunie enorma.
Asa ca eu am mers pe vorbit in sensul de situatia speciala (cand am avut-o) si apoi am intrat in boardul scolii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Buna fetele!

acum am vazut si eu ca Miere a graduat. Felicitari!

si apropo de copii care asista la nastere.. nu cred ca v-am zis cum a nascut sora mea a 2 oara.. a nascut pe hol acasa pana sa ajunga ambulanta, mosita de mama si cu nepotelul la capul ei.. el are 4 ani iar cand asistentele au luat-o pe asta mica el "unde va duceti cu surioara mea? nu va dau voie!! e a mea!!"..
si nenorocitul asta de Strep B vad ca e cam raspandit.. si la noi a fost problema.. bine ca Andra a fost ok.. in travaliu am "incasat" 3 doze de penicilina ca nu s-au grabit sa ma dilate..

Sanzi super in Bahamas.. mai nasol cu asteptatul dupa localnici..
Bianca felicitari pt baietel!
Buflea bine ai venit!
Josephine LMA
LMA Constantini si Elene!

Ciuf drum bun si vacanta placuta! offf.. ce mai vreau si eu..

vad ca vb intens de citit/numarat/scolit/etc.. io nu ma pricep.. ca nu-s trecuta inca prin asta.. dar parca nici asa mult nu mai e

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Acu' stiu eu ca donatia mea e mai nimic, dar cred ca fac si eu ce pot, mai mult decat aia care nu fac nimic. Care working mom si mai mult, single mom, merge si voluntariaza in clasa de exemplu? Si care single mom mai face si donatii, atata cat se poate? Deci eu zic ca fac eforturi peste puteri. Eu astept sa fiu tratata macar corect si cu bun simt. Cred ca dc vorbesc cu directoarea, o sa aiba grija. Nu stiu ce invatatoare sa cer, nu am reusit sa aflu care ar fi cea mai buna. O tehnica ar fi sa cer sa fie in clasa cu prietenul lui Austin, ca parintii sunt profesori in aceeasi School Corporation si sigur o sa aiba prof. bun. Dar ma retine faptul ca ei au conceptii de educatie mai spartane si mi-e ca ajung la una buna academic, dar dura, ori noua nu ni se potriveste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Ruxij io nu vrusei sa zic ca nu cotizasi destul dar ca in afara de chestii asa super importante lumea e mai sensibla la single mom decat la donatie.
Altfel si eu tot aceleasi criterii ca si tine le am. Academic medie si sa faca scoala placuta... am eu grija de rest. Eu am asa niste experiente mai traumatizante din ciocneala cu profii ca eram buna si imi cam faceam dreptate singura... asa dupa logica de teenager... si notele mele semanau cu sinusoidele :):) N-as vrea sa ajunga si copii mei in lupta directa cu sistemul de invatamant pre-universitar.

Mergi la inceput

Pai nici eu nu m-am gandit ca pe baza unei donatii sa imi dea nu stiu ce, dar Corinadana zise ca tb sa ajutam scoala si zisei ca ajut si eu, sa nu se creada ca sunt chiar total nesimtitoare la nevoile lor, apoi vin si cer sa fie ei simtitori la nevoile mele. Acu' desigur ca ajut si eu dupa posibilitati, iar lor le cer acelas lucru, sa ma ajute atat cat pot ei. Asta intr-o lume ideala. Ca de fapt nu mi se pare normal sau corect sa se dea preferita copiilor alora din PTA sau din nu stiu ce club, cand se stie ca nu toata lumea are luxul de a avea timp sau bani cu tona si nu cred ca ccc copiii celor cu situatii mai putin ideale tb sa plateasca pt situatia parintilor si sa fie tratati mai prost, dar deh, natura umana imi dau seama ca e peste tot cam la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmenbr

Aburel, apropo de imatur ...de curand si mie doctorita mea pe care o ador mi-a trantit-o ca Eric e imatur, ca trebuie cateodata sa ii zici de 5 ori un lucru pana face ce ii spui. Noi le spunem copii incapatanati si rasfatati, ei le zic ADHD sau imaturi. de ADHD nu mi-a zis, ba chiar m-a asigurat ca nu are, dar mi-a zis ca e imatur. M-am intors brusc catre ea si cred ca am facut o mutra tare urata ca imediat a schimbat vorba, ca de fapt trebuie sa fii foarte ferm cu el, yada, yada, yada (ce imi place cum zice Ruxy asa ).
Carmen & Ericutz (15.06.2004)

Mai, apropo de imaturi si de intarziat la scoala cu un an sa stiti ca si eu voi face aceasta miscare anul asta. Adica, Alex este nascut pe 1 octombrie 2004 si termenul limita de inscriere la kindergarden este 1 Octombrie ...deci as putea sa-l inscriu dar va fi CEL MAI MIC DIN CLASA ... si ne-am gandit noi asa (eu si masculul) ca de ce sa fie copilul nostru cel mai mic din clasa, ca baietii oricum sunt mai intarziati, barbatul cica nu e bine sa fie cel mai mic ca nu face fatza la bullying ... prin urmare am sunat la public school sa vad daca pot sa-l tin 2 ani in K si ce credeti, nu se poate decat daca recomanda ei ... asa ca anul asta o sa-l dau iar la pre-k la gradinita privata si la anul il bag iar la publica, la K ...

Deci fetelor, voi spuneti ca sa-l las in pace cu cititul cuvintelor de 3 litere ? Sa le invete la gradinita ?

Mergi la inceput